Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar meraba benim bi sorum olcak. ben normalde doğal yöntemlerle korunuyorum. ama bu ay 3 gün geciktim yani şuan 3.günüm olması lazımdı adetimin. ama hiç bişey yok işin tuhafı kaç gündür adetmişim gibide sancım var şuan kasıklarım belim aynı adetimdeki gibi ağrıyor. hamile olabilirmiyim ????

Lütfen cevappp.

Bende aynı bu gün 5.günüm olmalıydı.
Ama akşam test yaptım negatif çıktı.
Ve 1 yıldır da bebek istiyoruz.

Hayırdır inşâllah niye acaba karnın büyümeye başlamıştır cinsiyet belli oldu mu? Nasıl geçiyo? İyiyim kuzum aynı yuvarlanıp gidiyoruz
salı günü gidicem canım cinsiyet için haber ederim gece karanlık korkusu içime girdi birden anlamadım bende bide oğlum beni mahvediyor hasta her tatile geldiğimde oğlum ya dışı çıkıyor yada hasta istah sıfır yemek yemiyor ne yapacam bilmiyorum yokmu bir yöntem

Yöntem şu : umursamamak özellikle de iştahsızlığı konusunu hiç umursamayın derim . Diş konusuna gelince de ona üzülebilirsiniz ama çok takılmayın, bakın hepimiz çıkarmışız yani kimse ölmemiş diş çıkarırken. Bence bir anneyi oğlu hastayken oğluna bakmaktan çok bu tip endişeler yıpratıyor ve yoruyor. Bi de gebesin tabii hormonlar tavan her şeyi 5 kat fazla hissediyosundur.

Canım şaşırarak okuyorum kurulukta erkeklerinde zevk oranı düşüyor kayganlığı sağlamak için insanlar deki gibi jeller kullanıyor
Cnm bende o jellerden denedim ama cok hos olmuyor bence sevmedim. Ayeica cok da saglikli oldugunu dusunmuyorum.Esinizle on sevismeyi uzun tutarsaniz zaten kadin otomatik islaniyor. Sorun ortadan kalkiyor.

Cnm bende o jellerden denedim ama cok hos olmuyor bence sevmedim. Ayeica cok da saglikli oldugunu dusunmuyorum.Esinizle on sevismeyi uzun tutarsaniz zaten kadin otomatik islaniyor. Sorun ortadan kalkiyor.
Bende kısa tutmaya çalışıyorum artık, uzarsa yine aynı sorun olacak diye

Ah yazık ablamda oğluna çok zor yemek yedirirdi yemeyince tabi bağışıklığı da düşüyor daha çok hastalanıyolar
kaç aylıktı oğlun? İştah arttırıcı şurup denedinmi doktora götürdünmü ne dedi
Hastaysa zaten yemez Allah yardımcın olsun canım ıvır zıvır seviyosa bence verme ağlasa bile susar bi süre sonra ilgisini başka tarafa çekersin o ıvır zıvırlar yüzünden çocuklar normal yemekten soğuyolar çokda zararlı şeyler. Ben markete gidince bi çikolata alıpda oğlumun eline vermedim daha
Arada bazı şeyleri yiyor tabi verince bayıla bayıla yer ama alıştırmak istemiyorum
Oğlun çok acıktığında illaki isteyecek yemesi karşılığında onu ödüllendirsen mesela bunu yersen parka götürürüm desen belki o şekilde yer
Benimkide bugünlerde çok huysuz azı dişlerini çıkarıyor ondan sanırım
Çeneler bile daha önceden çıkmıştı azılar daha yeni çıkıyor toplam 14 dişi oldu yaşıtlarının daha fazla heralde ama geç çıkarmaya başladı benimki

Son düzenleme:
Beni de ekleyin bat 5 Temmuz ama hiç bir belirti Yok ve yavaştan göğüs ağrılarım başladı sanırım hasta olacağım

2 günde en az 1,5 kat artış gerekir seninki yeterli seviye normal yani doktorun öyle demesi de normal. Kese karından 3000-5000'den önce görünmez zaten vajinal ultrasonda bile 1500 olması gerekir
Evhamlı anne mi olcam ben Rabbim sağ salim kucağımıza versin tüm hamişlerin ya ne zor işmiş

Yormamaya çalışıyorum ama 1 saat yol gidiyorum işe her zaman oturamıyorumda o yorucu olabiliyor. Yoksa iş yerinde hep oturuyorum Allahtan. Bakalım salı günü bende doktora gitcem bakalım
Kader arkadaşım benim de 1 saat yolum sürüyor otobüslerde zor oluyo bulantı başlarsa otobüste ne yapcam diye korkum var benimde

Yani o ıslaklığı engellemek imkansız ancak korunmakla olabilir hissetmez ıslaklığı ama o zamanda hamile nasıl kalınır Valla işin zor inşallah bu konuyu unutur atlatır bir an önce

Aynen canım jele ihtiyacımız olmuyor bizimde çok şükür jeller spermleri öldürebiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…