- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.241
Evet cnm 3 aya kadar adet olacakmis gibi kasik agrilarim olmustu.endiselenme rahmin alisma evresiymis galiba.Hamişler sorum size: ya bugün ara ara giren kasık ağrılarım oldu. Sanki adet olcskmışım gibi bir anda, ağrı saplanıyor 4-5 saniye sonra geçiyor. Korkutuyor bu ağrılar beni. Sizde de oldu mu böyle
Sen cnm guzel seylere kafani tak ,bebegi kafandan sil bak allahin izniyle olur ins.Ayy bende mi başka şeylere kafa taksam
Kuzucum listeye de yazılıyor cinsiyetleri kız bizimkikuzu sizin cinsiyet belli oldu mu yazdıysan da kaçırdım
ayy hayırlı olsun ben de iki hafta sonra gidicem heyecanlıyımKuzucum listeye de yazılıyor cinsiyetleri kız bizimki
Gönlünden gecen ne :)ayy hayırlı olsun ben de iki hafta sonra gidicem heyecanlıyım
kız da isterdim ama ilk günden beri oğluşum diye seviyorumGönlünden gecen ne :)
Belkide erkek Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinkız da isterdim ama ilk günden beri oğluşum diye seviyorum
aminn hayırlısı olsun zaten ilk bebişim ikisi de yokBelkide erkek Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❣
Ay heyecan ne güzel oluyor gerci bende de iki ama yıne aynıyımaminn hayırlısı olsun zaten ilk bebişim ikisi de yok
Yaaa işte bende bunu yapamam ki. Anlamıyorum yapan nasıl yapıyor. Bebek isterken ben düşünmeden edemem ki millet be dese ben bebek diyomSen cnm guzel seylere kafani tak ,bebegi kafandan sil bak allahin izniyle olur ins.
Haklisin cnm zor bana doktor destek almadan bebek olmaz dedigi icin bende tadini cikardim.bebek nasilsa olmuyor diye. Bu yaz tupcuye gidecektik. Bebegimiz biraz paraci cikti para harcamayim geliyorum dedi bize supriz yapti. Insallah darisi basiniza olur.Yaaa işte bende bunu yapamam ki. Anlamıyorum yapan nasıl yapıyor. Bebek isterken ben düşünmeden edemem ki millet be dese ben bebek diyom
Hehehhh paracı çıkmışHaklisin cnm zor bana doktor destek almadan bebek olmaz dedigi icin bende tadini cikardim.bebek nasilsa olmuyor diye. Bu yaz tupcuye gidecektik. Bebegimiz biraz paraci cikti para harcamayim geliyorum dedi bize supriz yapti. Insallah darisi basiniza olur.
Amin cnm insallah .Hehehhh paracı çıkmışsağlıkla doğsun inşallah kuzummm darısı isteyen herkese içlerinde bana da
Kızlar yaa bugün benim olmuş teee 19. Günüm , yoğun bişekilde kaygan uzadıkça uzayan sıvıdan geldi iç çamaşırıma. Ben de ovulasyon takibini bırakmıştım oldu bitti diye,acaba dün havuza girdim ondan olur mu ki ya? Ama şeffaf berrak kokusuz yani. Neyse eşimi kandırabilirsem bugünü de değerlendiriyim. Normal adet düzenim 32 idi benim, o durumda 18. Gün yumurta çatlaması için mantıklı
Sahsen ben bat bekliyorum sende ne var ne yokNapıyosunuz kızlarr ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?