- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.741
benimde 13 temmuz. Bu ay bende yapcammmmçörekotunu ben de deneyeceğim bu ay 22 temmuz batım
yaaaaa kızzz bu iyi değil mi. Yükselmiş işte. Demekki geç döllenme falan oldu. Sen regl günüme göre çok düşük kesin kimyasal demiştinnn. Yaaa doktora sor hemen hadiiiiKızlar değerim 219 çıkmış
Evet beta hcg ama şöyle oldu, pazar 33tü bugün 219,3 gün sonra yani, aslında adet olmam gereken zaman cuma diye düşünüyorum, çünkü piki gördüm 13ünde, öyle olunca 33 çok düşük geldi, kesin kimyasal olacak yine dedim ama yükselmiş, ilk defa böyle oldu, bir de ben ovülasyon testinde piki gördüm ama sabahları yaptım hep ovü testini, acaba yanılttı mı diye düşünüyorum.telefonumdaki uygulamaya göre adet günüm pazardı, anlamadım.bu değer çok iyi,yüksek hamilesin bildiğim kadarıyla
Yarın sabah doktor randevum, kesin takip edelim diyecek ama ben şüphelenmekte haklıyım dimi?benimde 13 temmuz. Bu ay bende yapcammmm
yaaaaa kızzz bu iyi değil mi. Yükselmiş işte. Demekki geç döllenme falan oldu. Sen regl günüme göre çok düşük kesin kimyasal demiştinnn. Yaaa doktora sor hemen hadiiii
Hayır haksızsınYarın sabah doktor randevum, kesin takip edelim diyecek ama ben şüphelenmekte haklıyım dimi?
Ay sen ne iyisin yaaaHayır haksızsınçünkü olumlu düşünmek gerek yaaa kız hiç mi doktor yok etrafında senden başka çok merak ettim been. Bugün namazdan sonra dedim ki Allahım adını da bilmiyorum ama sark nısan Nickli arkadaş inşallah hamiledir kimyasal değildir değeri yükselmiiti dedimdiii yaa inşallah sağlıklıdırrrr
iyi düşün iyi olsun hadi bakalımAy sen ne iyisin yaaavar doktor arkadaş, sordum da, diyor ki illa şu zamanda beta şu olmalı diye bir kural yol, o hesaplar ortalama hesaplar, en az %53 yükseliş varsa süperdir, bir de progesteron 20nin üzerindeyse o bebek güvendedir diyor, ha bir de dedi ki iki sefer kimyasal sonrasıüçüncü kimyasalın sağlıklı kalması ihtimali %70-80 olur, yani tutunma ihtimali var dedi
Canım burada şimdi ben son adetime göre 4 hafta 6 günlük hamileysem, 20-7300 arası sınırda mı olmalıyım.e ama eğer öyleyse yarın 6. Hafta olacak, buna göre benim yarından itibaren 1080-56.000 sınırında olmam lazım, ama olamam kiGebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
O senin iyiliğinden ötürüüüAy sen ne iyisin yaaavar doktor arkadaş, sordum da, diyor ki illa şu zamanda beta şu olmalı diye bir kural yol, o hesaplar ortalama hesaplar, en az %53 yükseliş varsa süperdir, bir de progesteron 20nin üzerindeyse o bebek güvendedir diyor, ha bir de dedi ki iki sefer kimyasal sonrasıüçüncü kimyasalın sağlıklı kalması ihtimali %70-80 olur, yani tutunma ihtimali var dedi
Sağol canım benim, amin inşallah, dua edin olur mu?iyi düşün iyi olsun hadi bakalım
ederim tabikide allah önce olmayanlara sonrada isteyenlere kısa zamanda versinSağol canım benim, amin inşallah, dua edin olur mu?
O senin iyiliğinden ötürüüüyaa hadi hemen yarın olsun da kendi doktorun güzel şeyler söylesin sana. %53 demişya senin artık %kaçç
Benim de bir bebişim olursa böyle dua edeceğim, çünkü isteyen herkes tatmalı herhalde ya bu hissi, amin inşallah canımederim tabikide allah önce olmayanlara sonrada isteyenlere kısa zamanda versin
İnşallah canım benim inşallah
- Arada 3 gün olduğunu hesaba katarsak pazar 33se, salı 70se çarşamba 210 sa 3kat falan artmış aslında
, herhalde artık sadece takip etmek lazım ya, hadi hayırlısı bakalım.çok sağol canım benim tekrar tekrar.hepimiz mutlu oluruz, kavuşuruz inşallah bebişlerimize.
Benim de bir bebişim olursa böyle dua edeceğim, çünkü isteyen herkes tatmalı herhalde ya bu hissi, amin inşallah canım
Gebelik Günü | En Düşük hCG | En Yüksek hCG | Ortalama hCG |
12. gün | 17 | 119 | 48 |
13. gün | 17 | 147 | 59 |
14. gün | 33 | 223 | 95 |
15. gün | 17 | 429 | 132 |
16. gün | 70 | 758 | 292 |
17. gün | 11 | 514 | 303 |
18. gün | 135 | 1690 | 464 |
19. gün | 324 | 4310 | 1061 |
20. gün | 185 | 3279 | 1287 |
21. gün | 506 | 4660 | 2034 |
22. gün | 540 | 10.000 | 2637 |
İşte bu yumurtlamamla uyuşmuyor vanım ya, bu beni korkutuyorBETA HCG değerini giriniz (Virgül yerine nokta kullanınız)
SONUCU GÖR
Tahmini olarak 4 haftalık hamilesiniz
Bence değerin iyi gibibenimde 13 temmuz. Bu ay bende yapcammmm
yaaaaa kızzz bu iyi değil mi. Yükselmiş işte. Demekki geç döllenme falan oldu. Sen regl günüme göre çok düşük kesin kimyasal demiştinnn. Yaaa doktora sor hemen hadiiii
Bende bugun ruyamda gördüm hem de ikiz ve ben hep ikiz görürüm bırı oğlan bırı kız ama cok buyuk göründükleri halde doktor bana ya birisi ya da ikisi ölebilir diyor ben bır ıkıncı düşüğü eger gerçekleşirse kaldıramam kı BIlmıyorum iyi miydi kötü müydü rüyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?