- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.001
Doktoruma bilgi verdim cnm teşekkür ederim bilgi icinCanım yerinde olsam giderdim, artık doktorlar önlem olsun diye bile progesteron veriyormuş, belki daha iyi olur ama yine de sen bilirsin tabii
Cok teşekkür ederim iyiki doktora git dedin hocaya söyledim geçtim ve deger 683.98 çıktı dedim değer yüksek inş eskisi gibi olmaz iyi düşün dedi folik asit kullanıyorum zaten hemen günde bir coraspirin 100 başla dediCanım yerinde olsam giderdim, artık doktorlar önlem olsun diye bile progesteron veriyormuş, belki daha iyi olur ama yine de sen bilirsin tabii
Canım sen o sıfır çıkan tahlili nerde vermistinCok
Cok teşekkür ederim iyiki doktora git dedin hocaya söyledim geçtim ve deger 683.98 çıktı dedim değer yüksek inş eskisi gibi olmaz iyi düşün dedi folik asit kullanıyorum zaten hemen günde bir coraspirin 100 başla dedi
O bn değilim bnmki yuksek çıktı o baskasininCanım sen o sıfır çıkan tahlili nerde vermistin
Bn sifir diye bisey gormedim gebelik yoksa 2.0 yazması lazim bnce baska yerde tekrar yapmalisinBildigın 0 yazıyor bu ay da fiyasko iyice sinirlerim bozuldu artık
Evet öyleymiş şimdi fark ettimO bn değilim bnmki yuksek çıktı o baskasinin
Bn yazdim o arkadasa oyle birşey olamaz 2.0 cikar gebelik yoksa baska yerde birdaha baktir dedimEvet öyleymiş şimdi fark ettim
Doktor sürüntü alcam diye derini mi yüzdü naptı kızzO zaman kızçeler bende bişey olduğu için kanama oldu demekkibende herkeste oluyor sanıyordum. Hatta böyle çok özür dilerim kurumuş kan gibiydi parça parça
Kız gitt deliii öyle şeyler deme bana daha temmuzda bi tane daha yapacakDoktor sürüntü alcam diye derini mi yüzdü naptı kızz
hahahhaha yerim çok tatlı yaaaa frag mir omaaaa diye mesaj atvalla bizde bu konuda cok komik bisi olduydu. Benim kaynanam Alman ve cok genc evlendik ya, kadin evlenmeyelim yeni tanistik yine benim yanimda soka girip aglamisti duyunca, iste hamile mi niye evleniyosunuz diye akli cikmisti. ben 19 esim 24 yasindaydik. o sebeple yillarca lafini etmedi, bosaniriz diye bekledi bence Türk gelin hic icine sinmiyordu yani. artik 9 sene bitmisti biz karar verdik esimle ama kaynanamlara fln asla söylemedik. deniyoruz olmuyor 10 ay gecmis zaten moralim sifir. kisa bi haftasonu Almanya kacamagi yapmistik esimle, ormanda yürüyorduk hep birlikte, kaynanam bana dedi ki yaklasip, ben de artik babane olmak istiyorum. Ben hic anlamamis gibi yaptim hafif gülümseyip gectim:) ben meger o zaman 5 haftalik gebeymisim haberim yok:) 2 hafta sonra skype da söyledigimizde kadin sok oldu yüzünü görmeliydin kiz :) Bir kere demis de gebe kalmisim gibi oldu ama zaten gebeymisim yani:) saniyordur ki simdi ben hop diye kaldim gebe :) hic bozmadim valla, anlatmistir arkadaslarina bence yani, ben bi kere söyledim aninda gebe kaldi diye. ikinci nerde diye sormuyor kendisi mesela:) sorsa belki yine kalirim gebe hmmm::)))
HahahhahahKız gitt deliii öyle şeyler deme bana daha temmuzda bi tane daha yapacak
Sıfır yazıyor diye biliyorum ben de canım burda paylasılanlar oyleydıBn sifir diye bisey gormedim gebelik yoksa 2.0 yazması lazim bnce baska yerde tekrar yapmalisin
Yok canim sifir da bi deger 2 olmali diye bisey yok benim hep sifir cikiyodu gebelikten onceSıfır yazıyor diye biliyorum ben de canım burda paylasılanlar oyleydı
Cok guzel artmis canim.basta benimde 2 katindan fazla artti sonra 2 katina 1.5 katina felan indi . Pazartesi bence keseye baktirabilirsinKızlar sonucum çıkmış. İlkini evvelsi gün akşam üzeri yaptırmıştım ikincisini de bugün öğlen yaptırdım. 2 kattan fazla artmış biraz normal mi? Değer iyi mi? Bugün adet günüm normalde.
Eki Görüntüle 2282520
Ohhhh ikiz olur inşallahKızlar sonucum çıkmış. İlkini evvelsi gün akşam üzeri yaptırmıştım ikincisini de bugün öğlen yaptırdım. 2 kattan fazla artmış biraz normal mi? Değer iyi mi? Bugün adet günüm normalde.
Eki Görüntüle 2282520
İlginç ilkkez duydum yaptıranlar biliyorum ama Ka inaması olmadıO zaman kızçeler bende bişey olduğu için kanama oldu demekkibende herkeste oluyor sanıyordum. Hatta böyle çok özür dilerim kurumuş kan gibiydi parça parça
Ay içimi rahatlattın canım pazartesi iyi bir doktor buluyim gidiyim kontrole o zamanCok guzel artmis canim.basta benimde 2 katindan fazla artti sonra 2 katina 1.5 katina felan indi . Pazartesi bence keseye baktirabilirsin
Yok kız ikiz olsa daha yüksek oluyorOhhhh ikiz olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?