- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.161
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün gelsin inşallah kucağına
Ben kullandım doğru sonuç aldım, kocaman bir negatif canımMerhaba kızlar.
Bat 26 haziran henüz birşey yok.
Yalnız size sorum aranızda hiç predictor 6 gün önce kullanan aldı mu.
Kullanan doğru sonuç alabildi mi.
he uzunum diyince:) ben de o kadarim :) Türkiyeye göre uzun kaliyo evet, Almanyada boy sikalasinda 170 ufak :)1.71 im
oho 4 cm de ben ev topluyodum evde , ya benim nisanim bile 7 cm den sora geldi. suyum bence doktor patlatmasa gelmez oglum öyle bütün dogardi:)Seninki farkli olmus canim 10 cme kadar nasil suyun gelmemis hayret . Normalde 4te felan gelmesede patlatiyolar cunku
Biz Türküz canım napayım Almanya yıhe uzunum diyince:) ben de o kadarim :) Türkiyeye göre uzun kaliyo evet, Almanyada boy sikalasinda 170 ufak :)
Ama tebrik ettim seni 65 kiloyla doguma girmissin 171 boyla 5 kilo coccak cikarmissin :) ben 79 kiloya cikmistim yiyip yiyip. sonra gebe kalcam diye 57 ye inip 10 ay gebe kalmayip 66 ya cikip , 66 ile gebe kalip 73 ile dogurdum :) simdi 57-63 arasinda git gel takiloorum .Hayhatun
Bak ne dicem ben bunu da duydum da o yüzden biraz kilo aldigima cok uzulmemistim, kalamadim gebe zayifken. simdi iste yine 57 ye inmistim ama cok spor yapiyorum artik bacaklarim tamamen kas, cok daha ince görünüyrdum , dedim acaba bundan mi kalamiyorum gebe, bbiraz hominigirtlak yaptim, bakalim etkisi olacak mi. ideal kilomun 62.5 olduunu iddia edio diyetisyenler. ikinciyi istiyosan 61 in altina inme demisti diyetisyenim misal gecen yil.Malesef planlarımız uymayabiliyor bende zayıftım kilo aldım gebe kaldım nasıl oluyorsa
olmaz icin rahat olsun , gebe degilsen ve 2-3 ay araliksiz aldiysan arada bi hafta fln almasan bisicik olmaz, vucuduna depolanmistir bolca, bakiniz ben , tükürsem folik asit cikacak ahahha:)Kızlar ya folik asit kullanmak içimden gelmiyor iki üç haftadır içmiyorum çok sıkıldım bi sorun olur mu ki acaba
Olabilir bende pko var diye doktorum zayıfla demişti zayfladım olmadı tekrar kılo aldım olduBak ne dicem ben bunu da duydum da o yüzden biraz kilo aldigima cok uzulmemistim, kalamadim gebe zayifken. simdi iste yine 57 ye inmistim ama cok spor yapiyorum artik bacaklarim tamamen kas, cok daha ince görünüyrdum , dedim acaba bundan mi kalamiyorum gebe, bbiraz hominigirtlak yaptim, bakalim etkisi olacak mi. ideal kilomun 62.5 olduunu iddia edio diyetisyenler. ikinciyi istiyosan 61 in altina inme demisti diyetisyenim misal gecen yil.
Ben kullandım doğru sonuç aldım, kocaman bir negatif canım
hahhahahha:) ama ikinciye kolay gebe kaldin di mi yanlisim yok? yoksa bu olaylar suanki gebeligin sirasinda mi oldu? bi de iyi istediginde kilo alip kilo verebiliosun, ben 79 a ciktim veremedim valla aylarca, burun amelyati oldum , akabinde babam kanser oldu, onun kemoterapileri, derken annemin fitigi, babamin vefati annemin amelyati, babaannem derken bi baktim 57 ye inmisim 7-8 ayda hepsi anlamadan oldu. Yoksa veremedim yani . Bir de simdi de emzirme bitince istemeden verdim baya 3-4 ay fiti fiti guzeldi, sonra düzenli tatliya vurunca kendimi metabolizmayi bozdum da aldim 4 kiloyu, tsh degerimi bozdum iste, bakalim duzelmis mi, su ara 62 ye inmisim cunku, doktor hala aramadi kan degerim konusunda ve hormon testleri icin, beklemedeyim hala.Olabilir bende pko var diye doktorum zayıfla demişti zayfladım olmadı tekrar kılo aldım oldu
kiz su 5 dakkada kac kez profil r3esmi degistirdin hahahah:)Olabilir bende pko var diye doktorum zayıfla demişti zayfladım olmadı tekrar kılo aldım oldu
Senin öyle olur inşallah canımBen pozitif taraftarıyım inşallah
Bence olmadi canim bi damla pembe oldu ama yumurtlamaya cok yakindi belkide yumirtlama lekelenmesiydi. Onu ben denedim kafan rahat olmuyoSenin şimdi yerleşme kanaması oldu mu canım? Yeni yeni huylar edinmeye başladım yaaaeğer adet olursam yarın. Regl bitince uygulama silicem buraya da çok takilmicem
Insallah canim hayir olacaktirAyyy çok amin insallah kuzum sen de Sağlıcakla al kucağına ne kadar güzel kulun kula duası kadar güzel bir şey yokcanım benim batlarım dengesizleşti 2 ay önce 2 gün gecikti sonra 4 gün erken geldi bu ay da 2 gün erken geldi normalde tam zamanında gelirdi Arkasına anlatınca onda dedi benim de dengesşzlestii ve erken gelmeye başladı dedi hayır olsun insallah
Cok ilgincoho 4 cm de ben ev topluyodum evde , ya benim nisanim bile 7 cm den sora geldi. suyum bence doktor patlatmasa gelmez oglum öyle bütün dogardi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?