- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.021
Herkese takıyor kız spekulum bende iki kez yaptırdım asla kanama olmadı cevrem de yaptıranlar da var olmadı ilginç.@Kurkmantolumdnn kuzum spekulum takiyo lekelenme normal gibi ama acsusdan da olabilirmi bence buseferkinde bi sor derim
Yok canim ayin 3unde gitcem o zaman biseylere bakariz diye agzinda geveledi ama anlamadim bakalimAy içimi rahatlattın canım pazartesi iyi bir doktor buluyim gidiyim kontrole o zamansana test yaptı mı doktor değerlerine falan baktı mı?
Valla ben o aşamalarin kosesinden döndum hic daha vajinal usg bile baktirmadim bilmiyorum pekHerkese takıyor kız spekulum bende iki kez yaptırdım asla kanama olmadı cevrem de yaptıranlar da var olmadı ilginç.
Bende keseyi görürsem yaptırmam heralde daha. Zaten kansızım 1 tüp kanım gidiyorYok canim ayin 3unde gitcem o zaman biseylere bakariz diye agzinda geveledi ama anlamadim bakalimben kese icon gittiğimde baya 20000 felan olmusti degerim vajinal baktirmocam diye gitmemistom sonrada daha gerek duymadim zaten betahcgye
Aman ben doğurdum ya sorunluydu doğumun serüven gibi gecti ellemeyen doktor sokmadıkları alet edevat kalmadıValla ben o aşamalarin kosesinden döndum hic daha vajinal usg bile baktirmadim bilmiyorum pekama onemli.bisey oldugunu sanmiyorum.
Ay ben 7 kere vermisim keseyi gormeye gec gidinceBende keseyi görürsem yaptırmam heralde daha. Zaten kansızım 1 tüp kanım gidiyor
Dedik sana ama sakalımız yokki sözümüz dinlensinAy ben 7 kere vermisim keseyi gormeye gec gidinceaslinda hic gerek.yokmus
Kiz hatirlama soyle.seylerAman ben doğurdum ya sorunluydu doğumun serüven gibi gecti ellemeyen doktor sokmadıkları alet edevat kalmadı
Dedik sana ama sakalımız yokki sözümüz dinlensin
Ben normal diye gittim 14 saat sancı cektim o sırada herseyi bana soktular sağolsun lar doğurayımdiye yapmadıkları kalmadı sonra catı dar bebek büyük dendi sezeryan oldum hem alttan hem üstten paraladılar beniKiz hatirlama soyle.seylerdogumhanede calistigim ilk.gun ben asla normal dogum yapamam dedim ve hala daha ayni fikirdeyim Insallah sezeryan düşünüyorum
Şükür ki aşkın seninlekiz ne bilim dis gebelik diye cok korkuyodum
En kotusude o ya sen suan hem normal dogum sancisi ni hem sezeryan acisini biliyosunBen normal diye gittim 14 saat sancı cektim o sırada herseyi bana soktular sağolsun lar doğurayımdiye yapmadıkları kalmadı sonra catı dar bebek büyük dendi sezeryan oldum hem alttan hem üstten paraladılar beni
0,100 hatta küfürlüm değer. Ben gebelikten önce sanırım 3 kez yaptırdım hep 0.100 düYok canim sifir da bi deger 2 olmali diye bisey yok benim hep sifir cikiyodu gebelikten once
Hiiicc yemezler caanimAman sezeryan olmayın olmayın sakıncok zor sonrası anam göbek gidene kadar anam ağladı babam yas tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?