- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.094
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.361
iki gündür yokum biraz sıkıntılarımız var kızlar eşimin işiyle ilgili bir de benim işimle ilgili...
hepiniz iyi misiniz hepsini okuyamadım.
inşallah canım bir mülakata girdi hak etmediği şekilde almamışlar. oysa tüm uygulamaları başarıyla geçmişti...Allah kolaylık versin inşallah canım sıkıntınızı gidersin herşey olacağına varıyor su akar yolunu bulur
her şerde vardır bir hayır diyorum kuzum üzüldük biraz ama napalım kısmetÇok şükür canım inşaallah sıkıntılarınız tez vakitte son bulursen iyi misin?
Ya bizde durum bi acaip gidio işte, ilk aylar eşimin hep işseyahatine denk gelmiş, o zamanlar ben de rahattım. Hatta ilk 3 ay test dahi yapmadım. Sonra işte adetim bozuldu kafayı yemeye başladım, gecen ay fark ettim ki biz normalde haftada 2 ilişkisi olan bi çiftiz, sdce yumurtlama akıntısından rahatsız oluyormuş, gecen ay ilişki sırasında söyledi, e ben de biliosun yumurtayı yakalamak çok zor o akıntıyı gördüm mü doğal olarak biliyorum ki tek şans olan 3 gün o . Sonra kimbilir bidaha ihtimal olacak. 25 günde adet olsam bidahakine deyip takmama ihtimalim daha yüksek olurdu belki de. E bu ay da yine aynı dönemde aynısını söyleyince eşim.. ben de hiç konuşmuyorum, sdce aralıkta başka sebeplerle korunmaya dçnelim ikinciyi istemiyorum dediğimde bana çok ısrar etmişti. Yani özel bi çaba istemiyorum ya, sdce tek istediğim haftada 2 rutinimizi bozmasın, özellikle ogünlerde boşalmıyorsa yüz sene de denesek olmaz ki çocuk yani nası olsun
her şerde vardır bir hayır diyorum kuzum üzüldük biraz ama napalım kısmet
aynen öyleKesinlikle vardır kuzum sizin aranız iyi olsunda gerisi bi şekilde düzelir♥
aynen öyle
bu ay denemiyoruz ya bir garip oldu
napacağımızı şaşırdık
malum bir senedir çocuk için triplerdeydik
işten eylül gibi ayrılıcam. tedaviye o zaman devam edeceğiz. dediğim gibi bu yaz yiyip içip gezeceğimBol bol vaktiniz olur şimdiama olmayacakmı
işten eylül gibi ayrılıcam. tedaviye o zaman devam edeceğiz. dediğim gibi bu yaz yiyip içip gezeceğim
inşallah kazayla olur
hep aklında yokken olur derler ya
inşallah kuzu sen de gezersinEvet evet bence öyle olacak
İnşaallah başına gelsin eylüle kalmadan
Gez toz kafan boşalır daha iyi hissedersin
Ah bende gezebilsem ..
Burdayim canım vallah bir korku içime girdi yatamıyorum sözde çok uykum vardı sen ne yapiyon canım nasılsın doğruK KurkmantoluS ,Eneaciz ,
Hayal Kocak
Kız bacikolar nereyesunuz?
nasılsınız bakam?Eneaciz de epeydir görünmüyor cinsiyeti belli oldumu acaba
Valla bence en iyisini yapmışsın, iş stresi, muhatap olduğumuz sıkıntılı her bir insan, bize gerginlik olarak dönüyor ve tüm bünyemizi bozuyor.en iyisini yapmışsın bence, istersen sonra yine bi işe girersin ne olacak sankiiki gündür yokum biraz sıkıntılarımız var kızlar eşimin işiyle ilgili bir de benim işimle ilgili...
hepiniz iyi misiniz hepsini okuyamadım.
yok işimden çok memnunum aslında ama sorumluluğum çok psikolojim bozuldu bir gün gitmesem bin kere aranıyorum zaten halledemiyorlar dersler boş geçiyor bir de.Valla bence en iyisini yapmışsın, iş stresi, muhatap olduğumuz sıkıntılı her bir insan, bize gerginlik olarak dönüyor ve tüm bünyemizi bozuyor.en iyisini yapmışsın bence, istersen sonra yine bi işe girersin ne olacak sanki
Burdayim canım vallah bir korku içime girdi yatamıyorum sözde çok uykum vardı sen ne yapiyon canım nasılsın doğruEneaciz çoktandır gorunmuyor
Kzuucum nasılsın ben adet oldum dün biranda kanamam fazla olduHayırdır inşâllah niye acabakarnın büyümeye başlamıştır cinsiyet belli oldu mu? Nasıl geçiyo? İyiyim kuzum aynı yuvarlanıp gidiyoruz
Kzuucum nasılsın ben adet oldum dün biranda kanamam fazla olduguzelgunler2019 canım bu ıslaklık mevzusu bizdede çok sorun oluyor bazen çok ıslalıklık oldugun da eşimin zorlandığını fsrkediyorum devam ediyor ama ben bu sefer rahatsız oluyorum bu ıslanma konusunda doktora gitmeyi bile düşündüm bende zsanji fazla oluyor gibi geliyor ama bazı günlerr işte ve sanırım o günler yumurtlama günleri
K KurkmantoluS ,Eneaciz ,
Hayal Kocak
Kız bacikolar nereyesunuz?
nasılsınız bakam?Eneaciz de epeydir görünmüyor cinsiyeti belli oldumu acaba
Seninki de kızdır bulana bulana kaldıkOyyy canımmm güzeş yüreklimmm❤ çarşamba günü muayene günüm. O zaman belli olur herhalde. Daha önce gittiğimde doktor emin olamadı demedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?