- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.101
Yaaa neyin varHastayım
İnş en kısa zamanda kucagina alirsınız ara ara takip ediyorum yorumlarınızı okuyorum su an ezan okunuyor icimden size dua edecembeş yüz kere çıkmışımdır o çatala 3 yılda.
yok mantardı yok bartolin kistiydi...
iki kere bartolinden ameliyat oldum ilkinde kanal açtılar fayda etmedi ikincide komple çıkarttırdım.
doğum dikişiyle aynı dedi doktorum.
alttan işte vajina girişinde 10a yakın hem içten hem dıştan dikişim var hem de iki kere bir yıl arayla aynı yerden
ilk gün wcye ağlayarak gitmiştim ama çok enteresan ki idrar değince acımadı ☺
iki gün sonra taytlarımı giymeye başladım
yalnız son olduğumda dikişlerim düşmedi yine çatala çıkıp aldırmıştım.
doktorum hiç korkma normal doğum yaptığında da aynı dikişler olacak dedi
vücudumuzda kendini en çabuk toparlayan yer orası cidden.
bir gün hamile olursam yırta yırta da gelse çocuğum kesinlikle normal doğum yapmak isterim.
Kbb doktora gittim.antibiyotik tedavisiYaaa neyin var
Onunla geçmiş olsun canım benim dikkat et kendineKbb doktora gittim.antibiyotik tedavisi
Kız ben 2016 da doğum yaptım üç sene öncesi o65 le doğuma gittim dedin 76 yım şimdi diyosun beynimi komple yaktınneler oluyiii 175 falan mısın acebağ hangi boydan sora 76 belli olmiyi ??
1.71 imKız ben 2016 da doğum yaptım üç sene öncesi o
İnşallahh sorunsuzdur herkeste farklı belki bilemedimBilmiyorum ki valla
İnşallahİnşallahh sorunsuzdur herkeste farklı belki bilemedim
Nerdesın boncukAmin kardeşimhoşgeldin
Tedavin nedir pco mu var?
Yani gebelik uok mu diyorsun canımYok canim sifir da bi deger 2 olmali diye bisey yok benim hep sifir cikiyodu gebelikten once
Canım 3 defa böyle cıktı bir kere 0,1 çıkmıştı. Dr hepsi aynı dedi 0.10000000000 böl sıfır olması yada bir tane 0 olması aynı değer demiştiKızlar e nabızda beta hcg degerı 0 yazan var mı
Yani gebelik yok demek oluyorCanım 3 defa böyle cıktı bir kere 0,1 çıkmıştı. Dr hepsi aynı dedi 0.10000000000 böl sıfır olması yada bir tane 0 olması aynı değer demişti
Bartolin apsesi yada kisti. Ilişki esnasında gelen 2 sıvı kanalının tıkanmış olması dr öyle demişti bana. Orgazm sırasında şişiyor adım atamiosun bazen. Ben operasyon olmadım dr gerek yok dedi. Duruyor öyle. Tam vajinanın hemen sag ve solunda oluyor canım. Bende ki fındık büyüklüğünde dıştan belli değil ama dokununca hissediyorsunYırta yırtabartolin ne kız
Bat ne zaman senin.?Yani gebelik yok demek oluyor
30 hazıranBat ne zaman senin.?
Sonuca göre negatif ama geç döllenme dedikleri olmuşsa bekle derim bende 25inde yaptırdım bu ekran attigimi. Bat 28 Haziran ama yinede umudum var. Akşam wckahverengi akıntı geldi yerleşme kanaması deyip hayallere dalıyorum bakalim insAllah öyledir. Sende umutsuz olma daha var yükselebilir bekle bakalim. Adet gunun gelsin gecsin insAllah gebesindir. Stres yapma diyeceğim ama insanın elinde değil ki. Bende ayniyim.30 hazıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?