Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke bizde saklasaydık şimdi her gören ne oldu senin hamilelik işi diyolar stres oluyo tavan sende işe yaramışsa şu jelden bende alayım bu ay forumlarda gezerken görmüştüm etkili diyorlar

O jeli baya bi duydum merak ediyorum doğrusu bende

Keşke bizde saklasaydık şimdi her gören ne oldu senin hamilelik işi diyolar stres oluyo tavan sende işe yaramışsa şu jelden bende alayım bu ay forumlarda gezerken görmüştüm etkili diyorlar

her seferinde uygulayamadım ama yumurtlama günümde çaktırmadan 10-15 dk önce kendi vajinama sürdüm biraz. eşime söylemedim zaten anlamaz ıslandım falan diye. ona bile çok detay verip beklentiye sokmak ya daa hadi bebek için sevişiyoruz moduna sokmak istemiyorum. ovu testlerini kremi fln bilmiyor. eger yararsa söylerim tabii ki. bir umut bende forumda okuyunca heyecanlandım alıyım dedim. valla sorma en yakın arkadaşın bile olsa çok söylememek lazımmış!

O jeli baya bi duydum merak ediyorum doğrusu bende

bende bu ay çok fazla olmamak kaydıyla denedim bakalım işe yararsa söylerim kızlar. fazlasıda iyi değil diye okudum tüpleri falan tıkayabilir diye. aslında bir aplikatoru var onla miktarıda yazıyor ama ben aplikator kullanmadan parmagimla hafifce sürdüm. kimiside eşine ilişki esnasında uyguluyormus ama onu yapamam :) bu ne nerden cıktı bla bla tonla şey söyler enn iisi kendinize uygulamak=)

Kesinlikle öyle aile bile yapıyoken o baskıyı arkadaş hayli hayli yapar senden hayırlı haberler bekliyorum o zaman

Ama dıştan sürmenle olur mu ki onun spermin gideceği yola sürülmesi laZım o aparatla öyle okumuştum ben sanki

Bi ara araştrmıştım sperm koçu diye biliniyormuş falan baya işe yaradığını söyleyenler vardı ama ben cesaret edememiştim inşallah sende işe yarar güzel haberlerini alırızda bizede cesaret olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…