- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.281
Bilmiyorum daha bişi yok canım Amine Liva dıordum Bi ara :) ama konusamadık daha
Ay ne güzel sakin yaşıyorsun işte, ben de hamilelik olursa doğumdan sonra yaya yaya evin bi orasında bi burasında debeleneceğim inşallah, plan yapıyorumYaaa kıyamam dinlen inşallah iki günben aynı sıradan ben yani boş bol yaşıyor gibiyim
Belki öyledir canım, bilmiyorum o işleri pek, ,daha ilk olacak ya benim, ama yerinde olsam yine de doktorumu arar sorardım.risk alma hiç.Canım ilk dışına çıktım bugün uçakla yolculuk yaptım ondan mı acaba. Yorulmadım ama belki yerleşme kanaması olabilir mi?
Ovu testinde de çıkmadı geçen ay. İşte clear blue aldım, arada başka test de denem sonra mikroskop derken adet oldum yani. Ben ovu gecti diye testleri fln ofiste bıraktım haftasonu şimdi. Tükürükle bakılan mikroskopta 2-3 gün önce pik gördüm diye düşünmüştüm. Bu arada dün yine ilişki yarım kaldı. Çok yorgunım yarın devam edelim dedi eşim, dedim ama sdce bu ay içinde bugün önemliydi. Sonra ben yıpranıyorum sana olan bişi yok falan diye laf koydumOff seninki ncok zor ovu testi sart nerden bilceksn yoksa, dedigin gibi en azindan duzenli adet gorsen cok rahat edersin ruh hali olarakta
Ay inşallah o günleridr görürüzAy ne güzel sakin yaşıyorsun işte, ben de hamilelik olursa doğumdan sonra yaya yaya evin bi orasında bi burasında debeleneceğim inşallah, plan yapıyorum
Ovu testinde de çıkmadı geçen ay. İşte clear blue aldım, arada başka test de denem sonra mikroskop derken adet oldum yani. Ben ovu gecti diye testleri fln ofiste bıraktım haftasonu şimdi. Tükürükle bakılan mikroskopta 2-3 gün önce pik gördüm diye düşünmüştüm. Bu arada dün yine ilişki yarım kaldı. Çok yorgunım yarın devam edelim dedi eşim, dedim ama sdce bu ay içinde bugün önemliydi. Sonra ben yıpranıyorum sana olan bişi yok falan diye laf koydum
Olurrrrr zaten haftasonuuuÜzerimdeki bu ağırlık beni sinir ediyo resmen hiç bir şey yapasım yok ne olcak böyle hep uyusak olmaz mı
Ay sorun ereksiyon değil gayet sevişiyor da boşalamıyor, tek önemli olan da o zatenKendileri isterken iliskiyi gecesi gunduzu olmaz ama sen istediginde yarim birakmak fln, bence boyle zorlayacagina tamamen oluruna birak belki 2. Cocugu senin kadar istemiyordur. Ya da su var onlarinda isi zor sana her turlu olur ama onun ereksiyon olmasi lazim yorgunlugun etkisiyle bunu yasamiyor olabilir o yuzdende cekiyordur kendini. Laf sokma eger oyle bir durum ise ters tepmesin.
Çocugun yoksa uyursun varsa o hayal datlumOlurrrrr zaten haftasonuuu
Seninde mi 32ya ben işte bu düzen sorununa kadar 32 de bir oldum uslu uslu ama gebelik hiç düşünmediğimden hiç akıntı makıntı bakmadım ya ben bi 63 gün olmadım ya o zaman da böylr bi akıntı olmuştu yazmışım buraya, ama o akıntıdan tam 16 gün sonra olmuşum adet, yani yoğun bi akıntı gelmişti sonra iki gün daha azar azar devam etmişti. Bugün umarım kandırabilirim. Sonra bi de pazar akşamı kandırıp, salı sabah da yolcuyum yani. Bu ayı da burda kapatırız gerisi kısmet Ya bi de heryanım sivilce doldu yaaa, ama afedersin popoma kadar, gözümün üstünde bile çıktı, böyle iltahaplı acıyan bi acaip. En son eylül 2018 de olmuştu, tam türkiyedeydşm ilk kez oğlumsuz memlekete gelmiştim ilk ayrılışımızdı, 32. Gün adet gelmişti işte orda hemen bu sivilcelerin ardından. Çörek otu kürü yapar mı böle bişi duyanınız var mı?
Maalesef işteyim kuzucumOlurrrrr zaten haftasonuuu
Kızlar kahverengi akıntım var normal mi biraz önce peçeteye sildiğimde fark ettim ? Korkuyorum yaa
YaaaaMaalesef işteyim kuzucum
y hadi bakalım o zaman bugün ilişki en iyisi inşallah tutar vallaYan etki belki yapabilir canım bilemiyorum
O yoğun akıntıdan 2 gün sonra yumurtan çatlamıştır bence yine 14 gün sonra oluyor adetin:) o akıntı zaten ortalama 2 gün sürüyor. Sivilceler inşallah hormonal bişey değildir belkide strestendir çok girdiysen eğer
Bizim arkadaş gebeyken 5-15 haftalar arasında ofıste hergün abartmıyorum 2 saat uyudu, yüzünde kolunun izi çıkardı kıza çok gülerdikYaaaaüzüldüm. Ama ben bi defa iş yerinde uyumuştum ama kimseye yakalanmamıştım
Yok benim koluma iz vs çıkmazdı ortam çok müsaitti yatak yorgan vardıBizim arkadaş gebeyken 5-15 haftalar arasında ofıste hergün abartmıyorum 2 saat uyudu, yüzünde kolunun izi çıkardı kıza çok gülerdikben o 4 aylık gebeyken gebe olduğumu öğrenmiştim bende de öyle okcak sanmıştım ama olmadı. hayaksii
A
y hadi bakalım o zaman bugün ilişki en iyisi inşallah tutar vallaArtık yoruldum gebe kalma çabasından kalsam da konu gebelik derdi olsa hayıtotu hapı kullanıyorum ya, bikaç kişide okudum o sivilce yapıyomuş diye. Ya stresim şuan araba ehliyeti ve iş ve istanbul üst üste geldi çok stresliyim haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?