- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.641
Bu yaptım onu da zaten yumurtam oluştu ve çatladı ovülasyon testiyle takip ettim o konuda sıkıntı yok sadece belki birden fazla yumurtam olurda şansım artar diye düşündümMerhaba canım klomen kullanmak yerine çörek otu tedavisini uygulayabilirsin. Bir çok arkadaşımız sonuç aldı.
Vermedi canim bende ona sasirdim yarin tekrar gitcem tahliller iicin devam ederse isterim ama kesilcek gibikız hayırdır moralini bozma progestan vermedi mi
Ozel canim ben aksamdan alip bitane icmistim zaten sabah gitcem diye ozellikle sordum gerek yok dedi.Ya ara ara olurmuş öyle lekelenme, biliyorsun sen de zaten ama yine de bi progestan verseymiş aslında, sormadın mı? Belki de gayet sağlıklı buldu, ondan vermedi.özel mi devlet mi?
Keseye ve bebege bakarken herhangi bi kanama alanindan bahsetmedi yerlesme ve gelisme zamaninda olur bazen yat dinlen dedikuzum nedeni neymiş pekiii ?
bazen rahim içinde kese dışında minik kanamalar olabiliyormuş temizliyor rahmi? ben eğer keseye yakın veya kesede değilse hiç önemli değil diye biliyorum
Kirmizi bi lelekelenme olmadigi surece korkma dedi. Insallah olmaz canimCanım ya inşallah bie sıkıntı olmaz sen iyi dinlen beslenmene dikkat et. Düşük tehlikesi olsaydı progestan verirdi heralde doktor?
Bende bi kere 3 gün ileri atmıştı sonra normale döndü erken gebelik testi miydi öyleyse onlar beni hiç yanıltmadı sende yanılma olur inş2 canim bildigim kadariyla gecen ay 2 gun ileri atti bu ayda oyle olmam ins
Bende bi kere 3 gün ileri atmıştı sonra normale döndü erken gebelik testi miydi öyleyse onlar beni hiç yanıltmadı sende yanılma olur inş
Daha erken canım yapmaya devam et ben 28 günde bir adet görmeme rağmen 16. Gün pik oldu testimKızlar bir şey sorcam cevap verirseniz sevinirim bugün adetimin 10.günü ve ovülasyon testim çok çok silik çıktı erken mi yoksa yumurtlama olmayacak mı bu ay içimi korku sardı eşimi her ay görmüyorum bu ay şansı mı kaçıracak mıyım acaba yardımcı olursanız sevinirim
canım çooook geçmiş olsunYok canim erken degildi normaldi ama beklemis bir idrar ile yapamadim hatta cok berrakti iki tane maden suyu icmistim midem kotu olduugu icin... mide bulantisi ilaci icmek zorunda kaldim suan asla durmuyor bulantim ve basim agridan catliyor resmbe
Hasta oldum canim sanirim oglenden beri kusuyorum bu arada demin hadi yapim dedim testide negatif cikti , hayirlisi ♥
Uygulamadan baktım 6 gün var 16.gün olarak görünüyor yumurtlama adet döngüm 29 ama sürekli degısken erken geliyor ve 27 28 29 arasında döngüm mesela bu ay 2 gün erken geldiDaha erken canım yapmaya devam et ben 28 günde bir adet görmeme rağmen 16. Gün pik oldu testim
Doktor söyler evet büyüyordur yavaş yavaş sen test yapmayı ihmal etme ama her gün aynı saatte yap sıvı alımına dikkat ederekUygulamadan baktım 6 gün var 16.gün olarak görünüyor yumurtlama adet döngüm 29 ama sürekli degısken erken geliyor ve 27 28 29 arasında döngüm mesela bu ay 2 gün erken geldi
canım çooook geçmiş olsun
acile mi gitsen acaba kan verirdin. hamilelik ihtimaline karşın düşük doz iğne yaparlar belki
Şuan nasılsın canım? Yediğin bişey dokunmuş olabilir veya üşütmüş olabilirsin
Doktora gittinmi?
Merhaba arkadaşlar konuyu görünce bende tecrübemi paylaşmak isterim 2013 yılında evlendim ve doktor bende rahim duvarı inceliği sebebi ile anne olamıyacagimi soyledi taşıyıcı annelik düşün dedi şok oldum.sonra bir arkadaş tavsiyesi ile her sabah akşam taze sıkılmış nar suyu içtim. 2 ay sonra doktorum bile sol oldu 3 milim olan rahim duvarım 12 milim olmuştu nar suyu deyince defterine kendisi de not aldı. Fakat buna rağmen yine hamile olamayınca doktor bu sefer sende bir sıkıntı görünmüyor dedi eşime sperm testi yaptı 2 milyon cıktı hareket yüzde 4 du bu şekilde imkansıza yakın dedi aşılama önerdi onda bend OHSS oluştu ölümden dondum 1 hafta asm hastanesinde tedavi gördüm tabimden şu çektiler yoğun bakım riski var dendi . Çok korktum sonra tüp bebek dediler ama korktuğumdan denemek bile istemedim. O ara bir arkadaşın annesi bir kadın önerdi kadın eski bir ebe imis babası fitoterapist mis. Kadina gittik bizden sperm testi istedi bana bunun kopyasını vereceksin. Sana bir ilaç yapicam icinde tam 41 çeşit bitki var bunu esin 1.5 ay içecek sonra yeni test yaptır. Eğer artmaz ise ben verdiğin parayı geri vericem dedi . Zaten bu ilaç masrafı ama ben o kadar güveniyorum ki garanti veriyorum dedi artma varsa 2. Kavanoz dan sonra sende bir sorun yoksa hamile kalırsın dedi . Ve ben kavanoz bitmeden hamile kaldım. Kizim şimdi 3 yaşında. 2. Yi istedik ben 2 kez ilaçsız hamile kaldım ama 8 haftayı geçemeden kalbi durdu. Doktor Sperm testi istedi yine düşük çıktı bu sebep olabilir sperm kalitesiz dedi. Şimdi yine o kadına gittim abla biz 2. Yi istiyoruz diye tekrar ilaç yaptırdık ve ben yine olacağından eminim. Sizlere de tavsiye ederim isteyen olursa özelden nosunu paylaşırım
Gidiyordum annemler aldi yoldayken vazgectim anneme geldim yatiyorum burdatost bile yiyemiyorum valla hersey kokuyo suan yarina duzelirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?