- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.221
Cnm merhaba ,rabbim insallah en kisa zamanda gonlunden istedigini veriri sana. Kafana hic takma emin ol bebek yapma dusuncesini bir kenara attiktan saonra allahin izniyle gebe kainiyor. Beyin cunku butun hormonlari dusunceyle alt ust yapiyor.30 yaşındayım.
2017 de evlendim.
Başta bende şükür hiç yoktan oldu dedim ama yine de stres edip düşünmeden olmuyor maalesef
İnşallah görürsünüz canım bakalım biz kalp atışını duyacak mıyız salı günüBende salı günü gidicem nasipse canım bakayım kese gözükecek mi
Duyarsın kuzum rabbimin izniyle inşallahİnşallah görürsünüz canım bakalım biz kalp atışını duyacak mıyız salı günü
Valla ben 36 yasindayim yasadigim sorunlar ve problemlerden dolayi bebek stresi yapmaya vaktim olmadi. Sonra sorunlar ortadan kalkti bebek oldu.Yalnızz kızleeeeerrr bende 25 yaş altındayım ama bende stres yapıyordummmama işte kimse kimseyi anlayamazkiii. 25 yaş üstü yaş geçiyor diye stres yapıyor, altı da ya hiç olmazsa diye. Öyle şiyler dimeyin litfeeennn
Tabi canım kafaya takarsak hem kendimize zarar veriyoruz hem bebeğe. Eninde sonunda görücez minnaklarıDuyarsın kuzum rabbimin izniyle inşallahPozitif olacağım bundan sonra
İkinci sonicum cikti 2817 sanirim oldu bu seferCanım yerinde olsam giderdim, artık doktorlar önlem olsun diye bile progesteron veriyormuş, belki daha iyi olur ama yine de sen bilirsin tabii
Ya o kadar sevindim ki, çok mutlu olun ikiniz de, sağlıkla büyüsün gelsin inşallah, mutlu bir yuvada sağlıkla büyüsün annesiİkinci sonicum cikti 2817 sanirim oldu bu sefer
Amin inşallah en güzelleri sizin olsunYa o kadar sevindim ki, çok mutlu olun ikiniz de, sağlıkla büyüsün gelsin inşallah, mutlu bir yuvada sağlıkla büyüsün annesi
Böyle birbirimize umut da oluyoruz, ben ikinci de kimyasal olunca biraz dertlenmiştim açıkçası, hatta tüpler tıkalı mı diye baktıracağım önümüzdeki ay, benim de sağlıkla bebişlerim olur inşallah, bize de dua et, sen de sağlıkla, keyifle geçir gebeliğini dilerimAmin inşallah en güzelleri sizin olsun
Amin inşallah Guzel haberler sendede alirizBöyle birbirimize umut da oluyoruz, ben ikinci de kimyasal olunca biraz dertlenmiştim açıkçası, hatta tüpler tıkalı mı diye baktıracağım önümüzdeki ay, benim de sağlıkla bebişlerim olur inşallah, bize de dua et, sen de sağlıkla, keyifle geçir gebeliğini dilerim
Altı aydır emzırmıyorum canım 3 yasında oğlum da bilmiorum pko mko dediler sonra bana ama basta hiç denmedi ilk gebeliğimdeYa senin oğlan ufak değil miydi yanlış mı hatırlıyorum kafam karıştı? Zaten baya da emzirmiştin ? Kaç aylıkken denemeye başladınız? Pko nun gebe kalmaya çok da engel olmadığını duydum, ama doğum sonrası bazı kadında süt koruması oluyor ama her kadında değil yani buna eminim. Belki de emzirdiğin için gebe kalamamışsındır canım ya? Çünkü zaten diyolar ki doğum sonrası emzirmiyosan bile ilk bi sene düzensizse bile adetin önemli değil . Emzirmeyi bıraktıktan da bi sene sonra tam düzene giriyormuş hormonlar
Ayy bende mi başka şeylere kafa taksamValla ben 36 yasindayim yasadigim sorunlar ve problemlerden dolayi bebek stresi yapmaya vaktim olmadi. Sonra sorunlar ortadan kalkti bebek oldu.
Boşuna ağlamışsın, ne kolaymış meğerDunden beri icimde bi agirlik var rahat nefes alamiyorum gibisalak gibi oturdum agliyodum bisey yokken. Bi kutu dondurma isi cozdu
Boşuna ağlamışsın, ne kolaymış meğer
Sağ ol Aminn ecmainGeçmiş olsun cano Allah şifa versin gece sana en son yazarken uyuyup kalmışım:) hala alamadım uykumu benim sıpa 7'de uyandı
Adetin ne zaman senin listede yazmıyor?
Sağ ol Aminn ecmainÇocuklar öyle genelde uyumuyor ve uyutmuyorlar Ben pcolu olduğum icin son aylarda çok karışık en son tarlusalla adet oldum şimdi gene gecikti
Aminnnn inşallah canım benim inşallah nasip olmustur . Yoksa adet olayım istiyorum ben deİnşâllah hamilesindir☹ adet olamamakda ayrı stres Rabbim yardımcın olsun canım☹
kuzu sizin cinsiyet belli oldu mu yazdıysan da kaçırdımHamileler söylesin de listeye alınsınlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?