Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kac aylık evlisin ne zaman dan beri istiyosunki ?
neden aylık diye sordunuz ki?
3 yıl dolmak üzere ben hep isterdim ama eşimin talep etmesini bekledim bir yıl önce o da istemeye başladı.
temmuzdan beri deniyoruz eylülden beri de tedavi görüyorum tüpe kadar her yol denendi aşılama dahil.
bitkisele yönelmeyi düşünüyorum ağustosta. bu ay doğum kontrol kullanıyorum çünkü

Kac aydan beri istiyosun yazcaktım evliligi de yazdım karışmış önemli bir sorun gözükmüyorsa olur inşallah eşler neden istemiyor çözemiyorum bende eşimi ikna ettim 2 aydan beri deniyoz bakalim illaki zamanı vardır

Benim her adetim oyle oluyodu canim hele son aylarda iyice stres yaptim diye allak bullak olmustu. 3 gun once kahverengi sonra kanamaydi.
Yaaa bu tarif ettiğiniz şekilde benim de bat larım erken ve kahve akıntıyla gelmeye başladı önden bir kahve sonra kırmızıya dönüşüyor 3 yıl sonra hamile kalan arkadasım da batlarım erken gelmeye başlamıştı dedi aynı durumu şimdi siz de anlatınca bir umut daha oluştu ben de sizler ne zamandır bekliyorsunuz

ben benimkinin sebebini birkaç sayfa önce yazmıştım askere gidip gelmeden olmaz diyordu. bir de evliliğimizi oturtmak istemiştik

ben benimkinin sebebini birkaç sayfa önce yazmıştım askere gidip gelmeden olmaz diyordu. bir de evliliğimizi oturtmak istemiştik
Benim eşimde çocukları okutmak istiyor 2 tane yeter diyodu ama ikimizde küçüktük çocuklarımızla büyüdük o yüzden 1 tane daha olsun sevelim istiyorum biz neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu bilemiyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin

Tahlil sonucum çıktı triglesirid yüksekliği çıktı internetten araştırdım inme felç diyo ahada gidiyom

Eklentiler

• Screenshot_20190627-125426_Chrome.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 36
Biyerde bende okumustum ama bilimselligini bilemem canim adet duzensizlesince gebelik yakinda olusur diye. 26 olan duzenim bi ara 19a dusmustu. Insallah sende tez zamanda kavusursun

Etkiliyor mu n.dogumu??

Kiz ne inmesi ne felci tobe bu google amca bizi oldurmeden edemiyo. Bi nevi kolestrol hastaligi ama diger degerlerin normal bitek o yuksek sanmiyorum bisey cikacagini
aynen geçen ay da tahlil yaptırdım hic halim yok dedim doktora bthgc de eklermisin bide diye hep iyiydi tahliller 3 de randevum bakalım ne dicek çoğu hamileler diyetisyendeydi şaşırdım

Merhaba kızlar.
Bat 26 haziran henüz birşey yok.
Yalnız size sorum aranızda hiç predictor 6 gün önce kullanan aldı mu.
Kullanan doğru sonuç alabildi mi.

Biyerde bende okumustum ama bilimselligini bilemem canim adet duzensizlesince gebelik yakinda olusur diye. 26 olan duzenim bi ara 19a dusmustu. Insallah sende tez zamanda kavusursun
Ayyy çok amin insallah kuzum sen de Sağlıcakla al kucağına ne kadar güzel kulun kula duası kadar güzel bir şey yok canım benim batlarım dengesizleşti 2 ay önce 2 gün gecikti sonra 4 gün erken geldi bu ay da 2 gün erken geldi normalde tam zamanında gelirdi Arkasına anlatınca onda dedi benim de dengesşzlestii ve erken gelmeye başladı dedi hayır olsun insallah

Benim de 2 aydır BAT dan 2 gün önce kahverengi lekeler geliyor sadece wc. Bat günü adet oluyorum. Hiç böyle olmazdı 37 yıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…