- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.321
Ay ne bilim anacım doktor kese daha görülmez diyince korktum 26sında 200dü bugün 690 haftaya gidicem kese içinNiye sorun olsun ki? En son ne zaman yaptırdın 2 kat artış olmuyormu?
Bende senin gibiyim ve birde başıma eğitim çıktı. 6 hafta sonu cumartesi pazar eğitime gidicem. Birde 10 dan 5 e kadar. Hiç dinlemiyorum yaÜzerimdeki bu ağırlık beni sinir ediyo resmen hiç bir şey yapasım yok ne olcak böyle hep uyusak olmaz mı
Canim degerin gayet guzel artmis kesenin ultrasonda gozukmesi icin belki bi degere yukselmesi lazim buda zaman aliyo haliyle. Sonicta vajinal bakacak gozukmedi tekrar bakalim dememek icin demistir. Ben 6. Haftada gordum keseyiAy ne bilim anacım doktor kese daha görülmez diyince korktum 26sında 200dü bugün 690 haftaya gidicem kese için
Evdeyken tv karşısında 10 dk geçmeden uyuyorum direk iş olunca zor oluyo yarın evdeyim Allahtan çok yorma sen de kendiniBende senin gibiyim ve birde başıma eğitim çıktı. 6 hafta sonu cumartesi pazar eğitime gidicem. Birde 10 dan 5 e kadar. Hiç dinlemiyorum ya
Evham yaptım sanırım inşAllah keseyi de kalbi de görür duyarız sağlıkla hepimiz alırız kucağmızaCanim degerin gayet guzel artmis kesenin ultrasonda gozukmesi icin belki bi degere yukselmesi lazim buda zaman aliyo haliyle. Sonicta vajinal bakacak gozukmedi tekrar bakalim dememek icin demistir. Ben 6. Haftada gordum keseyi
Bnm de kızım 4 yasında artık oyle dusunmeye basladim 1.5 yıl dır olmuyor cunkuKızlar ben hiç adetin 21. Günü tahlil vermedim acaba vermem gerekiyormu sağlık ocagı yapıyor mu bilgisi olan var mı?birde bi arkadaş dedi oğlum 4.5 yaşına geliyor cok ara vermişsin biraz zor kalırsın dedi dogrumuki
1.5 yıl mıBnm de kızım 4 yasında artık oyle dusunmeye basladim 1.5 yıl dır olmuyor cunku
İnsallah canım bende de sımdıye kadar hıc bisey yoktu Dr pko var dedi Baska Dr a gitmedim aslinda gitmek gerekiyor... Her ay test alıp bakmaktan bıktı m takmayacagıö diyorum o ay yine bekliyorum elinde olmuyor insanın hayırlı olan olsun diyorum sonra1.5 yıl mıçok üzüldüm canım kafaya takmasak benimde bu 3cü denemem olcak adetimin 3 cü günündeyim ilk ay hormon testlerim güzel çıktı adetlerim düzenlidir. Ama polikistikover başlangıcı var dedi farklı doktora gittim kesinlikle öyle bişey yok dedi kime inanıcagımı şaşırdım sen çok beklemissin canım kalırsın inşaallah tez vakitte
1 tanemi çocuğun var inşallah olur kafamıza takmasak kalırız ben buna çok inanıyorum ilk çocuğum 19cu ayda kayınvaldemin bi lafıyla hamile kaldımİnsallah canım bende de sımdıye kadar hıc bisey yoktu Dr pko var dedi Baska Dr a gitmedim aslinda gitmek gerekiyor... Her ay test alıp bakmaktan bıktı m takmayacagıö diyorum o ay yine bekliyorum elinde olmuyor insanın hayırlı olan olsun diyorum sonra
30 yasındayım tek kızım var hayalim 3 cocuk tu nasip her sey1 tanemi çocuğun var inşallah olur kafamıza takmasak kalırız ben buna çok inanıyorum ilk çocuğum 19cu ayda kayınvaldemin bi lafıyla hamile kaldımdedi bu ayda olmazsa oğlumu doktora götürcem demesiyle o ay kaldım hic aklıma bile gelmedi günüm 7 gün geçmiş hiç haberim bile yoktu bi gittim hamileyim kızıma, sonra bi kürtajim var oda adete 1 hafta kala olmaz diyerek geç döllenme ile hamile kalmıştım kalbi durdu nasibi yoktu kürtajdan sonra adet oldum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım oğluma bakalım herşey nasip bugünlere sanki vazgecicek gibi oluyorum 2 çocuk gercekten yeterlimi diye rahatlığa alıştım cayasım geliyor yaş 27 kızım 8 oglum 4.5 yasinda
Yormamaya çalışıyorum ama 1 saat yol gidiyorum işe her zaman oturamıyorumda o yorucu olabiliyor. Yoksa iş yerinde hep oturuyorum Allahtan. Bakalım salı günü bende doktora gitcem bakalımEvdeyken tv karşısında 10 dk geçmeden uyuyorum direk iş olunca zor oluyo yarın evdeyim Allahtan çok yorma sen de kendini
Ben de duymuştum hatta ıslaklık daha hızlı spermlerin ilerlemesini kolaylaştırdığını yumurtlamadan kaynaklıdır ve normal olmadı gereken diye düşünüyorumAma ıslak olunan zaman hamileliğin en elverişli günleriymiş yumurtlama günleri oluyor zaten bide bişey duymuştum kuru ortamda spermlerin yaşama şansı az oluyomuş eşin 2.yi istemiyor mu neden öyle davranıyoki sana
O günlerin en önemli günler olduğunu ben yeni öğrendim, yani daha doğrusu eşimin hep yatım bırakıp acaip bi ıslaklık var yapamıyorum sonra devam ederiz diyip diyip ertelediği günlerin o günler olduğunu geçen ay fark ettim ve gecen ay bunu yaptığı sırada söyledim, bunlar hamile kalma ihtimalim olan tek günler diye. Gülüp demek ki doğal korunma yöntemi var bizim evde dedi.Ama ıslak olunan zaman hamileliğin en elverişli günleriymiş yumurtlama günleri oluyor zaten bide bişey duymuştum kuru ortamda spermlerin yaşama şansı az oluyomuş eşin 2.yi istemiyor mu neden öyle davranıyoki sana
Yağmur veya kaza yoksa yok. Patronum gecen uzun yol gitti günübirlik, hele bi de Avusturyada hiç yok. Dedi ki patronum 250 km yi gördümYok mukaza olmuyor mu orda hiç
Doğrudur ya ben İstanbul trafiğine alıştığımdan tabi oralarıda öyle zannediyorum
Allah acısını göstermesin canım size bağışlasın insallah yaşın cok degil yaparsın 3.de olur30 yasındayım tek kızım var hayalim 3 cocuk tu nasip her sey
Ben de duymuştum hatta ıslaklık daha hızlı spermlerin ilerlemesini kolaylaştırdığını yumurtlamadan kaynaklıdır ve normal olmadı gereken diye düşünüyorum
Burda nasıl söylenir bilemedim afedersinizde 2 bacagıda karnına çekilen ilişkide hamile kalma şansı oluyor ilk aydan kaldığım 2 gebeligimde bu sekilde kaldım
Ay sorun ereksiyon değil gayet sevişiyor da boşalamıyor, tek önemli olan da o zatenama yumurtlama haftam belirsiz ya, adetten sonraki 2 hafta 3 kez oluyor, kendi istiyor zaten. Sonra bi de iş çocuk hayat derken yorulmuş da oluyor, bu hafta 2 gün arayla 3 kez olmuş ee dün bu akıntı gelince haliyle bugünü önemli saydım ama bilemedim ya. Çünkü bu akıntı dün başladı bugün arttı, sanırım yumurta bugün ya da yarın çatlıyo. Bakalım hersey kısmet. Aslen istiyor ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?