Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde pregnom kullanıyırum içinde balık yağı bile var değerlerimi yükseltti canım btksel

Benden başka kimse yok galiba şuan burda
Dream1988 vardı o da çıktı mı bilmiyorum sen napıyosun bakam
karnın büyüdümü genişlemiştir yanlara doğru kız olunca
Çıktı canım dönüyor içerde arada hissedıyorum hafif kaşçam genişledi acıldı yanlara doğru

Sorma hersey bosa gitti o tahlilde buradan okudum ogrendim herseyi yoksa ne ovulasyon biliyordum ne bisey. Folattro verdi canim bu son gittigim doktor, tiroid ilacimi yazanda o. Ama baska bir kontrol yapmadi daha cok yenisin yasin genc yaz sonuna kadar beklicez dedi. Tiroidimi takip ediyor her ay, duzenli icmeye calisiyorum ben ama benimde atladigim gunler oluyor.

Al. Arkadaslar ben Burada yeni uyeyim neden kimse bnm konumu goremiyor baskalariyla arkadas olmak zorundamiyim,
Canım açtığın konuya arkadaş cevap veemiş, vebim bilgim de o kadar, bebeğim görünmesi için 2000 li değerlerin olması gerekiyormuş, görülmemesi normal değerin 2000lerin altındaysa ama kanama işini kontrol et, iki gündür kendi doktoruna gütmeliydin bence, gitmedin anlattığından anladığım kadarıyla, bugün hemen git istersen sana progesteron türevi bir şeyler verir, kanaması o şekilde duranlar oluyormuş, çok geçmiş olsun, güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…