Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benimde 32 gun bende 19-20 gibi catliyo anladigim
Kadariyla o seffaf sividanda sanki 1-2 gun sonra gibi geldi hatta emin olamasamda

Seninde mi 32 ya ben işte bu düzen sorununa kadar 32 de bir oldum uslu uslu ama gebelik hiç düşünmediğimden hiç akıntı makıntı bakmadım ya ben bi 63 gün olmadım ya o zaman da böylr bi akıntı olmuştu yazmışım buraya, ama o akıntıdan tam 16 gün sonra olmuşum adet, yani yoğun bi akıntı gelmişti sonra iki gün daha azar azar devam etmişti. Bugün umarım kandırabilirim. Sonra bi de pazar akşamı kandırıp, salı sabah da yolcuyum yani. Bu ayı da burda kapatırız gerisi kısmet Ya bi de heryanım sivilce doldu yaaa, ama afedersin popoma kadar, gözümün üstünde bile çıktı, böyle iltahaplı acıyan bi acaip. En son eylül 2018 de olmuştu, tam türkiyedeydşm ilk kez oğlumsuz memlekete gelmiştim ilk ayrılışımızdı, 32. Gün adet gelmişti işte orda hemen bu sivilcelerin ardından. Çörek otu kürü yapar mı böle bişi duyanınız var mı?

Pardon yanlis soyledim 17/18. Gunmus
Ay valla ümit oldunuz, şuanda tek husus oğlumu uyutan kocayı ayartmakta! Burda festival vardı, ispanya tatlısıymış böyle tulumbaya benziyodu ondan aldım getirdim valla onu yedirdim yani o derece
Ay kızlar 18 diyodum da 20 inci günmüş yaa bugün şimdi gördüm

Ay valla ümit oldunuz, şuanda tek husus oğlumu uyutan kocayı ayartmakta! Burda festival vardı, ispanya tatlısıymış böyle tulumbaya benziyodu ondan aldım getirdim valla onu yedirdim yani o derece

Ztn yumurtlama stresinden cok kocami kandirmanin stresini yasiyorum bende. Hergun hergun yapamam diyo:) ite kaka ite kaka bu ay ovu doneminde 9 gunun 6 sini dolu gecirmisiz. Tabi bu esnada yaptigim kurlarin giydigim camasirlarin hazirladigim sofralarin haddi hesabi yok:) bebis gelene kdr camasir masrafi

Ooo evde cocuk varken bu kurlari yapmak cok zor aldim sozumu geri

Ay ben hiçbişi yapmıyorum eskiden çocuk istemiyoken yapardım güzel kıyafetler mumlar falan şimdi hiiiiççç utanmasam iki seksen yatıcam ya bigün boş bigün dolu yeter diyolar, hergün hergün de kalitesi azalıyo spermin diyolar bilemedim. Yaa 9 gün diyosun, keşke ben bilebilsem ya bi sefer tam 3 hafta ha yumurtlama ha geldi ha gelmedi derken derken tam yorulup bıraktık, bi hafta resmen ilişki olmadı, o hafta olmuş yumurtlama. İnsan yoruluyo yani 65 gün adet olmayınca hep ya daha çatlamadıysa diyip sık ilişkiye uğraşıyosun, adrt geliyo mu yumurtlama mı yumurtlama oldu mu gecti mi derken uf çok stresli ya. Gebe kalmıyosam da tek isteğim düzenli adet görmek. İlişkimizi bozuyo yani bu durum , sdce bi hafta 10 gün fln oynasa valla ses etmicem zaten o kadar daha düzenli iliçki olur da, 4 hafta geç gelmesi ne ya

Ooo evde cocuk varken bu kurlari yapmak cok zor aldim sozumu geri
Ay yok yaparım valla içimden gelse de, ya zaten işte peltim çıkmış, oğlanı alıp bi aktiviteye taşı, ordan ev, yemek yap çamaşır bulaşık mutfak bahçe derken oğlanı yatır,oğlanı yatırmadığımda da ancak duş alıyorum. Sora eşim de ben de bayılmamışsak 20 dakka dizi iki kelam söz konuşma, sonra koğuş yatar yani bu temponun içinde bana bişiler giyip kur yapmak samimi gelemedi bilmiom ya ama dur bu akşam bi karıştırıyım çekmeceyi ben

Kızlar kahverengi akıntım var normal mi biraz önce peçeteye sildiğimde fark ettim ? Korkuyorum yaa
Canım progesteron kullanıyor muydun? Yarın sabah hemen bi doktorunu arayıp fikir al derim, belki hemen önlem almak gerekir.hamileliği boyunca hafif hafif lekelenmeleri hep olan çok insan varmış okuduğum kadarıyla, kötü düşünme.hemen doktoruna danışırsan bir şey olmaz inşallah.kaygılanma, güzelce yat uyu, sabah hemen doktorunu ya ara ya da yanına git derim ben

Ne yapalım kuzum haftanın yorgunluğu çöktü üzerimize, bi kurban bayramı gelse ya da yaz tatili zamanımız, nefes alsak azıcık diye gün sayıyorum ben senden ne haber? Nasıl gidiyor?
Yaaa kıyamam dinlen inşallah iki gün ben aynı sıradan ben yani boş bol yaşıyor gibiyim

Canım ilk dışına çıktım bugün uçakla yolculuk yaptım ondan mı acaba. Yorulmadım ama belki yerleşme kanaması olabilir mi?

Off seninki ncok zor ovu testi sart nerden bilceksn yoksa, dedigin gibi en azindan duzenli adet gorsen cok rahat edersin ruh hali olarakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…