Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz bunu uygulayipmi hamile kaldınız
Evet bir önceki ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım işe yaramadı bu ayda bunu denemiştim ve 5-6 gin kullanmama rağmen hamile kaldım. Sen 10 gün uygula. Erken yumurtlama oluyor ama ona dikkat et düzenli ilişki yaparsan Allahın izniyle hamile kalırsın. Birde kafana takma hiç bu ay kafan rahat olsun

Vallahi canım okurken heyecanlandım benim bugün üçüncü günüm ama leke leke camursu geliyor tam adet kanı gelmiyor ama tam günümden 5gun sonra oldum inşaallah normale döner adetim normalde adet olmak içinde geç kalınca çörek otu yağı içiyorum aç karnına hemen işe yarıyordu ama 4aydir flan aynı gün oluyorum adetimi

Nerdesin kürklüm ya gözüm yollarda kaldı hoşgelmişsen hee göremedim profiline girilmiyo ama merak ettim bakacaktım
Nasılsın bakalım?

Benim yavruşum sabahtan beri keyifsiz ateşi var ağladı durdu cereyanda kaldı heralde
Arabada eşim bütün camları açıyor cereyan yapıyor tabi dün akşam çocuğu götürdü ablamı eve bırakırken öyle yapmış ablam söyledi bana soydum limonlu su içirdim ayak altlarına limon sürdüm sallıyorum şimdi
Siz napıyosunuz kızlar

Geçmiş olsun canım bende işteyim masamda çay içiyorum şu an

Ya canım bende 10 gün kullandım bende tam tersi yaptı ya 22inci günümdür daha yeni yumurtlama oluyor adetime 8 gün falan var yeni pik oluyor neden acaba ya

Yaaa kıyamammm geçmiş olsun annesi. Rabbim şifa versin miniğee

Tüh ya geçmiş olsun canım

Cevablariniz icin cok Cok tesekurler ederim, doktora gittim fakat hic bisey yapmadilar gecen gun kan test i vermistim yine bu kez de dustuk cikmis 93 e doktor beni arayacakmis. Dusuk belirtisi diyolar.

Selamlar herkese Benim de letu+çatlatma iğnesi 2. denemem bat 6 temmuz. Göğüslerim aşırı şişti adet olacak gibi kıpırdanmalar var kesin olurum diye bekliyorum ama en az 3 4 gün öncesinde kahverengi lekelenmeler yaşardım onlar daha başlamadı diye biraz umudum var. İnşallah tutmuştur bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…