Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bende ne kızken nede ilk gebeliği de pko ortaya cıkmadı. Dokuz ay denedik bunu bunda cıktı sağ over pko dendi ilkinde gerek gecesinde gebe kaldım hemen bu zorladı soğan suyu bilmem ne içtim

Maşallah kuzum bu kadar yorma kendini, ellerine sağlık Uyumaya çalışıyorum , iyi sayılırım

Sağol kuzum gündüz hepsini yapamıyorum çocuktan dolayı malum hayrola ne oldu sende durumlar nasıl bu arada?
Kadınların işi hiç bitmiyor ki sağlık olsun olur gider :) Bu aralar ameliyat olanlarımız oldu . Kendimde geçen haftadan beri rajatsizdim bi alerji bi farenjit dediler . Şükür buna da

Jk
Mavi Boncugumm beklenen adet tarihim 28 haziran :)

Kız bende ne kızken nede ilk gebeliği de pko ortaya cıkmadı. Dokuz ay denedik bunu bunda cıktı sağ over pko dendi ilkinde gerek gecesinde gebe kaldım hemen bu zorladı soğan suyu bilmem ne içtim
Ya senin oğlan ufak değil miydi yanlış mı hatırlıyorum kafam karıştı? Zaten baya da emzirmiştin ? Kaç aylıkken denemeye başladınız? Pko nun gebe kalmaya çok da engel olmadığını duydum, ama doğum sonrası bazı kadında süt koruması oluyor ama her kadında değil yani buna eminim. Belki de emzirdiğin için gebe kalamamışsındır canım ya? Çünkü zaten diyolar ki doğum sonrası emzirmiyosan bile ilk bi sene düzensizse bile adetin önemli değil . Emzirmeyi bıraktıktan da bi sene sonra tam düzene giriyormuş hormonlar

Günaydın burayı da sıcaklar kavuruyor, son 70 yılın en sıcak günleriymiş şuan Almanya için, hiç alışık değil burası, çoğu yerde ne klima ne vantilatör yok geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum sabah 6 olmadan da dikiliyorum

Kadınların işi hiç bitmiyor ki sağlık olsun olur gider :) Bu aralar ameliyat olanlarımız oldu . Kendimde geçen haftadan beri rajatsizdim bi alerji bi farenjit dediler . Şükür buna da ❤

Geçmiş olsun cano Allah şifa versin gece sana en son yazarken uyuyup kalmışım:) hala alamadım uykumu benim sıpa 7'de uyandı
Adetin ne zaman senin listede yazmıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…