- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.681
Bnde pregnom kullanıyırum içinde balık yağı bile var değerlerimi yükseltti canım btksel3.günü olduğunu neden demediki ne acayip doktorlar var yabazen konuşmaktan bile aciz oluyolar.... Hangi folik asiti kullanıyosun canım? Bende folidoce kullanıyorum ondada B12 var ama d vitamini yok. Düzenli kullanmıyorum öyle aklıma geldikçe
uyudunuz mu
İyyim canım bende sizi özledim sesiniz çıkmıyor meraklandımYok ben yine uyumadım çamaşırları asıcamsen ne yapıyosun
Bnde pregnom kullanıyırum içinde balık yağı bile var değerlerimi yükseltti canım btksel
Bu ay yaniHıııı iyiymiş eğer hamile kalırsam onu ilerde alırım artık
İyyim canım bende sizi özledim sesiniz çıkmıyor meraklandım
Bu ay yani
Çıktı canım dönüyor içerde arada hissedıyorum hafif kaşçam genişledi acıldı yanlara doğruBenden başka kimse yok galiba şuan burda
Dream1988 vardı o da çıktı mı bilmiyorum sen napıyosun bakam
karnın büyüdümü genişlemiştir yanlara doğru kız olunca
İnşallah bu ay sağlıkla gelir miniğinİnşâllah canım ama ne bileyim al başa korkular endişeler yine baştan bi tuhaf hissediyorum
Rabbim hayırlıysa sağlıklıysa nasip etsin diyorum
3.günü olduğunu neden demediki ne acayip doktorlar var yabazen konuşmaktan bile aciz oluyolar.... Hangi folik asiti kullanıyosun canım? Bende folidoce kullanıyorum ondada B12 var ama d vitamini yok. Düzenli kullanmıyorum öyle aklıma geldikçe
Çıktı canım dönüyor içerde arada hissedıyorum hafif kaşçam genişledi acıldı yanlara doğru
Gecmiş olsun canım benim :) oldun iyi ol daBuralardayim butun gun yatip uyuklayinca geceye uyku kalmadi:)
Gecmiş olsun canım benim :) oldun iyi ol da
Çıktı canım dönüyor içerde arada hissedıyorum hafif kaşçam genişledi acıldı yanlara doğru
Amin canım benim sağlık en önemlisiKız çocuklarında öyle oluyormuş kalçadan alınıyo kilolar oraya gidiyo yanlar doluyor
Olsun sağlıklı olsunda önemli olan o
Canım açtığın konuya arkadaş cevap veemiş, vebim bilgim de o kadar, bebeğim görünmesi için 2000 li değerlerin olması gerekiyormuş, görülmemesi normal değerin 2000lerin altındaysa ama kanama işini kontrol et, iki gündür kendi doktoruna gütmeliydin bence, gitmedin anlattığından anladığım kadarıyla, bugün hemen git istersen sana progesteron türevi bir şeyler verir, kanaması o şekilde duranlar oluyormuş, çok geçmiş olsun, güzel haberlerle gelirsin inşallah.Al. Arkadaslar ben Burada yeni uyeyim neden kimse bnm konumu goremiyor baskalariyla arkadas olmak zorundamiyim,
Nasıl oldun tatlım?daha iyi misin?Ozel canim ben aksamdan alip bitane icmistim zaten sabah gitcem diye ozellikle sordum gerek yok dedi.
Iyiyim canim kahveden sariya dondu sanirim azalip bitecek. Cok sukur sıkıntısiz gectiNa
Nasıl oldun tatlım?daha iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?