Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim iki ehliyetim de var ama 4 sene var hiç kullanmamıştım, bir de burda ehliyet cidden zor ya vitesi attın gittin, kırmızı yandı durdun falan gibi değil. Çok sert keskin kuralları var beni çok yordu, bir arabaya 1 metreden fazla yaklaşsam veya bisikletliyle aramda 1.5 metre bırakmadan sollasam hoca hemen gitti ehliyet, türkiyede para verip almıştın di mi ehliyeti diye dalga geçiyor ya. Burası Türkiyeye benzemez kurallar çok sert diyip duruyor bir de. Bu sabahki otoban dersinde 130 hız limiti olan yolda 120 ile gittim diye aldı ehliyetimi meselaistanbula haftaya geliyorum canım. Yildiz__Tozu imize de agnuscaton getireceğim sözüm var onu da alayım, bu ara çok sessiz hiç sesi çıkmıyor onun da.. bir de hocam dedi ki sakın arabanızla pratik yapma ehliyet almadan yasak dedi. Sürücğ kursunun arabası mersedes ama bence çok rahatsız küçücük camlar, şöför kabini fln ufacık panik atak geçiricem yani, el freni solda falan. Bi de yan camları ön camı falan ufacık, etrafımı bakışla düzgün kontrol fln edemiyorum. Bizim araba o açıdan ferah rahat. Bir de benim eşim asla otomatik araba almaz hep vitesli kullanıyoruz o sebeple otomatik arabayı hiç denemedim. Motordan da alışığım zaten vitese, çünkü büyük motorsikletim vardı, avrupa turuna çıkmıştık iki motor falan. Gerilmiştim ama bi şekilde gitmiştim tek başıma 2000 km. Sora gebe kalınca sattım. Eşimde var sdce motor

Kendimi gördüm ama ben uyyamıyorum da kafam düşerken hooop kalkıyorum

Ay ne biçim kuralları varmış o sınavdan geçen insan kuralları çiğnemek isterse yine çiğner zaten yani abartmışlar
Yildiz__Tozu 'e bende yazmıştım evet 12 gündür girmiyor en son 17 Haziran'da girmiş inşallah iyidir bi sorun yoktur
Ben ikisini de kullandım ama otomatik vites varya nimet nimet benim eşimde en başta manuel alalım derdi hep zorla ikna ettim otomatik aldık kendisi de şimdi diyorki hayatımda yaptığım en iyi işlerden biri buymuş malum İstanbul trafiği.... Kalabalık şehirlerde kesinlikle otomatik daha iyi
Arabanın çalıştığını anlamıyorum ses yok konfor o biçim ama otomatiğin türlü çeşidi var onunda en kullanışlı olanını almak lazım ben hepsini araştırmıştım CVT vites en kusursuz sorunsuz olanı (japon icadı) eğer birgün düşünürseniz bunu öneririm bide ben yurtdışında çoğunlukla otomatik kullandıklarını duymuştum orda yaşayan biri öyle demişti ama heryerinde öyle değil demekki
Benim eşim uzun yolda mesela sol ayağını cama dayayıp öyle kullanır arabamızı çok seviyoruz bizi hiç üzmedi♥
Honda jazz alan bağımlı oluyor zaten
İnşallah sınavını başarıyla atlatırsın canım

Kızlar 2 gun once koyu kahve bazen de kırmızısı akıntı oldu adet olmadan once son 3 aydır boyle akıntı olusuyor yumurtlama sorunu mu yasıyorum sizce anlamıyorum dr a da gittim 6 ay bir sonuc yok adet oncesı boyle yasayan var mı

Aynı sorun 2 aydır bendede oluyor canım. Hiç şaşmazdı benim regl gunlerim

Kuzum seninle ben aynı dertten muzdaripiz. Offff

Boncuğum benim yeni BAT 22 Temmuz

Kızlar şimdi hastaden geldim beta hcg 690 olmuş doktor daha kese görülmez dedi ultrasona almadı pazartesi tekrar kan ver dedi. bir sorun yoktur demi yaaa

Biz de bi zamanlar istemiştik honda jazz, sonra honda enduro motor alıp başka boyuta geçmiştik almanyada herkes düzvites kullanıyor yavv otomatik araç görmedim o derece. Patronum ve eşinde son model mercedes var onlar bile düz vites. Burda malum pek trafik olmuyor, otobandan hız limiti yok bi de

Kuzum seninle ben aynı dertten muzdaripiz. Offff
Valla şöyle diyim, az önce tekrar yarım kaldı. Bi de azar yedim niye bu kadar ıslaksın hiçbişi hissetmiyorum dedi ama hiç terslemedim bişi demedim ama içimden çok söylendim biz ilk çocugu şansa yapmışız diye. Bi adet döngüsünde ıslak olduğum sadece 2 gün oluyo o 2 gün de ilişkiye giremiyoruz hep yarım kalıyor, biz ikinciyi bu gidişle yapabilirsek mucize olucak yani ben de gittim az önce ilik ve kan bağışı için numune verdim, bari bi çoçuğumuz daha olmıycaksa bi hayat kurtarırım belki diyip. Örnek verirken görevli sordu hamile misiniz diye, hayır dedim ama nası bi hayır

Ama ıslak olunan zaman hamileliğin en elverişli günleriymiş yumurtlama günleri oluyor zaten bide bişey duymuştum kuru ortamda spermlerin yaşama şansı az oluyomuş eşin 2.yi istemiyor mu neden öyle davranıyoki sana

Yok mu kaza olmuyor mu orda hiç
Doğrudur ya ben İstanbul trafiğine alıştığımdan tabi oralarıda öyle zannediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…