Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kolaylık versin inşallah canım sıkıntınızı gidersin herşey olacağına varıyor su akar yolunu bulur
inşallah canım bir mülakata girdi hak etmediği şekilde almamışlar. oysa tüm uygulamaları başarıyla geçmişti...
ben de işten ayrılıyorum çocuk için çünkü ne pazarım ne tatilim ne gecem ne gündüzüm var sorumluluğum çoktu üst üste geldi şimdi.

Nasil aanliyo
O akintiyi ya ben kendimde anlamiyorum helal valla:)

işten eylül gibi ayrılıcam. tedaviye o zaman devam edeceğiz. dediğim gibi bu yaz yiyip içip gezeceğim
inşallah kazayla olur
hep aklında yokken olur derler ya

Evet evet bence öyle olacak
İnşaallah başına gelsin eylüle kalmadan
Gez toz kafan boşalır daha iyi hissedersin
Ah bende gezebilsem ..

Selam kızlar..
Bat 26 hazirandı ancak 4 gün geçmesine rağmen hal regl olmadım.
Test yaptım negatif.
Regl olacak gibi ksıklarım ağrıyor.
Mide bulantusı ve arada baş dönmesi oluyor.
Bu şekilde olan var mı.
Hamile iyim deyim miyim aklımda deli sorular

iki gündür yokum biraz sıkıntılarımız var kızlar eşimin işiyle ilgili bir de benim işimle ilgili...
hepiniz iyi misiniz hepsini okuyamadım.
Valla bence en iyisini yapmışsın, iş stresi, muhatap olduğumuz sıkıntılı her bir insan, bize gerginlik olarak dönüyor ve tüm bünyemizi bozuyor.en iyisini yapmışsın bence, istersen sonra yine bi işe girersin ne olacak sanki

yok işimden çok memnunum aslında ama sorumluluğum çok psikolojim bozuldu bir gün gitmesem bin kere aranıyorum zaten halledemiyorlar dersler boş geçiyor bir de.
çocuk mevzusunu açtım desteklediler sağ olsunlar kafa iznine sayıyoruz ayrılığını
haklısın çok zor tedaviyle burayı idare etmek ama önceliğin hep evlat olsun dediler.
bakalım hayırlısı.

Burdayim canım vallah bir korku içime girdi yatamıyorum sözde çok uykum vardı sen ne yapiyon canım nasılsın doğru Eneaciz çoktandır gorunmuyor

Hayırdır inşâllah niye acaba karnın büyümeye başlamıştır cinsiyet belli oldu mu? Nasıl geçiyo? İyiyim kuzum aynı yuvarlanıp gidiyoruz

Hayırdır inşâllah niye acaba karnın büyümeye başlamıştır cinsiyet belli oldu mu? Nasıl geçiyo? İyiyim kuzum aynı yuvarlanıp gidiyoruz
Kzuucum nasılsın ben adet oldum dün biranda kanamam fazla oldu guzelgunler2019 canım bu ıslaklık mevzusu bizdede çok sorun oluyor bazen çok ıslalıklık oldugun da eşimin zorlandığını fsrkediyorum devam ediyor ama ben bu sefer rahatsız oluyorum bu ıslanma konusunda doktora gitmeyi bile düşündüm bende zsanji fazla oluyor gibi geliyor ama bazı günlerr işte ve sanırım o günler yumurtlama günleri

Sevindim kuzum ya iyi ne güzel rahmin toparlandı kısa sürede çok şükür...
Bende iyiyim şükür diyelim aynı bildiğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…