- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.261
Kızlar yaa bugün benim olmuş teee 19. Günüm , yoğun bişekilde kaygan uzadıkça uzayan sıvıdan geldi iç çamaşırıma. Ben de ovulasyon takibini bırakmıştım oldu bitti diye,acaba dün havuza girdim ondan olur mu ki ya? Ama şeffaf berrak kokusuz yani. Neyse eşimi kandırabilirsem bugünü de değerlendiriyim. Normal adet düzenim 32 idi benim, o durumda 18. Gün yumurta çatlaması için mantıklı
Ayy bende o zamana gelmek istiyorum ya şaka gibiSahsen ben bat bekliyorum sende ne var ne yok
Seninde mi 32İlaç içir eşinetövbe ya saçmaladım
Şeffafsa kesin yumurtlamadır ben bizzat test edip onayladım. İnşallah kandırırsın
Benim adetim 32 oluyor genelde
Kürtaj olduğum 18.günde şeffaf akıntı gelmişti o günden 14 gün sonra adet oldum tam 32.günümde
Pardon yanlis soyledim 17/18. GunmusBenimde 32 gun bende 19-20 gibi catliyo anladigim
Kadariyla o seffaf sividanda sanki 1-2 gun sonra gibi geldi hatta emin olamasamda
Benimde 32 gun bende 19-20 gibi catliyo anladigim
Kadariyla o seffaf sividanda sanki 1-2 gun sonra gibi geldi hatta emin olamasamda
[/QU
Aaa resmen yalnız değilmişim
Ay bu arada burda bi bebek ağlıyo katıldı yazık, ama ben annesine üzülüyorum, kadıncağız naapsın bilemiyodur şuan diyetam bir anneciyim yaa
Ayy bende o zamana gelmek istiyorum ya şaka gibibat ne zaman. Ben bişey yapamıyorummm
Ay valla ümit oldunuz, şuanda tek husus oğlumu uyutan kocayı ayartmakta! Burda festival vardı, ispanya tatlısıymış böyle tulumbaya benziyodu ondan aldım getirdim valla onu yedirdim yani o derecePardon yanlis soyledim 17/18. Gunmus
Ay valla ümit oldunuz, şuanda tek husus oğlumu uyutan kocayı ayartmakta! Burda festival vardı, ispanya tatlısıymış böyle tulumbaya benziyodu ondan aldım getirdim valla onu yedirdim yani o derecePardon yanlis soyledim 17/18. Gunmus
Ay valla ümit oldunuz, şuanda tek husus oğlumu uyutan kocayı ayartmakta! Burda festival vardı, ispanya tatlısıymış böyle tulumbaya benziyodu ondan aldım getirdim valla onu yedirdim yani o derece
Ay valla ümit oldunuz, şuanda tek husus oğlumu uyutan kocayı ayartmakta! Burda festival vardı, ispanya tatlısıymış böyle tulumbaya benziyodu ondan aldım getirdim valla onu yedirdim yani o derece
Ay kızlar 18 diyodum da 20 inci günmüş yaa bugün şimdi gördüm
Ben 10 temmuzdan sonra başlayacağım kuzu ama yumurtlama için 1 ay var. Çünkü bugün yumurtlama günümNe kadarin daha var kuzum:) bat 4 temmuz canim♥ Gecen ay 2 gun kaydi gerci ama
Ay ben hiçbişi yapmıyorumZtn yumurtlama stresinden cok kocami kandirmanin stresini yasiyorum bende. Hergun hergun yapamam diyo:) ite kaka ite kaka bu ay ovu doneminde 9 gunun 6 sini dolu gecirmisiz. Tabi bu esnada yaptigim kurlarin giydigim camasirlarin hazirladigim sofralarin haddi hesabi yok:) bebis gelene kdr camasir masrafi
Ay yok yaparım valla içimden gelse de, ya zaten işte peltim çıkmış, oğlanı alıp bi aktiviteye taşı, ordan ev, yemek yap çamaşır bulaşık mutfak bahçe derken oğlanı yatır,oğlanı yatırmadığımda da ancak duş alıyorum. Sora eşim de ben de bayılmamışsak 20 dakka dizi iki kelam söz konuşma, sonra koğuş yatarOoo evde cocuk varken bu kurlari yapmak cok zor aldim sozumu geri
Canım progesteron kullanıyor muydun? Yarın sabah hemen bi doktorunu arayıp fikir al derim, belki hemen önlem almak gerekir.hamileliği boyunca hafif hafif lekelenmeleri hep olan çok insan varmış okuduğum kadarıyla, kötü düşünme.hemen doktoruna danışırsan bir şey olmaz inşallah.kaygılanma, güzelce yat uyu, sabah hemen doktorunu ya ara ya da yanına git derim benKızlar kahverengi akıntım var normal mi biraz önce peçeteye sildiğimde fark ettim ? Korkuyorum yaa
Ne yapalım kuzum haftanın yorgunluğu çöktü üzerimize, bi kurban bayramı gelse ya da yaz tatili zamanımız, nefes alsak azıcık diye gün sayıyorum benNapıyosunuz kızlarr ❤
Yaaa kıyamam dinlen inşallah iki günNe yapalım kuzum haftanın yorgunluğu çöktü üzerimize, bi kurban bayramı gelse ya da yaz tatili zamanımız, nefes alsak azıcık diye gün sayıyorum bensenden ne haber? Nasıl gidiyor?
Canım ilk dışına çıktım bugün uçakla yolculuk yaptım ondan mı acaba. Yorulmadım ama belki yerleşme kanaması olabilir mi?Canım progesteron kullanıyor muydun? Yarın sabah hemen bi doktorunu arayıp fikir al derim, belki hemen önlem almak gerekir.hamileliği boyunca hafif hafif lekelenmeleri hep olan çok insan varmış okuduğum kadarıyla, kötü düşünme.hemen doktoruna danışırsan bir şey olmaz inşallah.kaygılanma, güzelce yat uyu, sabah hemen doktorunu ya ara ya da yanına git derim ben
Ay ben hiçbişi yapmıyorumeskiden çocuk istemiyoken yapardım güzel kıyafetler mumlar falan şimdi hiiiiççç utanmasam iki seksen yatıcam ya bigün boş bigün dolu yeter diyolar, hergün hergün de kalitesi azalıyo spermin diyolar bilemedim. Yaa 9 gün diyosun, keşke ben bilebilsem ya bi sefer tam 3 hafta ha yumurtlama ha geldi ha gelmedi derken derken tam yorulup bıraktık, bi hafta resmen ilişki olmadı, o hafta olmuş yumurtlama. İnsan yoruluyo yani 65 gün adet olmayınca hep ya daha çatlamadıysa diyip sık ilişkiye uğraşıyosun, adrt geliyo mu yumurtlama mı yumurtlama oldu mu gecti mi derken uf çok stresli ya. Gebe kalmıyosam da tek isteğim düzenli adet görmek. İlişkimizi bozuyo yani bu durum , sdce bi hafta 10 gün fln oynasa valla ses etmicem zaten o kadar daha düzenli iliçki olur da, 4 hafta geç gelmesi ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?