- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 113
- 34
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.201
Evet sanırım kimyasaldı. Henüz gitmedim ptesi gidecegim inşallah.Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün gelsin inşallah kucağına, doktora gittin mi? Geçen ay senin de kimyasal mı olmuştu?
Senin pozitif mi çıktı? Eğer çıktıysa vardır ya inşallah
Hayırlı geceler balım nasılsın?Anladım hayırlı olsun
Kız bende ne kızken nede ilk gebeliği de pko ortaya cıkmadı. Dokuz ay denedik bunu bunda cıktı sağ over pko dendi ilkinde gerek gecesinde gebe kaldım hemen bu zorladı soğan suyu bilmem ne içtimhahhahahha:) ama ikinciye kolay gebe kaldin di mi yanlisim yok? yoksa bu olaylar suanki gebeligin sirasinda mi oldu? bi de iyi istediginde kilo alip kilo verebiliosun, ben 79 a ciktim veremedim valla aylarca, burun amelyati oldum , akabinde babam kanser oldu, onun kemoterapileri, derken annemin fitigi, babamin vefati annemin amelyati, babaannem derken bi baktim 57 ye inmisim 7-8 ayda hepsi anlamadan oldu. Yoksa veremedim yani . Bir de simdi de emzirme bitince istemeden verdim baya 3-4 ay fiti fiti guzeldi, sonra düzenli tatliya vurunca kendimi metabolizmayi bozdum da aldim 4 kiloyu, tsh degerimi bozdum iste, bakalim duzelmis mi, su ara 62 ye inmisim cunku, doktor hala aramadi kan degerim konusunda ve hormon testleri icin, beklemedeyim hala.
Hayırlı geceler balım nasılsın?
Maşallah kuzum bu kadar yorma kendini, ellerine sağlıkHayırlı geceler canım şükür diyeyim sen nasılsın napıyosun uyumadınmı hala
Benim çok uykum var ama yerleri falan sildim yoğurt mayaladım ay bak unuttum makinada çamaşırlar vardı gidip onları asayım
Maşallah kuzum bu kadar yorma kendini, ellerine sağlıkUyumaya çalışıyorum , iyi sayılırım
Kadınların işi hiç bitmiyor ki sağlık olsun olur gider :) Bu aralar ameliyat olanlarımız oldu . Kendimde geçen haftadan beri rajatsizdim bi alerji bi farenjit dediler . Şükür buna daSağol kuzum gündüz hepsini yapamıyorum çocuktan dolayı malumhayrola ne oldu sende durumlar nasıl bu arada?
Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşaAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdır³ıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@EneacizSAT:2 mart
Hayhatun 26.02 - KIZ
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSat: 3 mart
@hilalyunus3mre3 Mart -ERKEK
@YarenimiSat:25 Mart
@balarisi_Sat:14 nisan
@virgo_35Sat:
@Secretary34Sat:10 nisan
@sumeyyekrcSat: 7 mayıs
@Tatlim12345Sat:5 Mart
@eecemyldzSat:15 mayıs
@eelifceSat:30 Mart
sukufenazz Sat:21 mayıs
buse_ipek09
@hayaksiiSat:25 mayıs
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@mervana8794
@Smile Forever?
Umutlu Anne Bekleyiste ?
@Sessiz melekkk?
@ogretmen6118 mayıs
@Nurov22 temmuz
@szfb28 mayıs
@nicknamedn?
Lostinparadise 26 haziran
@Umutumut827 mayıs
@asihan6 mayıs
@senmeleksin1 mayıs
@HeyeCANm1 temmuz
@3 cicek annesi16 haziran
@eslem070612 temmuz
@Sessizzollll17 haziran
@LiMm2 mayıs
@kelebekays3 mayıs
@Sari NisaN28 haziran
@Morzirhli6 mayıs
@bilgilisirine2 mayıs
@ciceklibocekli1112 mayıs
@Minik_kebelek
@Busrayld9 mayıs
@Eslem916 mayıs
@asel3728 mayıs
@busra89ist23 haziran
fer_nur 23 temmuz
@nastasya301 mayıs
@Kurkmantolumdnn13 temmuz
@Yazgele27 temmuz
@GULDENHSGR4 mayıs
@Selmak466 mayıs
@elfff0621 mayıs
@Damla19894 temmuz
@utkuemel6 mayıs
@Kybelle828 mayıs
@Nefes5551 mayıs
@Nisanesintisi0125 haziran
@Gulceannesi7 temmuz
@Emine Hatayli28 haziran
@Canparcammm23 mayıs
@Kahvevekaktus17 haziran
@morpella23 mayıs
@Crocusgirl29 mayıs
@kartanesi6413 mayıs
@Cilekkizz28 mayıs
benibekleyin Dönüşü muhteşem olacak
@Papatya00128 mayıs
@Defne20 mayıs
@Myna22 mayıs
@Melteminaa30 mayıs
guzelgunler2019 7 temmuz
@Denizyildizi_44417 haziran
@N8M16 temmuz
@Asberal30
Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşaAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@EneacizSAT:2 mart
Hayhatun 26.02 - KIZ
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSat: 3 mart
@hilalyunus3mre3 Mart -ERKEK
@YarenimiSat:25 Mart
@balarisi_Sat:14 nisan
@virgo_35Sat:
@Secretary34Sat:10 nisan
@sumeyyekrcSat: 7 mayıs
@Tatlim12345Sat:5 Mart
@eecemyldzSat:15 mayıs
@eelifceSat:30 Mart
sukufenazz Sat:21 mayıs
buse_ipek09
@hayaksiiSat:25 mayıs
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@mervana8794
@Smile Forever?
Umutlu Anne Bekleyiste ?
@Sessiz melekkk?
@ogretmen6118 mayıs
@Nurov22 temmuz
@szfb28 mayıs
@nicknamedn?
Lostinparadise 26 haziran
@Umutumut827 mayıs
@asihan6 mayıs
@senmeleksin1 mayıs
@HeyeCANm1 temmuz
@3 cicek annesi16 haziran
@eslem070612 temmuz
@Sessizzollll17 haziran
@LiMm2 mayıs
@kelebekays3 mayıs
@Sari NisaN28 haziran
@Morzirhli6 mayıs
@bilgilisirine2 mayıs
@ciceklibocekli1112 mayıs
@Minik_kebelek
@Busrayld9 mayıs
@Eslem916 mayıs
@asel3728 mayıs
@busra89ist23 haziran
fer_nur 23 temmuz
@nastasya301 mayıs
@Kurkmantolumdnn13 temmuz
@Yazgele27 temmuz
@GULDENHSGR4 mayıs
@Selmak466 mayıs
@elfff0621 mayıs
@Damla19894 temmuz
@utkuemel6 mayıs
@Kybelle828 mayıs
@Nefes5551 mayıs
@Nisanesintisi0125 haziran
@Gulceannesi7 temmuz
@Emine Hatayli28 haziran
@Canparcammm23 mayıs
@Kahvevekaktus17 haziran
@morpella23 mayıs
@Crocusgirl29 mayıs
@kartanesi6413 mayıs
@Cilekkizz28 mayıs
benibekleyin Dönüşü muhteşem olacak
@Papatya00128 mayıs
@Defne20 mayıs
@Myna22 mayıs
@Melteminaa30 mayıs
guzelgunler2019 7 temmuz
@Denizyildizi_44417 haziran
@N8M16 temmuz
@Asberal30 haziran
Ben gebe değilim benim de yanıyorBenim eller ve ayaklar yanıyor resmen
Ya senin oğlan ufak değil miydi yanlış mı hatırlıyorum kafam karıştı? Zaten baya da emzirmiştin ? Kaç aylıkken denemeye başladınız? Pko nun gebe kalmaya çok da engel olmadığını duydum, ama doğum sonrası bazı kadında süt koruması oluyor ama her kadında değil yani buna eminim. Belki de emzirdiğin için gebe kalamamışsındır canım ya? Çünkü zaten diyolar ki doğum sonrası emzirmiyosan bile ilk bi sene düzensizse bile adetin önemli değil . Emzirmeyi bıraktıktan da bi sene sonra tam düzene giriyormuş hormonlarKız bende ne kızken nede ilk gebeliği de pko ortaya cıkmadı. Dokuz ay denedik bunu bunda cıktı sağ over pko dendi ilkinde gerek gecesinde gebe kaldım hemen bu zorladı soğan suyu bilmem ne içtim
guten morgen schatzGünaydınburayı da sıcaklar kavuruyor, son 70 yılın en sıcak günleriymiş şuan Almanya için, hiç alışık değil burası, çoğu yerde ne klima ne vantilatör yok geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum sabah 6 olmadan da dikiliyorum
Kadınların işi hiç bitmiyor ki sağlık olsun olur gider :) Bu aralar ameliyat olanlarımız oldu . Kendimde geçen haftadan beri rajatsizdim bi alerji bi farenjit dediler . Şükür buna da ❤
İyi bari kuzum lekelenme yok çok şükür.Baslarda cok oluyodu canim simdi nadir oluyo. Doktorum normal demisti lekelenme olmadigi surece. Ayaklarini sicak tut havalar sicak diye pek onemsemiyoruz ama
Lekelenme yok dimi sende de? Normalmiş bakalımm :)Benimde sol kasığıma iğneler batıyor sanki.
Yok çok şükür sağlıklı olsun bebişlerimiz de. :) Salı günü kontrolümüz varLekelenme yok dimi sende de? Normalmiş bakalımm :)
Bende salı günü gidicem nasipse canım bakayım kese gözükecek miYok çok şükür sağlıklı olsun bebişlerimiz de. :) Salı günü kontrolümüz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?