Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off seninki ncok zor ovu testi sart nerden bilceksn yoksa, dedigin gibi en azindan duzenli adet gorsen cok rahat edersin ruh hali olarakta
Ovu testinde de çıkmadı geçen ay. İşte clear blue aldım, arada başka test de denem sonra mikroskop derken adet oldum yani. Ben ovu gecti diye testleri fln ofiste bıraktım haftasonu şimdi. Tükürükle bakılan mikroskopta 2-3 gün önce pik gördüm diye düşünmüştüm. Bu arada dün yine ilişki yarım kaldı. Çok yorgunım yarın devam edelim dedi eşim, dedim ama sdce bu ay içinde bugün önemliydi. Sonra ben yıpranıyorum sana olan bişi yok falan diye laf koydum

Kendileri isterken iliskiyi gecesi gunduzu olmaz ama sen istediginde yarim birakmak fln, bence boyle zorlayacagina tamamen oluruna birak belki 2. Cocugu senin kadar istemiyordur. Ya da su var onlarinda isi zor sana her turlu olur ama onun ereksiyon olmasi lazim yorgunlugun etkisiyle bunu yasamiyor olabilir o yuzdende cekiyordur kendini. Laf sokma eger oyle bir durum ise ters tepmesin.

Ay sorun ereksiyon değil gayet sevişiyor da boşalamıyor, tek önemli olan da o zaten ama yumurtlama haftam belirsiz ya, adetten sonraki 2 hafta 3 kez oluyor, kendi istiyor zaten. Sonra bi de iş çocuk hayat derken yorulmuş da oluyor, bu hafta 2 gün arayla 3 kez olmuş ee dün bu akıntı gelince haliyle bugünü önemli saydım ama bilemedim ya. Çünkü bu akıntı dün başladı bugün arttı, sanırım yumurta bugün ya da yarın çatlıyo. Bakalım hersey kısmet. Aslen istiyor ,

Olurrrrr zaten haftasonuuu
Çocugun yoksa uyursun varsa o hayal datlum onu diyorum ilk çocuğa gebelik hali bi kadının en prenses dönemi bana da demişlerdi bol bol uyu diye, bende de gebelik hiç uyku yapmamıştı, hiç uyumamıştım şimdi olsa uyurdum yaaaa

Yan etki belki yapabilir canım bilemiyorum
O yoğun akıntıdan 2 gün sonra yumurtan çatlamıştır bence yine 14 gün sonra oluyor adetin:) o akıntı zaten ortalama 2 gün sürüyor. Sivilceler inşallah hormonal bişey değildir belkide strestendir çok girdiysen eğer

A
y hadi bakalım o zaman bugün ilişki en iyisi inşallah tutar valla Artık yoruldum gebe kalma çabasından kalsam da konu gebelik derdi olsa hayıtotu hapı kullanıyorum ya, bikaç kişide okudum o sivilce yapıyomuş diye. Ya stresim şuan araba ehliyeti ve iş ve istanbul üst üste geldi çok stresliyim haliyle

Yaaaa üzüldüm. Ama ben bi defa iş yerinde uyumuştum ama kimseye yakalanmamıştım
Bizim arkadaş gebeyken 5-15 haftalar arasında ofıste hergün abartmıyorum 2 saat uyudu, yüzünde kolunun izi çıkardı kıza çok gülerdik ben o 4 aylık gebeyken gebe olduğumu öğrenmiştim bende de öyle okcak sanmıştım ama olmadı. hayaksii

Yok benim koluma iz vs çıkmazdı ortam çok müsaitti yatak yorgan vardı

İstanbul'a geldinmi şuan? Ehliyet işi stresli oluyor bilirim ama artık otomatik araba ehliyeti çıkmış o daha kolay ama yurtdışında alıyorsan bilemem tabi ordaki sistemi
Sınavın ne zaman araban varsa pratik yap insan heyecanını ancak o şekilde yeniyor alıştıkça daha iyi öğreniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…