Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilkini normal ve kolay yaptiysan 2. Cok daha kolay olur senin canim artik 3te 4te felan anlamazsin bile . Ama normal dogumu anne kendi kontrol ediyo doktor ebe degil ondan kendime guvenmiyorum

Kız ben yasadım sancın seksen vurduda çıkkartmaadım işte onu anlatıyorum
On santim açıklıpın oldu da ıkındın ıkındın çıkmadı mı nası oldu hikayelere geelen sevdiğim doğum hikayesi dinlemek. Dur çekirdeğimi alığ geliyorum

Ilkini normal ve kolay yaptiysan 2. Cok daha kolay olur senin canim artik 3te 4te felan anlamazsin bile . Ama normal dogumu anne kendi kontrol ediyo doktor ebe degil ondan kendime guvenmiyorum
Bi gebe kalsam doğurup tarlaya çalışmaya gidicem de gebe kalamadım işte

Ben 64 kıloydum oğlum bes kg doğdu tam 56 santimdi
O ne laan naaptın sen mahşallah şeker sorunun mu vardı? 5 kilo çocuğu niye normal doğurtmaya çalıştılar töbe allam yazık sana sonu belliymiş iyi ki aşağıdan çıkmamış 50-60 dikiş yerdin dua et de sezeryan olmuşsun

Yok
Kız seker hastalığım yok yemiş bizimki aç aç çok meyve yıyordum o kilo yapmıstı. Devlet hastanesi işte çektrmedem öldürmüyor ki ilk diye planlı sezeryana almadılar

Suyun gelmis miydi o gelince agri fena oluyo
Ay demeyin şunu yaa, benim doktor da on santim açılmıştım doğurmuyorum diye suyumu patlatmıştı ve aynını demişti, beni korkutmuştu. Hiç de öyle bişi olmadı herkeste aynı deil demek. Herkesin doğumu ve her doğum farklı korkma bu kadar canım

İlginç ilkkez duydum yaptıranlar biliyorum ama Ka inaması olmadı
K KurkmantoluS kuzum spekulum takiyo lekelenme normal gibi ama acsusdan da olabilirmi bence buseferkinde bi sor derim
yav Allah Allah kızlarrr niye bende böyle oluyorrr. Ama bişey diyimmi. Hani fırça gibi bişeyle alıyorya doktor. O aldığı şeyde benim zaten kanlı oluyorki. Ay özür dilerim ama öyle yani açıklamam lazımdı
Yok kız ikiz olsa daha yüksek oluyor birisi gelsinde ikiz olmasa da olur rabbim hayırlısını versin
Aminnn çiçeğimmm nolur bana da dua et yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…