- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.081
Niye yahuyav Allah Allah kızlarrr niye bende böyle oluyorrr. Ama bişey diyimmi. Hani fırça gibi bişeyle alıyorya doktor. O aldığı şeyde benim zaten kanlı oluyorki. Ay özür dilerim ama öyle yani açıklamam lazımdı
Aminnn çiçeğimmm nolur bana da dua et yaaa
Olacaksın inşallahhhh kuzummm
Bilmiyorum ki vallaNiye yahu
65 le doğuma gittim dedin 76 yım şimdi diyosun beynimi komple yaktınBoym uzun kız zayıfsa sayılmam ama boydan belli olmuyor 76 kg yum simdi.
Herbişryin vakti var bak ben 32 yaşındayım, 29 da anne oldum. Sen daha baya gençtin di mi? Bi de siz daha doğru düzgün deneyemediniz bile ki , şu hastalıkla uğraşıyosun sen di mi
24 yaşındayım. Kız 6 ay denedikHerbişryin vakti var bak ben 32 yaşındayım, 29 da anne oldum. Sen daha baya gençtin di mi? Bi de siz daha doğru düzgün deneyemediniz bile ki , şu hastalıkla uğraşıyosun sen di mi
İyi aksamlarIyi akşamlar kızlar.
Napan kürklü kız24 yaşındayım. Kız 6 ay denedikvalla herkes erken diyor ama işte stres yapıyorum ben ya hiç olmazsa diye
Napıyım valla takılıyom kız. Bebem yok sıkılıyomNapan kürklü kız
Bende pazartesi işe basladim dunle bugun raporluyum inş yarın işyerimde olacam özledim işyerimiNapıyım valla takılıyom kız. Bebem yok sıkılıyom
Sıkılma benle uğraş kürklü kızNapıyım valla takılıyom kız. Bebem yok sıkılıyom
Niye raporlusun kız hasta falan değilsin inşallahSıkılma benle uğraş kürklü kız
Ayy niye güldüm ki ben. Yanlış olduSıkılma benle uğraş kürklü kız
HastayımNiye raporlusun kız hasta falan değilsin inşallah
Yırta yırtabeş yüz kere çıkmışımdır o çatala 3 yılda.
yok mantardı yok bartolin kistiydi...
iki kere bartolinden ameliyat oldum ilkinde kanal açtılar fayda etmedi ikincide komple çıkarttırdım.
doğum dikişiyle aynı dedi doktorum.
alttan işte vajina girişinde 10a yakın hem içten hem dıştan dikişim var hem de iki kere bir yıl arayla aynı yerden
ilk gün wcye ağlayarak gitmiştim ama çok enteresan ki idrar değince acımadı ☺
iki gün sonra taytlarımı giymeye başladım
yalnız son olduğumda dikişlerim düşmedi yine çatala çıkıp aldırmıştım.
doktorum hiç korkma normal doğum yaptığında da aynı dikişler olacak dedi
vücudumuzda kendini en çabuk toparlayan yer orası cidden.
bir gün hamile olursam yırta yırta da gelse çocuğum kesinlikle normal doğum yapmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?