Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cok skntili bisey ablam ameliyat oldu yine tekrarladi , gribal bagisiklik sistemi dusuklugunde fln iyice tetikleniyor

Rahatsız ederse olurum ama tekrarlıyormuş öyle diyorsunuz

Hamileliginin 9. Ayinda agir bir grip gecirdi dogumu yaptiktan sonra ilk hafta anlasildi ve agriliydi rahatsizda ediyordu ameliyat oldu sonra tekrarladi smdi antibiyotik veriyorlar oyle kuculuyor. Bagisiklik sistemi dusus yasayinca tekrar buyuyo ama smdi akillandi basinda hemen ilac kullaniyo

Kızlar bat 28 haziran dı bugün öğlenden sonra oldum gibi ama nerdeyse siyaha yakın koyukahverengi idi ped. Allah'ım yaaa halen umut besliyorum

olmaz icin rahat olsun , gebe degilsen ve 2-3 ay araliksiz aldiysan arada bi hafta fln almasan bisicik olmaz, vucuduna depolanmistir bolca, bakiniz ben , tükürsem folik asit cikacak ahahha:)
Ya böyle bir bıkkınlık oldu sanki boşuna aylardır içiyomuşum gibi. Sorun yoksa hamile klaba kadar içmeyi planlamıyorum sen ne kadar süredir kullanıyosun canım

sukufenazz inş gebesindir dedim ve gebesin :)
Müjdemi isterim :)
İçimden geçiyordu inan
Allah analı babalı büyütsün
Sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin :)
Canım çok teşekkür ederim :) Hamileyim çok şükür Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

tabi doktor çocuk kanaldan geçerken zorlanabilir patlatabilir hatta demişti. ekstra oraya da müdahale etmemiz gerekebilir demişti. ama doğumda kistini aldıran da duydum ikisi bir arada çıksın diye
Kadın olmak zor ya . Ah ben erkek kocam da karım olsaydı ben ona yapacağı bilirdim . kesin o zamanda her gün başı ağrırdı

Hamişler sorum size: ya bugün ara ara giren kasık ağrılarım oldu. Sanki adet olcskmışım gibi bir anda, ağrı saplanıyor 4-5 saniye sonra geçiyor. Korkutuyor bu ağrılar beni. Sizde de oldu mu böyle

Hamişler sorum size: ya bugün ara ara giren kasık ağrılarım oldu. Sanki adet olcskmışım gibi bir anda, ağrı saplanıyor 4-5 saniye sonra geçiyor. Korkutuyor bu ağrılar beni. Sizde de oldu mu böyle
Baslarda cok oluyodu canim simdi nadir oluyo. Doktorum normal demisti lekelenme olmadigi surece. Ayaklarini sicak tut havalar sicak diye pek onemsemiyoruz ama

Cok ilginc bizim hastalar 4 cmde dogumhanenin camlarini yumrukluyodu masallah sana
Ben bi kere bile bağırmadan ağlamadan doğurdum, çünkü bağırıp ağlarsam acının artacağını biliyordum. Hipnozla doğum kitabı okudum, aylarca nefes egzersizi yaptım. Sdce doğuma bi saat kala kafamı kaldırıp ebeme şunu sormuştum, epidural için çok mu geç bunu soruyosan doğum yakın tabiiki geç demişti, eşim hala dalga geçer, bilgi almak için sormuştum dedikçe gülüyor hala

Ya böyle bir bıkkınlık oldu sanki boşuna aylardır içiyomuşum gibi. Sorun yoksa hamile klaba kadar içmeyi planlamıyorum sen ne kadar süredir kullanıyosun canım
Ben ilk oğlum için tam 13 ay kullanmışım valla, sora gebeyken de aynı vitaminin devam vitaminlerini kullandım içinde hep folik asit vardı, doğurduktan sonra da emzirme bitene kadar 20 ay emzirme vitaminini aldım. Sora bi ay ara verdim yine folik asite başladım. Net 4 senedir içim dışım folik asit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…