Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay içimi rahatlattın canım pazartesi iyi bir doktor buluyim gidiyim kontrole o zaman sana test yaptı mı doktor değerlerine falan baktı mı?
Yok canim ayin 3unde gitcem o zaman biseylere bakariz diye agzinda geveledi ama anlamadim bakalim ben kese icon gittiğimde baya 20000 felan olmusti degerim vajinal baktirmocam diye gitmemistom sonrada daha gerek duymadim zaten betahcgye

Yok canim ayin 3unde gitcem o zaman biseylere bakariz diye agzinda geveledi ama anlamadim bakalim ben kese icon gittiğimde baya 20000 felan olmusti degerim vajinal baktirmocam diye gitmemistom sonrada daha gerek duymadim zaten betahcgye
Bende keseyi görürsem yaptırmam heralde daha. Zaten kansızım 1 tüp kanım gidiyor

Valla ben o aşamalarin kosesinden döndum hic daha vajinal usg bile baktirmadim bilmiyorum pek ama onemli.bisey oldugunu sanmiyorum.
Aman ben doğurdum ya sorunluydu doğumun serüven gibi gecti ellemeyen doktor sokmadıkları alet edevat kalmadı

Kiz hatirlama soyle.seyler dogumhanede calistigim ilk.gun ben asla normal dogum yapamam dedim ve hala daha ayni fikirdeyim Insallah sezeryan düşünüyorum
Ben normal diye gittim 14 saat sancı cektim o sırada herseyi bana soktular sağolsun lar doğurayımdiye yapmadıkları kalmadı sonra catı dar bebek büyük dendi sezeryan oldum hem alttan hem üstten paraladılar beni

Doğum bir kabus oldu ama işte evlatda hasret insan istiyor ordu gibi olsun cucuklarım

Ben normal diye gittim 14 saat sancı cektim o sırada herseyi bana soktular sağolsun lar doğurayımdiye yapmadıkları kalmadı sonra catı dar bebek büyük dendi sezeryan oldum hem alttan hem üstten paraladılar beni
En kotusude o ya sen suan hem normal dogum sancisi ni hem sezeryan acisini biliyosun

Aman sezeryan olmayın olmayın sakın cok zor sonrası anam göbek gidene kadar anam ağladı babam yas tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…