- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.141
neden aylık diye sordunuz ki?Kac aylık evlisin ne zaman dan beri istiyosunki ?
Kac aydan beri istiyosun yazcaktım evliligi de yazdım karışmışneden aylık diye sordunuz ki?
3 yıl dolmak üzere ben hep isterdim ama eşimin talep etmesini bekledim bir yıl önce o da istemeye başladı.
temmuzdan beri deniyoruz eylülden beri de tedavi görüyorum tüpe kadar her yol denendi aşılama dahil.
bitkisele yönelmeyi düşünüyorum ağustosta. bu ay doğum kontrol kullanıyorum çünkü
Yaaa bu tarif ettiğiniz şekilde benim de bat larım erken ve kahve akıntıyla gelmeye başladı önden bir kahve sonra kırmızıya dönüşüyor 3 yıl sonra hamile kalan arkadasım da batlarım erken gelmeye başlamıştı dedi aynı durumu şimdi siz de anlatınca bir umut daha oluştu ben de sizler ne zamandır bekliyorsunuzBenim her adetim oyle oluyodu canim hele son aylarda iyice stres yaptim diye allak bullak olmustu. 3 gun once kahverengi sonra kanamaydi.
ben benimkinin sebebini birkaç sayfa önce yazmıştım askere gidip gelmeden olmaz diyordu. bir de evliliğimizi oturtmak istemiştikKac aydan beri istiyosun yazcaktım evliligi de yazdım karışmışönemli bir sorun gözükmüyorsa olur inşallah eşler neden istemiyor çözemiyorum bende eşimi ikna ettim 2 aydan beri deniyoz bakalim illaki zamanı vardır
Benim eşimde çocukları okutmak istiyor 2 tane yeter diyodu ama ikimizde küçüktük çocuklarımızla büyüdük o yüzden 1 tane daha olsun sevelim istiyorum biz neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu bilemiyoruz rabbim hayırlısını nasip etsinben benimkinin sebebini birkaç sayfa önce yazmıştım askere gidip gelmeden olmaz diyordu. bir de evliliğimizi oturtmak istemiştik
Biyerde bende okumustum ama bilimselligini bilemem canim adet duzensizlesince gebelik yakinda olusur diye. 26 olan duzenim bi ara 19a dusmustu. Insallah sende tez zamanda kavusursunYaaa bu tarif ettiğiniz şekilde benim de bat larım erken ve kahve akıntıyla gelmeye başladı önden bir kahve sonra kırmızıya dönüşüyor 3 yıl sonra hamile kalan arkadasım da batlarım erken gelmeye başlamıştı dedi aynı durumu şimdi siz de anlatınca bir umut daha oluştu ben de sizler ne zamandır bekliyorsunuz
Kiz ne inmesi ne felciTahlil sonucum çıktı triglesirid yüksekliği çıktı internetten araştırdım inme felç diyo ahada gidiyom
Listede adım var da bildireyim dedim.Anladım hayırlı olsun
Senin şimdi yerleşme kanaması oldu mu canım? Yeni yeni huylar edinmeye başladım yaaaBenim her adetim oyle oluyodu canim hele son aylarda iyice stres yaptim diye allak bullak olmustu. 3 gun once kahverengi sonra kanamaydi.
Etkiliyor mu n.dogumu??bende hiç apse oluşmadı çok şükür doktor iyi bakmışsın dedi. bakmadım dedimo yüzden zaten çok yıkamak iltihap ve mantar oluşturur.
günümüzde her gün veya gün aşırı duş alıyoruz ve vücudumuzdan akan suyla bile temizleniyor fazlası zarar demişti bana.
biz çok zorlanıyorduk kuzum ilişki olmuyor gibiydi yağsız jelsiz yapamaz hale geldik.
çocuk da isteyince kurtulayım dedim. normal doğumda zorluk çıkarabiliyormuş çünkü
Kiz ne inmesi ne felcitobe bu google amca bizi oldurmeden edemiyo. Bi nevi kolestrol hastaligi ama diger degerlerin normal bitek o yuksek sanmiyorum bisey cikacagini
Ayyy çok amin insallah kuzum sen de Sağlıcakla al kucağına ne kadar güzel kulun kula duası kadar güzel bir şey yokBiyerde bende okumustum ama bilimselligini bilemem canim adet duzensizlesince gebelik yakinda olusur diye. 26 olan duzenim bi ara 19a dusmustu. Insallah sende tez zamanda kavusursun
Benim de 2 aydır BAT dan 2 gün önce kahverengi lekeler geliyor sadece wc. Bat günü adet oluyorum. Hiç böyle olmazdı 37 yıldırBiyerde bende okumustum ama bilimselligini bilemem canim adet duzensizlesince gebelik yakinda olusur diye. 26 olan duzenim bi ara 19a dusmustu. Insallah sende tez zamanda kavusursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?