- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.041
Evet sağolsun lar tattırdılar ikisinden de mahrum kalmadımEn kotusude o ya sen suan hem normal dogum sancisi ni hem sezeryan acisini biliyosun
Bn ozel hastanede calisiyorum ve kendimden bikackez yaptim alt sini 2.0 bizde böyle ondan dedimSıfır yazıyor diye biliyorum ben de canım burda paylasılanlar oyleydı
Inan o virgulden sonra hic bisey gormedim ben0,100 hatta küfürlüm değer. Ben gebelikten önce sanırım 3 kez yaptırdım hep 0.100 dü
Babam yas tuttu nedir hahahahAman sezeryan olmayın olmayın sakıncok zor sonrası anam göbek gidene kadar anam ağladı babam yas tuttu
Suyun gelmis miydi o gelince agri fena oluyoEvet sağolsun lar tattırdılar ikisinden de mahrum kalmadımkarın ağrısı gibi gelıor sancı sonra sıklaşıyor baskı ağrı bes dk kafamı koyup yatayım dıosun pat tekrar gelıo ıkındırmıolar birde basta hay anasını ya
Sen sezeryan ol senle birdaha konısavacağız bakalım bağırsakların eline gelince gaz gelince napacaksanHiiicc yemezler caanimgobekmis. Alttan dikislerin acisindan oturup tuvalete gidememek bence daha kotu
Kız sezeryan cok kötü coook vallahi inanmıyorsun bana ağrıyor cok hemde birde hele kabız olsan bittin hapsrsan gazın gelse öldünBabam yas tuttu nedir hahahahgercekten etkisi var mı ya? Doğumdan sonra karınlar değişiyo, incecik bile olsan az bi ye gazın olsun hemen 5 aylık gebe gibi förtlüyo vallah
Kiz benim dogum masasi fobim varSen sezeryan ol senle birdaha konısavacağız bakalım bağırsakların eline gelince gaz gelince napacaksan
Suyum acıldı evde hastanede muayene edıolar o sırada tamamen patladı foşşş dıyeSuyun gelmis miydi o gelince agri fena oluyo
Ben o test olana kadar bile asla sorunun onda olcagını bile düşünmedim hep kendimde aradım sürekliCanım sorun eşinden dolayı olduğu için eşin tepkili bence. Bir erkek bunu kolay atlatamayabilir. Erkeklerin düşünceleri kadınlardan farklı onlar kendilerinde bir sorun olduğunu kabul edemiyor kolaylıkla ve bunu sana da belirtmiş eksik miyim diye. Bence birbirinize destek olmalısınız öncelikle. Her şeyin başında moralinizin yüksek olması gerek. Eşinle güzelce konuş ona destek ver onun yerine koy kendini sende sorun olsa eşin çocuk için hep baskı yapsa ilaç iç kullan olsun diye sen de aynı tepkiyi verebilirdin. İlk başta birbirinize zaman ayırıp sevginizi gösterin derim
kuzum benim eşimde askerliğini yapmadan asla istemiyordu ya uzun dönem gidersem çocuğumu göremem hiçbir anında yanınızda olamam diye ekstra ekstra korunurdu hiç söz hakkım yoktu çocuk mevzusunda. ne zaman ki askerliği bitti hayatı düzene girdi o zaman başladı çocuk demeye düşün hem bn doğum kontrol hapı içiyordum hem de o korunuyordu
şimdi tedaviye ara vercm diyorum nolur devam diyor.
demem o ki oturup bi ciddi ciddi konuşun korkuları neymiş.
Yaa demeyin öyle güzel anıları olAnlar da var, beni doktorum bi kere elledi doğumda o da suyumu patlatmak içindi. Ebem de 9 saat içinde sdce 3 kere baktı, ikisini ben istedim, wc ye gidiom çocugu tuvalete doğurmam di mi bak bi diyipKiz hatirlama soyle.seylerdogumhanede calistigim ilk.gun ben asla normal dogum yapamam dedim ve hala daha ayni fikirdeyim Insallah sezeryan düşünüyorum
Hiç öylr bişi yaşamadım canım ben, alttan düzgün bi dikişim yoktu . Hem normal hem sezeryan doğum yapmış 3 arkadaşım var hepsinin dedi normal doğum daha kolaySen sezeryan ol senle birdaha konısavacağız bakalım bağırsakların eline gelince gaz gelince napacaksan
ZAten normal güzel dıorum aşılıyorum sezeryan olmasın diyeYaa demeyin öyle güzel anıları olAnlar da var, beni doktorum bi kere elledi doğumda o da suyumu patlatmak içindi. Ebem de 9 saat içinde sdce 3 kere baktı, ikisini ben istedim, wc ye gidiom çocugu tuvalete doğurmam di mi bak bi diyipdevlette ellemeyen kalmıyomuş onu ben de duydum ya. Umarım kolay doğumlar gecirirsiniz kızlar her normal doğum kötü değil. Benim arkadasım ikinciyi on dakkada doğurdu 3 hafta önce burda mesela
Normali savunuyorum ben zatenHiç öylr bişi yaşamadım canım ben, alttan düzgün bi dikişim yoktu . Hem normal hem sezeryan doğum yapmış 3 arkadaşım var hepsinin dedi normal doğum daha kolay
Hee ondanCatal mı
Gercek sancılar göbekten gelmiyor canım o doğumun başıEvet sağolsun lar tattırdılar ikisinden de mahrum kalmadımkarın ağrısı gibi gelıor sancı sonra sıklaşıyor baskı ağrı bes dk kafamı koyup yatayım dıosun pat tekrar gelıo ıkındırmıolar birde basta hay anasını ya
Kız ben yasadım sancın seksen vurduda çıkkartmaadım işte onu anlatıyorumGercek sancılar göbekten gelmiyor canım o doğumun başısonradan bi dakikada bir on saniye kadar tekrara dönüp sırtın arka tarafına vuruyor, inme iniyor gibi bi his. Ama öldürmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?