Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş en kısa zamanda kucagina alirsınız ara ara takip ediyorum yorumlarınızı okuyorum su an ezan okunuyor icimden size dua edecem

Adet döngüm 27 idi son iki aydır 26 ya düştü ve son BAT günümden iki gün önce kahverengi akıntı gelmişti ve iki gün sadece wc oturunca geliyordu yerleşme kanaması sanmıştım sevinmiştim ama tam BAT günümde akıntı kırmızıya döndü adet oldum. Sanirim şimdide öyle olacak 2 saat kadar önce wc oturunca yine kahverengi akıntı geldi BAT günüm cuma 28 hazıran
Beklemek ne zormuş
Sizde de buna benzer reglden 2 gün önce kahverengi akinti geleniniz oldu mu arkadaşlar???

Yırta yırta bartolin ne kız
Bartolin apsesi yada kisti. Ilişki esnasında gelen 2 sıvı kanalının tıkanmış olması dr öyle demişti bana. Orgazm sırasında şişiyor adım atamiosun bazen. Ben operasyon olmadım dr gerek yok dedi. Duruyor öyle. Tam vajinanın hemen sag ve solunda oluyor canım. Bende ki fındık büyüklüğünde dıştan belli değil ama dokununca hissediyorsun

Sonuca göre negatif ama geç döllenme dedikleri olmuşsa bekle derim bende 25inde yaptırdım bu ekran attigimi. Bat 28 Haziran ama yinede umudum var. Akşam wckahverengi akıntı geldi yerleşme kanaması deyip hayallere dalıyorum bakalim insAllah öyledir. Sende umutsuz olma daha var yükselebilir bekle bakalim. Adet gunun gelsin gecsin insAllah gebesindir. Stres yapma diyeceğim ama insanın elinde değil ki. Bende ayniyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…