Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim anlamadığım o şekilde olması daha iyi değilmi yani ben kuru olduğumda benimde eşim tam aksini söylüyor o şekilde olmuyor zaten. Sen bu kadar çaba veriyorsun ama eşini senin kadar çocuk konusunda istekli görmedim ben

Ay maşallah ya düzenli ilaç kullanma sıkıntım var bide konu böyle bişey olunca Adet olunca diyorum daha içmek istemiyorum vs sonra tutunma için faydalı diyenler oluyor vicdanen tekrar başlıyorum kısır döngüm

250 mi aman Yarabbi orda hiç viraj yok mu yav onlarda milleti niye hıza zorluyolarki şart mı ayy ben hayatta hız yapamam korkuyorum fobim var zaten çocukken bana araba çarpmıştı
bana göre değil yani demekki orda olsaydım kesin çuvallardım

Çiçeğim benim de aklımdan geçen oydu yanı eşim o dedıgın durumu arıyor yani hatta onun için uğraşıyor snırım ben kuru blr bayanım Hatta bazen canım yanıyor

Ay ne bilim anacım doktor kese daha görülmez diyince korktum 26sında 200dü bugün 690 haftaya gidicem kese için

2 günde en az 1,5 kat artış gerekir seninki yeterli seviye normal yani doktorun öyle demesi de normal. Kese karından 3000-5000'den önce görünmez zaten vajinal ultrasonda bile 1500 olması gerekir

Çiçeğim benim de aklımdan geçen oydu yanı eşim o dedıgın durumu arıyor yani hatta onun için uğraşıyor snırım ben kuru blr bayanım Hatta bazen canım yanıyor

Bizde öyleyiz balım ya bende bazen çok kuru oluyorum uğraşmak gerekiyor zaten dediğin gibi kuruyken çok acıyor olmuyor zaten

Canım benim eşleri bazı durumlarda anlamak çok zor stres yapıyorlar bu çocuk konusunu tamam biz sen yapıyıruz ama onlar çocuk gibi davranmaya başlıyorlar

Benimde oğlumda dediğin gibi olmuştu ama 2.hamileliğimde afedersiniz bu pozisyon değildi hamile kalınmaz denilen bi şekilde oldu yani olmaz demeyin olacağı varsa her türlü olur
O hangi pozisyon özelden bana yazar mısın canım burdan ban yemeyelim

Canım şaşırarak okuyorum kurulukta erkeklerinde zevk oranı düşüyor kayganlığı sağlamak için insanlar deki gibi jeller kullanıyor

ya ben iç çamaşırında hiç ıslaklık olan biri değilim çok kuru bi insanım, hani bahsedilen o yumurtlama dışındaki akıntılar bende nerdeyse hiç olmaz o derece. Ama ilişki sırasında hiç problem yaşamıyorum, bitek doğum sonrası ilk 6 ay zorlanmıştım, çok yoğun emzirirken kuruluk yaparmış çok canım yanmıştı falan ilişkide. Ben sdce ilişki sırasında ıslanıyorum çok hızlı oluyor yeni derdimiz de bu abi ya prezervatifle korunuyorduk bizçocuk istemediğimiz dönemde o zaman rahatsız olmuyordu tabi. O histen rahatsız, böyle jel gibi ya. Aslen ben ne zaman vazgecicem istemiyorum desem beni fikrimden caydırıyor da, benim yaptıklarımı bilmiyor, ne kadar gerildiğimi görmüyor. Biz daha günlük konuları konuşabilecek bile vakti bulamıyoruz ki bu konuyu konuşabilelim

Canım şaşırarak okuyorum kurulukta erkeklerinde zevk oranı düşüyor kayganlığı sağlamak için insanlar deki gibi jeller kullanıyor
Biz 13 yıldır birlikteyiz eşimle, bikaç kere sırf meraktan aldık o jelleri bi kere deneyip kenara attık, denediğimizde de ilişki hep yarım kaldı valla. Galiba ben çok ıslanıyorum ilişki sırasında. Boyut sıkıntımız da yok. Ben de o bölgedeki kaslarımı düzenli olarak çalıştırıyorum yani ama bilemedim ki. Eskiden bu kadar da takılmazdı zaten

Allah Allah ...aslında eşinin şükretmesi lazım o ıslaklığı sağlamak için neler yapıyor millet inşallah aşarsınız en kısa zamanda

Ya bizde durum bi acaip gidio işte, ilk aylar eşimin hep işseyahatine denk gelmiş, o zamanlar ben de rahattım. Hatta ilk 3 ay test dahi yapmadım. Sonra işte adetim bozuldu kafayı yemeye başladım, gecen ay fark ettim ki biz normalde haftada 2 ilişkisi olan bi çiftiz, sdce yumurtlama akıntısından rahatsız oluyormuş, gecen ay ilişki sırasında söyledi, e ben de biliosun yumurtayı yakalamak çok zor o akıntıyı gördüm mü doğal olarak biliyorum ki tek şans olan 3 gün o . Sonra kimbilir bidaha ihtimal olacak. 25 günde adet olsam bidahakine deyip takmama ihtimalim daha yüksek olurdu belki de. E bu ay da yine aynı dönemde aynısını söyleyince eşim.. ben de hiç konuşmuyorum, sdce aralıkta başka sebeplerle korunmaya dçnelim ikinciyi istemiyorum dediğimde bana çok ısrar etmişti. Yani özel bi çaba istemiyorum ya, sdce tek istediğim haftada 2 rutinimizi bozmasın, özellikle ogünlerde boşalmıyorsa yüz sene de denesek olmaz ki çocuk yani nası olsun

Bizde öyleyiz balım ya bende bazen çok kuru oluyorum uğraşmak gerekiyor zaten dediğin gibi kuruyken çok acıyor olmuyor zaten
Ya ben işte emzirme dönemi baya kurulaşmıştım canım acıyordu arada, biraz zaman gerekiyordu. Sonra bi emzirmeyi bıraktım , o zaman anında ıslanmaya başladım, eskisinden de fazla. Hiç unutmuyorum gecen sene ağustos sonuydu işte, eşim demişti ki ilişki sonrası ne güzel ıslandın çok iyi oldu demek ki emzirme yüzündenmiş artık gecti demişti. Hoşuna gitmişti yani.

Arkadaşlar 11 senelik evliyim bazı konularda takılıyorum neden acaba cocuk istedigimizden beri ilk ay göğüs acısını sadece yumurtlama dönemimde hissettim adete yakın hic acı hissetmedim bu ayda yumurtlama dönemimde başladı adet olana kadar acıdan kıvrandım adetimin 2.Günü geçti bunları neden yaşıyoruz ki bi ay farklı biay daha farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…