Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canım bende 10 gün kullandım bende tam tersi yaptı ya 22inci günümdür daha yeni yumurtlama oluyor adetime 8 gün falan var yeni pik oluyor neden acaba ya
Koyulaşıyorsa belkide hamiş olabilir misin çünkü bu kür çok çabuk yumurtlamaya beden oluyor ben bu ay uygulamadım 2 ay uyguladım ikisinde de erke. Yumurtlama oldu ayrıca çok fazla da uygulamak doğru değil diye düşünüyorum

Ama ben adetimin 11 inci gününden başlayacak ovulasyon yapıyordum çatlama olunca benim sağ tarafa sancı giriyor hiç öyle bişey yaşamadım anlamadım ki

Ama ben adetimin 11 inci gününden başlayacak ovulasyon yapıyordum çatlama olunca benim sağ tarafa sancı giriyor hiç öyle bişey yaşamadım anlamadım ki
Doktora gitme sansın varsa tam zamanı zaten doktor yumurtan var mı kaç tane var çatlamaya başladı mı hepsini söylüyor imkanın varsa 11.gün daha yeni olgunlaşıyordur veya çatlamaya yakın yumurtaların vardır onu hşssederssin zaten kuzum

Canım bence değerin iyi eğer Pazar adet gününse ve sen şuan adetin 3,günü oldukça iyi bir değer benim arkadaş adetin 5.gunu baktırdı 400 500 lerde bişeydi demek 3.gunu değeri seninki kadardı ve sen her gün yaptır yükseleceğine ınanıyorum ve ayrıca bol bol su iç kendine iyi bak

Takvime göre pazar ama benim yaptığım ovülasyona göre cuma adet günümdü ya kuzum, ama ovü testini sabah yaptım, o mu yanılttı acaba beni, eğer iki gün sonra yumurtlamışsam hesap doğru ama diğer türlü biraz riskli.dua edelim birbirimize olur mu?

İnsallah kuzum içini ferah tut burda güzel haberlerini bekliyoruz insallah normal gebeliktir ve değerin yükselir geç döllenme diye blr şey var

33den sonraki sonucun cikmadimi canim? Insallah bisey cikmaz

Selam kızlar umarim hepiniz iyisinizdir benim bugün beyin emarim sonuclandi çok sükürki iyi cikti. Bu sürecte dua eden arkadaslardan Allah razi olsun. Bebek konusuna gelince doktor 1 2 ay sonra hamile kalmanda sakinca yok dedi. Gerci 3 yildir 6 klomen 6 catlama ignesi 2kez aşılama ile bebek yapmayı beceremedik .yas 35 oldu oğlum kardes diye tutturuyor. Eylul ayinda tekrar tedaviye baslamayi düsünüyorum. Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın.

Cok gecmiş olsun

Canım benim geçmiş olsun, oh bak ne güzel, kısa zamanda her şey yoluna giriverdi, bebeğin de gelecektir inşallah

Cumaya gitcem inşallah allah razı olsun canım cevabın için hele bi bakayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…