Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben hiç adetin 21. Günü tahlil vermedim acaba vermem gerekiyormu sağlık ocagı yapıyor mu bilgisi olan var mı?birde bi arkadaş dedi oğlum 4.5 yaşına geliyor cok ara vermişsin biraz zor kalırsın dedi dogrumuki

Ay ne bilim anacım doktor kese daha görülmez diyince korktum 26sında 200dü bugün 690 haftaya gidicem kese için
Canim degerin gayet guzel artmis kesenin ultrasonda gozukmesi icin belki bi degere yukselmesi lazim buda zaman aliyo haliyle. Sonicta vajinal bakacak gozukmedi tekrar bakalim dememek icin demistir. Ben 6. Haftada gordum keseyi

Bende senin gibiyim ve birde başıma eğitim çıktı. 6 hafta sonu cumartesi pazar eğitime gidicem. Birde 10 dan 5 e kadar. Hiç dinlemiyorum ya
Evdeyken tv karşısında 10 dk geçmeden uyuyorum direk iş olunca zor oluyo yarın evdeyim Allahtan çok yorma sen de kendini

Canim degerin gayet guzel artmis kesenin ultrasonda gozukmesi icin belki bi degere yukselmesi lazim buda zaman aliyo haliyle. Sonicta vajinal bakacak gozukmedi tekrar bakalim dememek icin demistir. Ben 6. Haftada gordum keseyi
Evham yaptım sanırım inşAllah keseyi de kalbi de görür duyarız sağlıkla hepimiz alırız kucağmıza

Bnm de kızım 4 yasında artık oyle dusunmeye basladim 1.5 yıl dır olmuyor cunku

Bnm de kızım 4 yasında artık oyle dusunmeye basladim 1.5 yıl dır olmuyor cunku
1.5 yıl mı çok üzüldüm canım kafaya takmasak benimde bu 3cü denemem olcak adetimin 3 cü günündeyim ilk ay hormon testlerim güzel çıktı adetlerim düzenlidir. Ama polikistikover başlangıcı var dedi farklı doktora gittim kesinlikle öyle bişey yok dedi kime inanıcagımı şaşırdım sen çok beklemissin canım kalırsın inşaallah tez vakitte

İnsallah canım bende de sımdıye kadar hıc bisey yoktu Dr pko var dedi Baska Dr a gitmedim aslinda gitmek gerekiyor... Her ay test alıp bakmaktan bıktı m takmayacagıö diyorum o ay yine bekliyorum elinde olmuyor insanın hayırlı olan olsun diyorum sonra

1 tanemi çocuğun var inşallah olur kafamıza takmasak kalırız ben buna çok inanıyorum ilk çocuğum 19cu ayda kayınvaldemin bi lafıyla hamile kaldım dedi bu ayda olmazsa oğlumu doktora götürcem demesiyle o ay kaldım hic aklıma bile gelmedi günüm 7 gün geçmiş hiç haberim bile yoktu bi gittim hamileyim kızıma, sonra bi kürtajim var oda adete 1 hafta kala olmaz diyerek geç döllenme ile hamile kalmıştım kalbi durdu nasibi yoktu kürtajdan sonra adet oldum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım oğluma bakalım herşey nasip bugünlere sanki vazgecicek gibi oluyorum 2 çocuk gercekten yeterlimi diye rahatlığa alıştım cayasım geliyor yaş 27 kızım 8 oglum 4.5 yasinda

30 yasındayım tek kızım var hayalim 3 cocuk tu nasip her sey

Evdeyken tv karşısında 10 dk geçmeden uyuyorum direk iş olunca zor oluyo yarın evdeyim Allahtan çok yorma sen de kendini
Yormamaya çalışıyorum ama 1 saat yol gidiyorum işe her zaman oturamıyorumda o yorucu olabiliyor. Yoksa iş yerinde hep oturuyorum Allahtan. Bakalım salı günü bende doktora gitcem bakalım

Ben de duymuştum hatta ıslaklık daha hızlı spermlerin ilerlemesini kolaylaştırdığını yumurtlamadan kaynaklıdır ve normal olmadı gereken diye düşünüyorum

O günlerin en önemli günler olduğunu ben yeni öğrendim, yani daha doğrusu eşimin hep yatım bırakıp acaip bi ıslaklık var yapamıyorum sonra devam ederiz diyip diyip ertelediği günlerin o günler olduğunu geçen ay fark ettim ve gecen ay bunu yaptığı sırada söyledim, bunlar hamile kalma ihtimalim olan tek günler diye. Gülüp demek ki doğal korunma yöntemi var bizim evde dedi. valla ıslanmıycam diye kendime telkin veriyorum artık, seviştiğimden zevk mevk almıyorum. Bu stres yordu ya. Biliyorum ıslaklık olmazsa spermler hem yaşayamıyor hem hareket edemiyor. Özel bi jel almıştım işte onu bi kez denedim ilişki direk yarım kaldı yine aynısını söyledi.

Yok mu kaza olmuyor mu orda hiç
Doğrudur ya ben İstanbul trafiğine alıştığımdan tabi oralarıda öyle zannediyorum
Yağmur veya kaza yoksa yok. Patronum gecen uzun yol gitti günübirlik, hele bi de Avusturyada hiç yok. Dedi ki patronum 250 km yi gördüm ben zaten arabasına binmekten korkuyorum, otobandan en kaplumbağa tip 170 ile gidiyor. Bugün hoca bana 130 yapacaksın dedi de he hö dedim

30 yasındayım tek kızım var hayalim 3 cocuk tu nasip her sey
Allah acısını göstermesin canım size bağışlasın insallah yaşın cok degil yaparsın 3.de olur esimle bi sıkıntımız yok cok iyi anlaşıyorum 3.cü çocuk olunca nasıl olur diye düşünüyorum cok şey okuyorum bu kk de rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Burda nasıl söylenir bilemedim afedersinizde 2 bacagıda karnına çekilen ilişkide hamile kalma şansı oluyor ilk aydan kaldığım 2 gebeligimde bu sekilde kaldım

Ben de duymuştum hatta ıslaklık daha hızlı spermlerin ilerlemesini kolaylaştırdığını yumurtlamadan kaynaklıdır ve normal olmadı gereken diye düşünüyorum

Aynen kuzum o ortamda yaşayabiliyolarmış
Yumurtlama öncesindeki günlerde kuruluk oluyor zaten

Burda nasıl söylenir bilemedim afedersinizde 2 bacagıda karnına çekilen ilişkide hamile kalma şansı oluyor ilk aydan kaldığım 2 gebeligimde bu sekilde kaldım

Benimde oğlumda dediğin gibi olmuştu ama 2.hamileliğimde afedersiniz bu pozisyon değildi hamile kalınmaz denilen bi şekilde oldu yani olmaz demeyin olacağı varsa her türlü olur

Ben sana bisey diim mi doktorun dedigi haftada 2 falan iliskini yasa olur cok zorlamamak
Lazim elinde degil onlarinda ustune gitme benim 2. Cocuk olsa buyuk konusmiyim tamamen oluruna birakirdim ama suan cok istiyorum 30 yasina geldim hadi olsun diyorum ve hevesle beraber cok takip edip hemen olsun sabirsizligi yasiyorum:) bide mesela hic birinde cocuk icin iliski gibi bisey yansitmiyorum sadece bu hafta onemliymis falan diyorum ama baska esnada laf arasinda. O zaman kendilerinide kotu hissediyolar cocuk icin sevis bosal iliskisi gibi dusunuyolar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…