Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım klomen kullanmak yerine çörek otu tedavisini uygulayabilirsin. Bir çok arkadaşımız sonuç aldı.
Bu yaptım onu da zaten yumurtam oluştu ve çatladı ovülasyon testiyle takip ettim o konuda sıkıntı yok sadece belki birden fazla yumurtam olurda şansım artar diye düşündüm

Ya ara ara olurmuş öyle lekelenme, biliyorsun sen de zaten ama yine de bi progestan verseymiş aslında, sormadın mı? Belki de gayet sağlıklı buldu, ondan vermedi.özel mi devlet mi?
Ozel canim ben aksamdan alip bitane icmistim zaten sabah gitcem diye ozellikle sordum gerek yok dedi.

kuzum nedeni neymiş pekiii ?
bazen rahim içinde kese dışında minik kanamalar olabiliyormuş temizliyor rahmi? ben eğer keseye yakın veya kesede değilse hiç önemli değil diye biliyorum
Keseye ve bebege bakarken herhangi bi kanama alanindan bahsetmedi yerlesme ve gelisme zamaninda olur bazen yat dinlen dedi

Bende bi kere 3 gün ileri atmıştı sonra normale döndü erken gebelik testi miydi öyleyse onlar beni hiç yanıltmadı sende yanılma olur inş

Yok canim erken degildi normaldi ama beklemis bir idrar ile yapamadim hatta cok berrakti iki tane maden suyu icmistim midem kotu olduugu icin... mide bulantisi ilaci icmek zorunda kaldim suan asla durmuyor bulantim ve basim agridan catliyor resmbe

Kızlar bir şey sorcam cevap verirseniz sevinirim bugün adetimin 10.günü ve ovülasyon testim çok çok silik çıktı erken mi yoksa yumurtlama olmayacak mı bu ay içimi korku sardı eşimi her ay görmüyorum bu ay şansı mı kaçıracak mıyım acaba yardımcı olursanız sevinirim

Daha erken canım yapmaya devam et ben 28 günde bir adet görmeme rağmen 16. Gün pik oldu testim

Yok canim erken degildi normaldi ama beklemis bir idrar ile yapamadim hatta cok berrakti iki tane maden suyu icmistim midem kotu olduugu icin... mide bulantisi ilaci icmek zorunda kaldim suan asla durmuyor bulantim ve basim agridan catliyor resmbe
canım çooook geçmiş olsun
acile mi gitsen acaba kan verirdin. hamilelik ihtimaline karşın düşük doz iğne yaparlar belki

Merhaba arkadaşlar konuyu görünce bende tecrübemi paylaşmak isterim 2013 yılında evlendim ve doktor bende rahim duvarı inceliği sebebi ile anne olamıyacagimi soyledi taşıyıcı annelik düşün dedi şok oldum.sonra bir arkadaş tavsiyesi ile her sabah akşam taze sıkılmış nar suyu içtim. 2 ay sonra doktorum bile sol oldu 3 milim olan rahim duvarım 12 milim olmuştu nar suyu deyince defterine kendisi de not aldı. Fakat buna rağmen yine hamile olamayınca doktor bu sefer sende bir sıkıntı görünmüyor dedi eşime sperm testi yaptı 2 milyon cıktı hareket yüzde 4 du bu şekilde imkansıza yakın dedi aşılama önerdi onda bend OHSS oluştu ölümden dondum 1 hafta asm hastanesinde tedavi gördüm tabimden şu çektiler yoğun bakım riski var dendi . Çok korktum sonra tüp bebek dediler ama korktuğumdan denemek bile istemedim. O ara bir arkadaşın annesi bir kadın önerdi kadın eski bir ebe imis babası fitoterapist mis. Kadina gittik bizden sperm testi istedi bana bunun kopyasını vereceksin. Sana bir ilaç yapicam icinde tam 41 çeşit bitki var bunu esin 1.5 ay içecek sonra yeni test yaptır. Eğer artmaz ise ben verdiğin parayı geri vericem dedi . Zaten bu ilaç masrafı ama ben o kadar güveniyorum ki garanti veriyorum dedi artma varsa 2. Kavanoz dan sonra sende bir sorun yoksa hamile kalırsın dedi . Ve ben kavanoz bitmeden hamile kaldım. Kizim şimdi 3 yaşında. 2. Yi istedik ben 2 kez ilaçsız hamile kaldım ama 8 haftayı geçemeden kalbi durdu. Doktor Sperm testi istedi yine düşük çıktı bu sebep olabilir sperm kalitesiz dedi. Şimdi yine o kadına gittim abla biz 2. Yi istiyoruz diye tekrar ilaç yaptırdık ve ben yine olacağından eminim. Sizlere de tavsiye ederim isteyen olursa özelden nosunu paylaşırım

Merhaba arkadaşlar konuyu görünce bende tecrübemi paylaşmak isterim 2013 yılında evlendim ve doktor bende rahim duvarı inceliği sebebi ile anne olamıyacagimi soyledi taşıyıcı annelik düşün dedi şok oldum.sonra bir arkadaş tavsiyesi ile her sabah akşam taze sıkılmış nar suyu içtim. 2 ay sonra doktorum bile sol oldu 3 milim olan rahim duvarım 12 milim olmuştu nar suyu deyince defterine kendisi de not aldı. Fakat buna rağmen yine hamile olamayınca doktor bu sefer sende bir sıkıntı görünmüyor dedi eşime sperm testi yaptı 2 milyon cıktı hareket yüzde 4 du bu şekilde imkansıza yakın dedi aşılama önerdi onda bend OHSS oluştu ölümden dondum 1 hafta asm hastanesinde tedavi gördüm tabimden şu çektiler yoğun bakım riski var dendi . Çok korktum sonra tüp bebek dediler ama korktuğumdan denemek bile istemedim. O ara bir arkadaşın annesi bir kadın önerdi kadın eski bir ebe imis babası fitoterapist mis. Kadina gittik bizden sperm testi istedi bana bunun kopyasını vereceksin. Sana bir ilaç yapicam icinde tam 41 çeşit bitki var bunu esin 1.5 ay içecek sonra yeni test yaptır. Eğer artmaz ise ben verdiğin parayı geri vericem dedi . Zaten bu ilaç masrafı ama ben o kadar güveniyorum ki garanti veriyorum dedi artma varsa 2. Kavanoz dan sonra sende bir sorun yoksa hamile kalırsın dedi . Ve ben kavanoz bitmeden hamile kaldım. Kizim şimdi 3 yaşında. 2. Yi istedik ben 2 kez ilaçsız hamile kaldım ama 8 haftayı geçemeden kalbi durdu. Doktor Sperm testi istedi yine düşük çıktı bu sebep olabilir sperm kalitesiz dedi. Şimdi yine o kadına gittim abla biz 2. Yi istiyoruz diye tekrar ilaç yaptırdık ve ben yine olacağından eminim. Sizlere de tavsiye ederim isteyen olursa özelden nosunu paylaşırım

Uygulamadan baktım 6 gün var 16.gün olarak görünüyor yumurtlama adet döngüm 29 ama sürekli degısken erken geliyor ve 27 28 29 arasında döngüm mesela bu ay 2 gün erken geldi
Doktor söyler evet büyüyordur yavaş yavaş sen test yapmayı ihmal etme ama her gün aynı saatte yap sıvı alımına dikkat ederek

canım çooook geçmiş olsun
acile mi gitsen acaba kan verirdin. hamilelik ihtimaline karşın düşük doz iğne yaparlar belki

Acile gidiyorduk ama annem geldi aldi mecbur bi mide bulantisi ilaci ictim o biraz rahatlatti ama hala cok halsizim ve bisey yiyemiyorum. Bakalim yarin ola hayrola cok tesekkur ederimmm. Agri kesici icemedim basimin agrisi tam gecmedi yatiyorum ama en azindan ogurmem durdu, bisey yemedikce

Çok geçmiş olsun bacım OHSS 'nin açılımı nedir? Bu karışım sperm sayısını arttırmak için mi yani? İçeriğini öğrenebilirmiyim merak ettimde eğer ihtiyacım olursa bende yaptırmak isterim İstanbul'dayım ben
Yaşın kaç bu arada bende 2.yi istiyorum
2 ay önce malesef bende kürtaj oldum
Bebeğimin 6 haftalıkken gelişimi durmuş 10+3'de kürtaj oldum . İnşâllah bu durumları tekrar yaşamayız gerçekten zor süreç...
Sana kürtaj yaptılar mı peki tamamıyla kendiliğinden mi düştü?
Nar suyunun rahim kalınlaştırdığını yıllar önce Prof.Saraçoğlu hocadan duymuştum
O sorunun tamamen düzeldi dimi?
Tek sıkıntınız sperm kalitesizliği sanırım

Gidiyordum annemler aldi yoldayken vazgectim anneme geldim yatiyorum burda tost bile yiyemiyorum valla hersey kokuyo suan yarina duzelirim belki

Bulantıya zencefil çok iyi geliyormuş
İnşallah tez vakitte iyi olursun canım
O sıkıntıyı çok yaşadığım için ne kadar zorladığını bilirim leblebi ye yavaş yavaş
Yağlı baharatlı salçalı acılı sulu şeyler yeme
Muz ve haşlanmış patates mideye iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…