- 3 Şubat 2018
- 402
- 691
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.621
Aynen öyle yapmam diyenler bile yaptı ve doğurmak üzere ben hala yerimde sayıyorum ve ben de düşündüğümü herkese söyledim ve bunu yanlış yaptım herkes şimdi bana baskı kürüyor bak izin dönüşü hamile göreceğiz diye ben de stres şimdiden başladı hamile kalamazsam bak yine olmamış diyecekler o korku başladı şimdiden kimse sırrını vermedi ben blr tek söyledim ve zaten de Benim de olmadıhayırlısı kuzum bu ay çok dikkat ettim ovu testi , bir kaç gün o dönemde az miktarda preseed jelde denedim. Meryem suresi okuyorum <3 olur ise veririm müjdemi hepimizin hakkında hayırlısı güzel haberler alalım inş. Arkadaş cevremde en çok bebek isteyen bendim hiç saklamamda gizli saklım yoktur. Düşünmüyorum diyenler çoktan hamile :)
Valla kurtulusu yok gibi bulantınınümitlerimi yok ediyorsun engellicem seni
mrb teşekkürler siz nasılsınız?Hanımlarrr merhaba nasılsınızzz
ben fenayım valla yatıyorum , halsizim midem bulanıyor ilk defa türk kahvesi bile istemedi canım.pc açtım yatakta film izleyip dinlenicem bgn <3
hayırlısı kuzum bu ay çok dikkat ettim ovu testi , bir kaç gün o dönemde az miktarda preseed jelde denedim. Meryem suresi okuyorum <3 olur ise veririm müjdemi hepimizin hakkında hayırlısı güzel haberler alalım inş. Arkadaş cevremde en çok bebek isteyen bendim hiç saklamamda gizli saklım yoktur. Düşünmüyorum diyenler çoktan hamile :)
Tam olarak bu jelin ismi ne acaba
Çok şükür bende iyiyimmrb teşekkürler siz nasılsınız?
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bugun doktora gittik ve keseyi gorduk hoca evet bu güzel haber kese oluştu içinde dolu bos yada dis gebelik degil dedi haftaya cuma yi beklicez kalp atışlarını duyduğumuz anda tsmmdir dicez dedi simdilik beklicez sen kendine iyi bakicaksin dedi
Canım ya inşallah bie sıkıntı olmaz sen iyi dinlen beslenmene dikkat et. Düşük tehlikesi olsaydı progestan verirdi heralde doktor?Selam kizlar. Dun gece lekelenmem oldu simdi doktordan geldik kalp atisinida duyduk sukurki sıkıntı yok ama lekelenme icin ilac vermedi devam da ediyomoraller bozuk
Preesed jel ismi ama bildiğim kadarıyla eczanelerde satılmıyor bazı kişilerin yurtdışından getirttiğini duydum siz yinede eczaneye sorun varsa ellerinde getirtirler
Merhaba canım klomen kullanmak yerine çörek otu tedavisini uygulayabilirsin. Bir çok arkadaşımız sonuç aldı.Kızlar merhaba 5 aydır bebek için uğraşıyorum ama bugün yine hüsranla sonuçlandı 6.aya gidiyoruz. Her şey normal bende hiç bir sıkıntı yok tüpler açık yumurtalıklar temiz. Klomen kullanmak istiyorum galiba birden fazla yumurta oluşmasını sağlıyormuş doktor verir mi benim durumum da yoksa illa yumurta tembelliği gibi durumlarda mı veriyorlar klomeni? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Hasta mı oluyosun neyin var canım Rabbim şifa versin ☹ inşâllah hamileliktendir
Hamileliğin ilk zamanlarında grip bile olunabiliyor bana olmuştu vücut direnci azaldığından çabuk hastalanılır
Sen yinede ilaç falan içme bitki çayı da içme hamileysen o da tehlikeli
Hatta kahveyi de önermem aşırı kafein bebek varsa onu da olumsuz etkiler
Kaç gün vardı bata?Hasta oldum canim sanirim oglenden beri kusuyorum bu arada demin hadi yapim dedim testide negatif cikti , hayirlisi ♥
Kaç gün vardı bata?
kuzucm içini ferah tut ciddi bişey görse verirdi heralde.Selam kizlar. Dun gece lekelenmem oldu simdi doktordan geldik kalp atisinida duyduk sukurki sıkıntı yok ama lekelenme icin ilac vermedi devam da ediyomoraller bozuk
Beni takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?