- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.721
Evet bir önceki ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım işe yaramadı bu ayda bunu denemiştim ve 5-6 gin kullanmama rağmen hamile kaldım. Sen 10 gün uygula. Erken yumurtlama oluyor ama ona dikkat et düzenli ilişki yaparsan Allahın izniyle hamile kalırsın. Birde kafana takma hiç bu ay kafan rahat olsunSiz bunu uygulayipmi hamile kaldınız
Vallahi canım okurken heyecanlandım benim bugün üçüncü günüm ama leke leke camursu geliyor tam adet kanı gelmiyor ama tam günümden 5gun sonra oldum inşaallah normale döner adetim normalde adet olmak içinde geç kalınca çörek otu yağı içiyorum aç karnına hemen işe yarıyordu ama 4aydir flan aynı gün oluyorum adetimiEvet bir önceki ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım işe yaramadı bu ayda bunu denemiştim ve 5-6 gin kullanmama rağmen hamile kaldım. Sen 10 gün uygula. Erken yumurtlama oluyor ama ona dikkat et düzenli ilişki yaparsan Allahın izniyle hamile kalırsın. Birde kafana takma hiç bu ay kafan rahat olsun
yaaa birazcık ban yedim de cevap yazamadımkan vermişin sonucun kaçta çıkacak kuzummm
yaaaaa kızzz ben bile şaka gibi. Ama olsun içimde kalmadı bile bile yaptımm
gözükmüyor mu benim mesajlar. Boşver görmede zaten canın sıkılırdı yok yer
Geçmiş olsun canım bende işteyim masamda çay içiyorum şu anBenim yavruşum sabahtan beri keyifsiz ateşi var ağladı durducereyanda kaldı heralde
Arabada eşim bütün camları açıyor cereyan yapıyor tabi dün akşam çocuğu götürdü ablamı eve bırakırken öyle yapmış ablam söyledi banasoydum limonlu su içirdim ayak altlarına limon sürdüm sallıyorum şimdi
Siz napıyosunuz kızlar
Ya canım bende 10 gün kullandım bende tam tersi yaptı ya 22inci günümdür daha yeni yumurtlama oluyor adetime 8 gün falan var yeni pik oluyor neden acaba yaEvet bir önceki ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım işe yaramadı bu ayda bunu denemiştim ve 5-6 gin kullanmama rağmen hamile kaldım. Sen 10 gün uygula. Erken yumurtlama oluyor ama ona dikkat et düzenli ilişki yaparsan Allahın izniyle hamile kalırsın. Birde kafana takma hiç bu ay kafan rahat olsun
Yaaa kıyamammm geçmiş olsun annesi. Rabbim şifa versin miniğeeBenim yavruşum sabahtan beri keyifsiz ateşi var ağladı durducereyanda kaldı heralde
Arabada eşim bütün camları açıyor cereyan yapıyor tabi dün akşam çocuğu götürdü ablamı eve bırakırken öyle yapmış ablam söyledi banasoydum limonlu su içirdim ayak altlarına limon sürdüm sallıyorum şimdi
Siz napıyosunuz kızlar
Tüh ya geçmiş olsun canımBenim yavruşum sabahtan beri keyifsiz ateşi var ağladı durducereyanda kaldı heralde
Siz napıyosunuz kızlar
Yaaa kıyamammm geçmiş olsun annesi. Rabbim şifa versin miniğee
Çörek otu iyi şey ya, bence soğan da dene bi araçörekotunu ben de deneyeceğim bu ay 22 temmuz batım
Tüh ya geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım bende işteyim masamda çay içiyorum şu an
Sağol canım afiyet olsun sanada
Cevablariniz icin cok Cok tesekurler ederim, doktora gittim fakat hic bisey yapmadilar gecen gun kan test i vermistim yine bu kez de dustuk cikmis 93 e doktor beni arayacakmis. Dusuk belirtisi diyolar.Canım açtığın konuya arkadaş cevap veemiş, vebim bilgim de o kadar, bebeğim görünmesi için 2000 li değerlerin olması gerekiyormuş, görülmemesi normal değerin 2000lerin altındaysa ama kanama işini kontrol et, iki gündür kendi doktoruna gütmeliydin bence, gitmedin anlattığından anladığım kadarıyla, bugün hemen git istersen sana progesteron türevi bir şeyler verir, kanaması o şekilde duranlar oluyormuş, çok geçmiş olsun, güzel haberlerle gelirsin inşallah.
bu değer çok iyi,yüksek hamilesin bildiğim kadarıylaS SiriusBlackKguzelgunler2019
K KurkmantoluSbenibekleyin
Hayhatun Lostinparadise
Bana bi yorum yapsanıza kızlar?219 çıkmış değerim
beta hcg değeri bu demibu değer çok iyi,yüksek hamilesin bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?