- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.181
Bartolin apsesi yada kisti. Ilişki esnasında gelen 2 sıvı kanalının tıkanmış olması dr öyle demişti bana. Orgazm sırasında şişiyor adım atamiosun bazen. Ben operasyon olmadım dr gerek yok dedi. Duruyor öyle. Tam vajinanın hemen sag ve solunda oluyor canım. Bende ki fındık büyüklüğünde dıştan belli değil ama dokununca hissediyorsun
Rahatsız ederse olurum ama tekrarlıyormuş öyle diyorsunuzCok skntili bisey ablam ameliyat oldu yine tekrarladi , gribal bagisiklik sistemi dusuklugunde fln iyice tetikleniyor
Rahatsız ederse olurum ama tekrarlıyormuş öyle diyorsunuz
Ya böyle bir bıkkınlık oldu sanki boşuna aylardır içiyomuşum gibi. Sorun yoksa hamile klaba kadar içmeyi planlamıyorumolmaz icin rahat olsun , gebe degilsen ve 2-3 ay araliksiz aldiysan arada bi hafta fln almasan bisicik olmaz, vucuduna depolanmistir bolca, bakiniz ben , tükürsem folik asit cikacak ahahha:)
Canım çok teşekkür ederim :) Hamileyim çok şükürsukufenazz inş gebesindir dedim ve gebesin :)
Müjdemi isterim :)
İçimden geçiyordu inan
Allah analı babalı büyütsün
Sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin :)
AminnnCanım çok teşekkür ederim :) Hamileyim çok şükürRabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
tabi doktor çocuk kanaldan geçerken zorlanabilir patlatabilir hatta demişti. ekstra oraya da müdahale etmemiz gerekebilir demişti. ama doğumda kistini aldıran da duydum ikisi bir arada çıksın diyeEtkiliyor mu n.dogumu??
çok kullandım onu negatif gördüm hep ve doğruyduMerhaba kızlar.
Bat 26 haziran henüz birşey yok.
Yalnız size sorum aranızda hiç predictor 6 gün önce kullanan aldı mu.
Kullanan doğru sonuç alabildi mi.
Kadın olmak zor ya . Ah ben erkek kocam da karım olsaydı ben ona yapacağı bilirdim . kesin o zamanda her gün başı ağrırdıtabi doktor çocuk kanaldan geçerken zorlanabilir patlatabilir hatta demişti. ekstra oraya da müdahale etmemiz gerekebilir demişti. ama doğumda kistini aldıran da duydum ikisi bir arada çıksın diye
çok kullandım onu negatif gördüm hep ve doğruydu
Baslarda cok oluyodu canim simdi nadir oluyo. Doktorum normal demisti lekelenme olmadigi surece. Ayaklarini sicak tut havalar sicak diye pek onemsemiyoruz amaHamişler sorum size: ya bugün ara ara giren kasık ağrılarım oldu. Sanki adet olcskmışım gibi bir anda, ağrı saplanıyor 4-5 saniye sonra geçiyor. Korkutuyor bu ağrılar beni. Sizde de oldu mu böyle
Benimde sol kasığıma iğneler batıyor sanki.Hamişler sorum size: ya bugün ara ara giren kasık ağrılarım oldu. Sanki adet olcskmışım gibi bir anda, ağrı saplanıyor 4-5 saniye sonra geçiyor. Korkutuyor bu ağrılar beni. Sizde de oldu mu böyle
Ben bi kere bile bağırmadan ağlamadan doğurdum, çünkü bağırıp ağlarsam acının artacağını biliyordum. Hipnozla doğum kitabı okudum, aylarca nefes egzersizi yaptım. Sdce doğuma bi saat kala kafamı kaldırıp ebeme şunu sormuştum, epidural için çok mu geçCok ilgincbizim hastalar 4 cmde dogumhanenin camlarini yumrukluyodu masallah sana
Ben ilk oğlum için tam 13 ay kullanmışım valla, sora gebeyken de aynı vitaminin devam vitaminlerini kullandım içinde hep folik asit vardı, doğurduktan sonra da emzirme bitene kadar 20 ay emzirme vitaminini aldım. Sora bi ay ara verdim yine folik asite başladım. Net 4 senedir içim dışım folik asitYa böyle bir bıkkınlık oldu sanki boşuna aylardır içiyomuşum gibi. Sorun yoksa hamile klaba kadar içmeyi planlamıyorumsen ne kadar süredir kullanıyosun canım
Senin pozitif mi çıktı? Eğer çıktıysa vardır ya inşallahPozitif hiç mi olmadı kimsede acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?