- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.121
Her ay stres yapmıyorum diyorum bat a 3 gun kala baslıyor yine dusunce ler engel olamıyorum Allah hayırlısını gonlume razı eylesin insallah hepimizinSonuca göre negatif ama geç döllenme dedikleri olmuşsa bekle derim bende 25inde yaptırdım bu ekran attigimi. Bat 28 Haziran ama yinede umudum var. Akşam wckahverengi akıntı geldi yerleşme kanaması deyip hayallere dalıyorum bakalim insAllah öyledir. Sende umutsuz olma daha var yükselebilir bekle bakalim. Adet gunun gelsin gecsin insAllah gebesindir. Stres yapma diyeceğim ama insanın elinde değil ki. Bende ayniyim.
Dün bir arkadaşla konuştuk en son oğluna ayda bir kere girdiği ilişki ile hamile kalmış. Yumurtlama takibi felan bilmiyor zaten. Aklım şaşıyor yaa.30 hazıran
Aynı ben..stres yapmicem olursa olur diyorum 4 gün 5 gün kala yerimde duramıyorumHer ay stres yapmıyorum diyorum bat a 3 gun kala baslıyor yine dusunce ler engel olamıyorum Allah hayırlısını gonlume razı eylesin insallah hepimizin
Rabbim verecekse veriyor.. ne desek boş.. ama cağın en büyük hastalığı Stres. Hayatın her alanında var malesefHer ay stres yapmıyorum diyorum bat a 3 gun kala baslıyor yine dusunce ler engel olamıyorum Allah hayırlısını gonlume razı eylesin insallah hepimizin
vajina girişinin iki yanında bulunan bezeler, ilişki esnasında veya normalde vajina içine kayganlaşmayı sağlayan sıvı bırakıyor. ama bendekilerden biri tıkalıymış içerde kalıyordu sıvı ve zaman geçtikçe şişti en son girişin tamamını kapattı normalde zararlı değil iltihap falan olmuyordu arada şırıngayla boşalttırıyordum sıvıyı ama en son daral geldi bezeyi komple çıkarttırdım doktor kuruluk oluşabilir dedi ama çok şükür sağdaki sayesinde hiç hissetmiyorum.Yırta yırtabartolin ne kız
bende hiç apse oluşmadı çok şükür doktor iyi bakmışsın dedi. bakmadım dedimBartolin apsesi yada kisti. Ilişki esnasında gelen 2 sıvı kanalının tıkanmış olması dr öyle demişti bana. Orgazm sırasında şişiyor adım atamiosun bazen. Ben operasyon olmadım dr gerek yok dedi. Duruyor öyle. Tam vajinanın hemen sag ve solunda oluyor canım. Bende ki fındık büyüklüğünde dıştan belli değil ama dokununca hissediyorsun
Seninki farkli olmus canim 10 cme kadar nasil suyun gelmemis hayret . Normalde 4te felan gelmesede patlatiyolar cunkuAy demeyin şunu yaa, benim doktor da on santim açılmıştım doğurmuyorum diye suyumu patlatmıştı ve aynını demişti, beni korkutmuştu. Hiç de öyle bişi olmadı herkeste aynı deil demek. Herkesin doğumu ve her doğum farklı korkma bu kadar canım
Yanlis felan degil canim gebelik yok demek .Yanlıs mı benim sonucum yanı ne anlamam gerekiyor canım
Benim her adetim oyle oluyodu canim hele son aylarda iyice stres yaptim diye allak bullak olmustu. 3 gun once kahverengi sonra kanamaydi.Adet döngüm 27 idi son iki aydır 26 ya düştü ve son BAT günümden iki gün önce kahverengi akıntı gelmişti ve iki gün sadece wc oturunca geliyordu yerleşme kanaması sanmıştım sevinmiştim ama tam BAT günümde akıntı kırmızıya döndü adet oldum. Sanirim şimdide öyle olacak 2 saat kadar önce wc oturunca yine kahverengi akıntı geldi BAT günüm cuma 28 hazıran
Beklemek ne zormuş
Sizde de buna benzer reglden 2 gün önce kahverengi akinti geleniniz oldu mu arkadaşlar???
Ay o cok berbat bisey ya sukurki kurtulmussun. Bekar hastalardada gordum ama ben o hastalığı zor bisey orayi kolay kolay muhafazada edemiyosunBartolin apsesi yada kisti. Ilişki esnasında gelen 2 sıvı kanalının tıkanmış olması dr öyle demişti bana. Orgazm sırasında şişiyor adım atamiosun bazen. Ben operasyon olmadım dr gerek yok dedi. Duruyor öyle. Tam vajinanın hemen sag ve solunda oluyor canım. Bende ki fındık büyüklüğünde dıştan belli değil ama dokununca hissediyorsun
Bartolin apsesi yada kisti. Ilişki esnasında gelen 2 sıvı kanalının tıkanmış olması dr öyle demişti bana. Orgazm sırasında şişiyor adım atamiosun bazen. Ben operasyon olmadım dr gerek yok dedi. Duruyor öyle. Tam vajinanın hemen sag ve solunda oluyor canım. Bende ki fındık büyüklüğünde dıştan belli değil ama dokununca hissediyorsun
Yaaa ben ilk defa duydum kızlar. Allahtan biriniz kurtulmuşunuz, biriniz sıkıntısızsınız. Valla beler neler var ya bu kadınlardavajina girişinin iki yanında bulunan bezeler, ilişki esnasında veya normalde vajina içine kayganlaşmayı sağlayan sıvı bırakıyor. ama bendekilerden biri tıkalıymış içerde kalıyordu sıvı ve zaman geçtikçe şişti en son girişin tamamını kapattı normalde zararlı değil iltihap falan olmuyordu arada şırıngayla boşalttırıyordum sıvıyı ama en son daral geldi bezeyi komple çıkarttırdım doktor kuruluk oluşabilir dedi ama çok şükür sağdaki sayesinde hiç hissetmiyorum.
Vardır cnm bi zamanı akışına bırakmak lâzım herşeyin bir vakti var o vakit gelmeden hiçbirşey olmuyor uğraş bul kendine rabbim gönlüne göre versin inşallahgünaydınbu ay kaç hamişimiz olduu sayamadım valla.
ah be çatlasaydı keşke yumurtam ☹
uğraş hep var yoğun çalışıyorum kitap okuyorum dizi izliyorum ders çalışıyorum sosyal biriyim ama arada üzülüyorum aklıma geliyorVardır cnm bi zamanı akışına bırakmak lâzım herşeyin bir vakti var o vakit gelmeden hiçbirşey olmuyor uğraş bul kendine rabbim gönlüne göre versin inşallah
Kac aylık evlisin ne zaman dan beri istiyosunki ?uğraş hep var yoğun çalışıyorum kitap okuyorum dizi izliyorum ders çalışıyorum sosyal biriyim ama arada üzülüyorum aklıma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?