Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30 yaşındayım.
2017 de evlendim.
Başta bende şükür hiç yoktan oldu dedim ama yine de stres edip düşünmeden olmuyor maalesef
Cnm merhaba ,rabbim insallah en kisa zamanda gonlunden istedigini veriri sana. Kafana hic takma emin ol bebek yapma dusuncesini bir kenara attiktan saonra allahin izniyle gebe kainiyor. Beyin cunku butun hormonlari dusunceyle alt ust yapiyor.

Valla ben 36 yasindayim yasadigim sorunlar ve problemlerden dolayi bebek stresi yapmaya vaktim olmadi. Sonra sorunlar ortadan kalkti bebek oldu.

Amin inşallah en güzelleri sizin olsun
Böyle birbirimize umut da oluyoruz, ben ikinci de kimyasal olunca biraz dertlenmiştim açıkçası, hatta tüpler tıkalı mı diye baktıracağım önümüzdeki ay, benim de sağlıkla bebişlerim olur inşallah, bize de dua et, sen de sağlıkla, keyifle geçir gebeliğini dilerim

Amin inşallah Guzel haberler sendede aliriz

Altı aydır emzırmıyorum canım 3 yasında oğlum da bilmiorum pko mko dediler sonra bana ama basta hiç denmedi ilk gebeliğimde

Geçmiş olsun cano Allah şifa versin gece sana en son yazarken uyuyup kalmışım:) hala alamadım uykumu benim sıpa 7'de uyandı
Adetin ne zaman senin listede yazmıyor?
Sağ ol Aminn ecmain Çocuklar öyle genelde uyumuyor ve uyutmuyorlar Ben pcolu olduğum icin son aylarda çok karışık en son tarlusalla adet oldum şimdi gene gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…