- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.701
Ne demek canım hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz çok seviyorum bu platformuBugün çokça da sıvı almıştım kasıklarda yumurtaların olduğu taraflarda acayip blr hareketlilik var batma gibi kramp gibi ne olduğunu anlayamadım ilk defa bu kadar hareket vardı çok su içtim ondan mı acaba bugün anlamadım neden
Ayyy insallah büyüyordur yarın doktor be diyecek bakalım kuzum yardımcı olduğun için teşekkür ederim ☺
Ay çok şükür, daha artık hiç skntı yaşamadan alırsın kucağına inşallahIyiyim canim kahveden sariya dondu sanirim azalip bitecek. Cok sukur sıkıntısiz gectisen nasilsin neler yapiyosun
yaaa birazcık ban yedim de cevap yazamadımBen de iş yerindeyim, çalışıyorum, aslında bugün testi tekrarlamam lazımmış ama tekrarlamayacağım.
yaaaaa kızzz ben bile şaka gibi. Ama olsun içimde kalmadı bile bile yaptımmkürklünün bile ban yediği bir güne merhabaaaa
gözükmüyor mu benim mesajlar. Boşver görmede zaten canın sıkılırdı yok yerMerhaba canım evet ya bende az önce gördüm
K KurkmantoluS 'nin sayfasına giremedim sınır koymuş heralde
Ben de aynen çok seviyorum konuşuyorum dinliyorum en azından blr seyler öğreniyorum hakkımızda hayırlısı sen de insallah tez zamanda hamiş olursun burdan birbirimizin hamiş haberlerini alırızNe demek canım hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz çok seviyorum bu platformu
İnsallah rüyan gerçek olur canımgünaydın
gece rüyamda bebişimi gördüm eşimle diyoruz ki çok güzel eli yüzü düzgün sağlıklı bebişimiz oldu şükürler olsun.
Bende bugun ruyamda gördüm hem de ikiz ve ben hep ikiz görürüm bırı oğlan bırı kız ama cok buyuk göründükleri halde doktor bana ya birisi ya da ikisi ölebilir diyor ben bır ıkıncı düşüğü eger gerçekleşirse kaldıramam kı BIlmıyorum iyi miydi kötü müydü rüyamİnsallah rüyan gerçek olur canım
günaydın
gece rüyamda bebişimi gördüm eşimle diyoruz ki çok güzel eli yüzü düzgün sağlıklı bebişimiz oldu şükürler olsun.
Aynen canım bir çok şeyi burdan öğrendim bende bu süreçteBen de aynen çok seviyorum konuşuyorum dinliyorum en azından blr seyler öğreniyorum hakkımızda hayırlısı sen de insallah tez zamanda hamiş olursun burdan birbirimizin hamiş haberlerini alırız
Çıkmış olması lazın aslında ama mail gelmedi daha, kız sen niye ban yedin, yazışmalar yokyaaa birazcık ban yedim de cevap yazamadımkan vermişin sonucun kaçta çıkacak kuzummm
yaaaaa kızzz ben bile şaka gibi. Ama olsun içimde kalmadı bile bile yaptımm
gözükmüyor mu benim mesajlar. Boşver görmede zaten canın sıkılırdı yok yer
E nabızdan baksanaaa orda da mı gözükmezÇıkmış olması lazın aslında ama mail gelmedi daha, kız sen niye ban yedin, yazışmalar yok
Nasıl yapılıyor canım bu tedaviMerhaba canım klomen kullanmak yerine çörek otu tedavisini uygulayabilirsin. Bir çok arkadaşımız sonuç aldı.
Nasıl yapılıyor canım bu tedavi
Teşekkürler canım
Siz bunu uygulayipmi hamile kaldınız
Bence öyle düşünme canım. Allah kimseye kaldıramayacağı derdi vermez. Ben hep kendimden kötüsünü düşünürüm. Şöyle düşün evlat acısı yaşayan anneler var onların yanında düşüğün hiçbir önemi yok. Sabret dua et, çok şükür ki hamile kalabiliyorsun. Bebeğinde olur Allah'ın izni ile...Bende bugun ruyamda gördüm hem de ikiz ve ben hep ikiz görürüm bırı oğlan bırı kız ama cok buyuk göründükleri halde doktor bana ya birisi ya da ikisi ölebilir diyor ben bır ıkıncı düşüğü eger gerçekleşirse kaldıramam kı BIlmıyorum iyi miydi kötü müydü rüyam
Onu cok düşünüyorum zaten evladını yasarken kaybedenlerin acısı yanında benımksıı bır hiç bilmiyorum inşallah rabbım en güzel haberleri verır hepımızeBence öyle düşünme canım. Allah kimseye kaldıramayacağı derdi vermez. Ben hep kendimden kötüsünü düşünürüm. Şöyle düşün evlat acısı yaşayan anneler var onların yanında düşüğün hiçbir önemi yok. Sabret dua et, çok şükür ki hamile kalabiliyorsun. Bebeğinde olur Allah'ın izni ile...
Amin canım, çokta kafaya takmamak gerek...Onu cok düşünüyorum zaten evladını yasarken kaybedenlerin acısı yanında benımksıı bır hiç bilmiyorum inşallah rabbım en güzel haberleri verır hepımıze
Fark ettim ondan hemen gekdimhemde nasıl özledim gözlerim seni aradı durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?