- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.061
Kaç kiloydı kız merak ettim,? Annem beni normal doğurmuş, 42 haftalık 54 santim 4100 grammışım. Annem 155Benim oğlum cok iriydi olmasaydı o kadar saatten sonra her türlü çıkartırdım ama eşek sıpası yemiş yemiş
Ilkini normal ve kolay yaptiysan 2. Cok daha kolay olur senin canimYaa demeyin öyle güzel anıları olAnlar da var, beni doktorum bi kere elledi doğumda o da suyumu patlatmak içindi. Ebem de 9 saat içinde sdce 3 kere baktı, ikisini ben istedim, wc ye gidiom çocugu tuvalete doğurmam di mi bak bi diyipdevlette ellemeyen kalmıyomuş onu ben de duydum ya. Umarım kolay doğumlar gecirirsiniz kızlar her normal doğum kötü değil. Benim arkadasım ikinciyi on dakkada doğurdu 3 hafta önce burda mesela
min kabusu değilki bana da cok itici irreti geliyor ama mecburi cıkıoz geneldeHee ondansimdi.bile ondan gec felan gidiyom doktora hep karindan baktiriyorum
On santim açıklıpın oldu da ıkındın ıkındın çıkmadı mı nası oldu hikayelere geelKız ben yasadım sancın seksen vurduda çıkkartmaadım işte onu anlatıyorum
S Secretary34 nasıl gidiyor canım hamileliğin?
Ben 64 kıloydum oğlum bes kg doğdu tamKaç kiloydı kız merak ettim,? Annem beni normal doğurmuş, 42 haftalık 54 santim 4100 grammışım. Annem 155
Bi gebe kalsam doğurup tarlaya çalışmaya gidicem de gebe kalamadım işteIlkini normal ve kolay yaptiysan 2. Cok daha kolay olur senin canimartik 3te 4te felan anlamazsin bile . Ama normal dogumu anne kendi kontrol ediyo doktor ebe degil ondan kendime guvenmiyorum
Sekiz santim acıldım catı dar gelmıor dediler kafası sıkıştı orda neler nelerOn santim açıklıpın oldu da ıkındın ıkındın çıkmadı mı nası oldu hikayelere geelen sevdiğim doğum hikayesi dinlemek. Dur çekirdeğimi alığ geliyorum
O ne laan naaptın senBen 64 kıloydum oğlum bes kg doğdu tam56 santimdi
Kız seker hastalığım yok yemiş bizimki aç aç çokO ne laan naaptın senmahşallah şeker sorunun mu vardı? 5 kilo çocuğu niye normal doğurtmaya çalıştılar töbe allam yazık sana sonu belliymiş iyi ki aşağıdan çıkmamış 50-60 dikiş yerdin dua et de sezeryan olmuşsun
Ay demeyin şunu yaa, benim doktor da on santim açılmıştım doğurmuyorum diye suyumu patlatmıştı ve aynını demişti, beni korkutmuştu. Hiç de öyle bişi olmadı herkeste aynı deil demek. Herkesin doğumu ve her doğum farklı korkma bu kadar canımSuyun gelmis miydi o gelince agri fena oluyo
Hala mı öyle kız? Sen zayıfsın sanırım anladığım kadarıyla.oğlum maşallah tombikkim görse yanaklarını sıkıyor
Boym uzun kız zayıfsa sayılmam ama boydan belli olmuyor 76 kg yum simdi.Hala mı öyle kız? Sen zayıfsın sanırım anladığım kadarıyla.
İlginç ilkkez duydum yaptıranlar biliyorum ama Ka inaması olmadı
yav Allah Allah kızlarrr niye bende böyle oluyorrr. Ama bişey diyimmi. Hani fırça gibi bişeyle alıyorya doktor. O aldığı şeyde benim zaten kanlı oluyorki. Ay özür dilerim ama öyle yani açıklamam lazımdıK KurkmantoluS kuzum spekulum takiyo lekelenme normal gibi ama acsusdan da olabilirmi bence buseferkinde bi sor derim
Aminnn çiçeğimmm nolur bana da dua et yaaaYok kız ikiz olsa daha yüksek oluyorbirisi gelsinde ikiz olmasa da olur rabbim hayırlısını versin
Yanlıs mı benim sonucum yanı ne anlamam gerekiyor canımYok canim sifir da bi deger 2 olmali diye bisey yok benim hep sifir cikiyodu gebelikten once
0 dan buyum olmasi gerekiyor diye dusunmustum tam 0 yazıyor0,100 hatta küfürlüm değer. Ben gebelikten önce sanırım 3 kez yaptırdım hep 0.100 dü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?