- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.601
Keşke bizde saklasaydık şimdi her gören ne oldu senin hamilelik işi diyolar stres oluyo tavanhayırlısı kuzum bu ay çok dikkat ettim ovu testi , bir kaç gün o dönemde az miktarda preseed jelde denedim. Meryem suresi okuyorum <3 olur ise veririm müjdemi hepimizin hakkında hayırlısı güzel haberler alalım inş. Arkadaş cevremde en çok bebek isteyen bendim hiç saklamamda gizli saklım yoktur. Düşünmüyorum diyenler çoktan hamile :)
Bu ne jeli işe yarıyor muKeşke bizde saklasaydık şimdi her gören ne oldu senin hamilelik işi diyolar stres oluyo tavansende işe yaramışsa şu jelden bende alayım bu ay forumlarda gezerken görmüştüm etkili diyorlar
O jeli baya bi duydum merak ediyorum doğrusu bendehayırlısı kuzum bu ay çok dikkat ettim ovu testi , bir kaç gün o dönemde az miktarda preseed jelde denedim. Meryem suresi okuyorum <3 olur ise veririm müjdemi hepimizin hakkında hayırlısı güzel haberler alalım inş. Arkadaş cevremde en çok bebek isteyen bendim hiç saklamamda gizli saklım yoktur. Düşünmüyorum diyenler çoktan hamile :)
Spermlerin ölmeden daha hızlı ilerlemesini sağlayan bir jelmiş ben cesaret edemedim kullanmaya henüzBu ne jeli işe yarıyor mu
Keşke bizde saklasaydık şimdi her gören ne oldu senin hamilelik işi diyolar stres oluyo tavansende işe yaramışsa şu jelden bende alayım bu ay forumlarda gezerken görmüştüm etkili diyorlar
O jeli baya bi duydum merak ediyorum doğrusu bende
Kesinlikle öyle aile bile yapıyoken o baskıyı arkadaş hayli hayli yaparher seferinde uygulayamadım ama yumurtlama günümde çaktırmadan 10-15 dk önce kendi vajinama sürdüm biraz. eşime söylemedim zaten anlamaz ıslandım falan diye. ona bile çok detay verip beklentiye sokmak ya daa hadi bebek için sevişiyoruz moduna sokmak istemiyorum. ovu testlerini kremi fln bilmiyor. eger yararsa söylerim tabii ki. bir umut bende forumda okuyunca heyecanlandım alıyım dedim. valla sorma en yakın arkadaşın bile olsa çok söylememek lazımmış!
Kesinlikle öyle aile bile yapıyoken o baskıyı arkadaş hayli hayli yaparsenden hayırlı haberler bekliyorum o zaman
Ama dıştan sürmenle olur mu ki onun spermin gideceği yola sürülmesi laZım o aparatla öyle okumuştum ben sankibende bu ay çok fazla olmamak kaydıyla denedim bakalım işe yararsa söylerim kızlar. fazlasıda iyi değil diye okudum tüpleri falan tıkayabilir diye. aslında bir aplikatoru var onla miktarıda yazıyor ama ben aplikator kullanmadan parmagimla hafifce sürdüm. kimiside eşine ilişki esnasında uyguluyormus ama onu yapamam :) bu ne nerden cıktı bla bla tonla şey söylerenn iisi kendinize uygulamak=)
Bi ara araştrmıştım sperm koçu diye biliniyormuş falan baya işe yaradığını söyleyenler vardı ama ben cesaret edememiştim inşallah sende işe yarar güzel haberlerini alırızda bizede cesaret olurbende bu ay çok fazla olmamak kaydıyla denedim bakalım işe yararsa söylerim kızlar. fazlasıda iyi değil diye okudum tüpleri falan tıkayabilir diye. aslında bir aplikatoru var onla miktarıda yazıyor ama ben aplikator kullanmadan parmagimla hafifce sürdüm. kimiside eşine ilişki esnasında uyguluyormus ama onu yapamam :) bu ne nerden cıktı bla bla tonla şey söylerenn iisi kendinize uygulamak=)
Ama dıştan sürmenle olur mu ki onun spermin gideceği yola sürülmesi laZım o aparatla öyle okumuştum ben sanki
parmagımla içeri doğru sürdüm ben
Bi ara araştrmıştım sperm koçu diye biliniyormuş falan baya işe yaradığını söyleyenler vardı ama ben cesaret edememiştim inşallah sende işe yarar güzel haberlerini alırızda bizede cesaret olur
Canım benimde öyle yaptı bi kaç gün ondan sonra üzerine su içtim ilk günlerki gibi artık yanma yapmadı bi iki gün dişini sık sonradan o yanma geçiyorKızlar corek otu bogazınızda yanma hissi bırakıyor mu rahatsız edecek derecede
ümitlerimi yok ediyorsun engellicem seniIyy midem halen bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?