Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her ay stres yapmıyorum diyorum bat a 3 gun kala baslıyor yine dusunce ler engel olamıyorum Allah hayırlısını gonlume razı eylesin insallah hepimizin

Yırta yırta bartolin ne kız
vajina girişinin iki yanında bulunan bezeler, ilişki esnasında veya normalde vajina içine kayganlaşmayı sağlayan sıvı bırakıyor. ama bendekilerden biri tıkalıymış içerde kalıyordu sıvı ve zaman geçtikçe şişti en son girişin tamamını kapattı normalde zararlı değil iltihap falan olmuyordu arada şırıngayla boşalttırıyordum sıvıyı ama en son daral geldi bezeyi komple çıkarttırdım doktor kuruluk oluşabilir dedi ama çok şükür sağdaki sayesinde hiç hissetmiyorum.

bende hiç apse oluşmadı çok şükür doktor iyi bakmışsın dedi. bakmadım dedim o yüzden zaten çok yıkamak iltihap ve mantar oluşturur.
günümüzde her gün veya gün aşırı duş alıyoruz ve vücudumuzdan akan suyla bile temizleniyor fazlası zarar demişti bana.
biz çok zorlanıyorduk kuzum ilişki olmuyor gibiydi yağsız jelsiz yapamaz hale geldik.
çocuk da isteyince kurtulayım dedim. normal doğumda zorluk çıkarabiliyormuş çünkü

Seninki farkli olmus canim 10 cme kadar nasil suyun gelmemis hayret . Normalde 4te felan gelmesede patlatiyolar cunku

Benim her adetim oyle oluyodu canim hele son aylarda iyice stres yaptim diye allak bullak olmustu. 3 gun once kahverengi sonra kanamaydi.

Ay o cok berbat bisey ya sukurki kurtulmussun. Bekar hastalardada gordum ama ben o hastalığı zor bisey orayi kolay kolay muhafazada edemiyosun

Aslında stres yapıyoruz sanki bir de benim ardasın 3 yıl sonra 8 9 ay sonra eşi yanına gelince düzenli birlikte yaşamaya başlayınca herşeyi bosverdigi anda oldu Umudunu kaybetmedi hep söyle derdi benden bir bebek gelecekse Rabbim zaten verir derdi Teslimeyet görmüştüm onda ve hiç ummadığı anda geldi bebeği kendisi 33 34 yasında kuzum Rabbim bilir insallah o duyguyu bizlere de nasip eder Ben de çok istiyorum o kadar hazır hissediyorum ki kendimi ama Allah’ın takdırı bazen umudumu kaybetmiş gibi görünsem de umudum hep var benim

Yaaa ben ilk defa duydum kızlar. Allahtan biriniz kurtulmuşunuz, biriniz sıkıntısızsınız. Valla beler neler var ya bu kadınlarda

Vardır cnm bi zamanı akışına bırakmak lâzım herşeyin bir vakti var o vakit gelmeden hiçbirşey olmuyor uğraş bul kendine rabbim gönlüne göre versin inşallah
uğraş hep var yoğun çalışıyorum kitap okuyorum dizi izliyorum ders çalışıyorum sosyal biriyim ama arada üzülüyorum aklıma geliyor

Boyum 1.63 kilom 70 diyetisyen tahlil yaptı öğleden sonra diyet listesi vercek inşallah normalde kendim de verebiliyorum kilo ama sağlıksız oluyor heralde geri alıyorum 80 den 60 a düsebiliyorum ama geri cok çabuk alıyorum ilk defa diyetisyene gidicem faydası illaki olur cocuk tutunsun diye yatıyorum hic faydası bir faydası olmuyor inanın tutunası olunca ıllaki tutunuyor kendimi kapıya atıcam bu ay da böyle denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…