Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne demek canım hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz çok seviyorum bu platformu

Iyiyim canim kahveden sariya dondu sanirim azalip bitecek. Cok sukur sıkıntısiz gecti sen nasilsin neler yapiyosun
Ay çok şükür, daha artık hiç skntı yaşamadan alırsın kucağına inşallah
Ben bugün kan verdim, yarın doktora gideceğim, doktorumu değiştirdim, bu doktorla ilk muayenem olacak, 33 tü pazar günü, genetik testi yaptıracağız artık sanırım.

Ben de iş yerindeyim, çalışıyorum, aslında bugün testi tekrarlamam lazımmış ama tekrarlamayacağım.
yaaa birazcık ban yedim de cevap yazamadım kan vermişin sonucun kaçta çıkacak kuzummm
kürklünün bile ban yediği bir güne merhabaaaa
yaaaaa kızzz ben bile şaka gibi. Ama olsun içimde kalmadı bile bile yaptımm
Merhaba canım evet ya bende az önce gördüm
K KurkmantoluS 'nin sayfasına giremedim sınır koymuş heralde
gözükmüyor mu benim mesajlar. Boşver görmede zaten canın sıkılırdı yok yer

Ne demek canım hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz çok seviyorum bu platformu
Ben de aynen çok seviyorum konuşuyorum dinliyorum en azından blr seyler öğreniyorum hakkımızda hayırlısı sen de insallah tez zamanda hamiş olursun burdan birbirimizin hamiş haberlerini alırız

İnsallah rüyan gerçek olur canım
Bende bugun ruyamda gördüm hem de ikiz ve ben hep ikiz görürüm bırı oğlan bırı kız ama cok buyuk göründükleri halde doktor bana ya birisi ya da ikisi ölebilir diyor ben bır ıkıncı düşüğü eger gerçekleşirse kaldıramam kı BIlmıyorum iyi miydi kötü müydü rüyam

günaydın
gece rüyamda bebişimi gördüm eşimle diyoruz ki çok güzel eli yüzü düzgün sağlıklı bebişimiz oldu şükürler olsun.

Hamile kalan arkadaşlarım hep bu tarz rüyalar görüyorlar ayan oluyor anneye bence her anne mutlaka blr seyler hissediyordur ben öyle düşünüyorum deneyimlerim o yönde hani hiç belirti yok diyorlar ya işte bir şekilde var bir seyler ama kandıramıyorlar umutsuzluk olunca beklerken bu benim görüşüm tabi

Ben de aynen çok seviyorum konuşuyorum dinliyorum en azından blr seyler öğreniyorum hakkımızda hayırlısı sen de insallah tez zamanda hamiş olursun burdan birbirimizin hamiş haberlerini alırız
Aynen canım bir çok şeyi burdan öğrendim bende bu süreçte Ay inşallah ya rabbim isteyen hiç bir kulunun kucağını boş bırakmasın inşallah hepimiz hamiş oluruz

Çıkmış olması lazın aslında ama mail gelmedi daha, kız sen niye ban yedin, yazışmalar yok

Bence öyle düşünme canım. Allah kimseye kaldıramayacağı derdi vermez. Ben hep kendimden kötüsünü düşünürüm. Şöyle düşün evlat acısı yaşayan anneler var onların yanında düşüğün hiçbir önemi yok. Sabret dua et, çok şükür ki hamile kalabiliyorsun. Bebeğinde olur Allah'ın izni ile...

Onu cok düşünüyorum zaten evladını yasarken kaybedenlerin acısı yanında benımksıı bır hiç bilmiyorum inşallah rabbım en güzel haberleri verır hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…