- 14 Nisan 2015
- 98
- 54
- 38
- 28
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.381
Seninki de kızdır bulana bulana kaldık
Selam kızlar..
Bat 26 hazirandı ancak 4 gün geçmesine rağmen hal regl olmadım.
Test yaptım negatif.
Regl olacak gibi ksıklarım ağrıyor.
Mide bulantusı ve arada baş dönmesi oluyor.
Bu şekilde olan var mı.
Hamile iyim deyim miyim aklımda deli sorular
kızlar meraba benim bi sorum olcak. ben normalde doğal yöntemlerle korunuyorum. ama bu ay 3 gün geciktim yani şuan 3.günüm olması lazımdı adetimin. ama hiç bişey yok işin tuhafı kaç gündür adetmişim gibide sancım var şuan kasıklarım belim aynı adetimdeki gibi ağrıyor. hamile olabilirmiyim ????
Oyyy canımmm güzeş yüreklimmm❤ çarşamba günü muayene günüm. O zaman belli olur herhalde. Daha önce gittiğimde doktor emin olamadı demedi :)
Adetinizin 1 hafta geçtiğini söyleyip sağlık ocağında kan verin bence. Kaset test yaptıysanız ışığa tutup tekrar bakın çok silik cizgi de mi yok?Lütfen cevappp.
Napakkk tatlım ya hafta sonu olunca buralarada girsem de yazamıyommmK KurkmantoluS ,Eneaciz ,
Hayal Kocak
Kız bacikolar nereyesunuz?
nasılsınız bakam?Eneaciz de epeydir görünmüyor cinsiyeti belli oldumu acaba
salı günü gidicem canım cinsiyet için haber ederim gece karanlık korkusu içime girdi birden anlamadım bendeHayırdır inşâllah niye acabakarnın büyümeye başlamıştır cinsiyet belli oldu mu? Nasıl geçiyo? İyiyim kuzum aynı yuvarlanıp gidiyoruz
Yöntem şu : umursamamaksalı günü gidicem canım cinsiyet için haber ederim gece karanlık korkusu içime girdi birden anlamadım bendebide oğlum beni mahvediyor hasta her tatile geldiğimde oğlum ya dışı çıkıyor yada hasta istah sıfır yemek yemiyor ne yapacam bilmiyorum yokmu bir yöntem
Adetinizin 1 hafta geçtiğini söyleyip sağlık ocağında kan verin bence. Kaset test yaptıysanız ışığa tutup tekrar bakın çok silik cizgi de mi yok?
Cnm bende o jellerden denedim ama cok hos olmuyor bence sevmedim. Ayeica cok da saglikli oldugunu dusunmuyorum.Esinizle on sevismeyi uzun tutarsaniz zaten kadin otomatik islaniyor. Sorun ortadan kalkiyor.Canım şaşırarak okuyorum kurulukta erkeklerinde zevk oranı düşüyor kayganlığı sağlamak için insanlar deki gibi jeller kullanıyor
Amin insallah canimEvham yaptım sanırım inşAllah keseyi de kalbi de görür duyarız sağlıkla hepimiz alırız kucağmıza
Bende kısa tutmaya çalışıyorum artık, uzarsa yine aynı sorun olacak diyeCnm bende o jellerden denedim ama cok hos olmuyor bence sevmedim. Ayeica cok da saglikli oldugunu dusunmuyorum.Esinizle on sevismeyi uzun tutarsaniz zaten kadin otomatik islaniyor. Sorun ortadan kalkiyor.
salı günü gidicem canım cinsiyet için haber ederim gece karanlık korkusu içime girdi birden anlamadım bendebide oğlum beni mahvediyor hasta her tatile geldiğimde oğlum ya dışı çıkıyor yada hasta istah sıfır yemek yemiyor ne yapacam bilmiyorum yokmu bir yöntem
Evhamlı anne mi olcam ben2 günde en az 1,5 kat artış gerekir seninki yeterli seviye normal yani doktorun öyle demesi de normal. Kese karından 3000-5000'den önce görünmez zaten vajinal ultrasonda bile 1500 olması gerekir
Kader arkadaşım benim de 1 saat yolum sürüyor otobüslerde zor oluyo bulantı başlarsa otobüste ne yapcam diye korkum var benimdeYormamaya çalışıyorum ama 1 saat yol gidiyorum işe her zaman oturamıyorumda o yorucu olabiliyor. Yoksa iş yerinde hep oturuyorum Allahtan. Bakalım salı günü bende doktora gitcem bakalım
Yani o ıslaklığı engellemek imkansız ancak korunmakla olabilir hissetmez ıslaklığı ama o zamanda hamile nasıl kalınırBiz 13 yıldır birlikteyiz eşimle, bikaç kere sırf meraktan aldık o jelleri bi kere deneyip kenara attık, denediğimizde de ilişki hep yarım kaldı valla. Galiba ben çok ıslanıyorum ilişki sırasında. Boyut sıkıntımız da yok. Ben de o bölgedeki kaslarımı düzenli olarak çalıştırıyorum yani ama bilemedim ki. Eskiden bu kadar da takılmazdı zaten
Aynen canım jele ihtiyacımız olmuyor bizimde çok şükürCnm bende o jellerden denedim ama cok hos olmuyor bence sevmedim. Ayeica cok da saglikli oldugunu dusunmuyorum.Esinizle on sevismeyi uzun tutarsaniz zaten kadin otomatik islaniyor. Sorun ortadan kalkiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?