- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.761
Koyulaşıyorsa belkide hamiş olabilir misin çünkü bu kür çok çabuk yumurtlamaya beden oluyor ben bu ay uygulamadım 2 ay uyguladım ikisinde de erke. Yumurtlama oldu ayrıca çok fazla da uygulamak doğru değil diye düşünüyorumYa canım bende 10 gün kullandım bende tam tersi yaptı ya 22inci günümdür daha yeni yumurtlama oluyor adetime 8 gün falan var yeni pik oluyor neden acaba ya
Ama ben adetimin 11 inci gününden başlayacak ovulasyon yapıyordum çatlama olunca benim sağ tarafa sancı giriyor hiç öyle bişey yaşamadım anlamadım kiKoyulaşıyorsa belkide hamiş olabilir misin çünkü bu kür çok çabuk yumurtlamaya beden oluyor ben bu ay uygulamadım 2 ay uyguladım ikisinde de erke. Yumurtlama oldu ayrıca çok fazla da uygulamak doğru değil diye düşünüyorum
Doktora gitme sansın varsa tam zamanı zaten doktor yumurtan var mı kaç tane var çatlamaya başladı mı hepsini söylüyor imkanın varsa 11.gün daha yeni olgunlaşıyordur veya çatlamaya yakın yumurtaların vardır onu hşssederssin zaten kuzumAma ben adetimin 11 inci gününden başlayacak ovulasyon yapıyordum çatlama olunca benim sağ tarafa sancı giriyor hiç öyle bişey yaşamadım anlamadım ki
Canım bence değerin iyi eğer Pazar adet gününse ve sen şuan adetin 3,günü oldukça iyi bir değer benim arkadaş adetin 5.gunu baktırdı 400 500 lerde bişeydi demek 3.gunu değeri seninki kadardı ve sen her gün yaptır yükseleceğine ınanıyorum ve ayrıca bol bol su iç kendine iyi bakEvet beta hcg ama şöyle oldu, pazar 33tü bugün 219,3 gün sonra yani, aslında adet olmam gereken zaman cuma diye düşünüyorum, çünkü piki gördüm 13ünde, öyle olunca 33 çok düşük geldi, kesin kimyasal olacak yine dedim ama yükselmiş, ilk defa böyle oldu, bir de ben ovülasyon testinde piki gördüm ama sabahları yaptım hep ovü testini, acaba yanılttı mı diye düşünüyorum.telefonumdaki uygulamaya göre adet günüm pazardı, anlamadım.
Takvime göre pazar ama benim yaptığım ovülasyona göre cuma adet günümdü ya kuzum, ama ovü testini sabah yaptım, o mu yanılttı acaba beni, eğer iki gün sonra yumurtlamışsam hesap doğru ama diğer türlü biraz riskli.dua edelim birbirimize olur mu?Canım bence değerin iyi eğer Pazar adet gününse ve sen şuan adetin 3,günü oldukça iyi bir değer benim arkadaş adetin 5.gunu baktırdı 400 500 lerde bişeydi demek 3.gunu değeri seninki kadardı ve sen her gün yaptır yükseleceğine ınanıyorum ve ayrıca bol bol su iç kendine iyi bak
İnsallah kuzum içini ferah tut burda güzel haberlerini bekliyoruz insallah normal gebeliktir ve değerin yükselirTakvime göre pazar ama benim yaptığım ovülasyona göre cuma adet günümdü ya kuzum, ama ovü testini sabah yaptım, o mu yanılttı acaba beni, eğer iki gün sonra yumurtlamışsam hesap doğru ama diğer türlü biraz riskli.dua edelim birbirimize olur mu?
Canım merhaba, ben de hamile olduğumu öğrendim ama keseyi görmeye pazartesi çağırdı doktor. Son adet tarihim 30 Mayıstı, benim de 12 temmuz da uçak yolculuğum var doktor birşey olmaz dedi ama içim rahat etmedi sen naptın merak ettimKızlaarrr yorum bekliyorum
33den sonraki sonucun cikmadimi canim? Insallah bisey cikmazAy çok şükür, daha artık hiç skntı yaşamadan alırsın kucağına inşallah
Ben bugün kan verdim, yarın doktora gideceğim, doktorumu değiştirdim, bu doktorla ilk muayenem olacak, 33 tü pazar günü, genetik testi yaptıracağız artık sanırım.
Kiz gec dollenmis isteS SiriusBlackK @guzelgunler2019
K KurkmantoluS @benibekleyin
@ReyhanHatun93 @Lostinparadise
Bana bi yorum yapsanıza kızlar?219 çıkmış değerim
Kiz sen nerelerdesin niye ban yedin bakem
Cok gecmiş olsunSelam kızlar umarim hepiniz iyisinizdir benim bugün beyin emarim sonuclandi çok sükürki iyi cikti. Bu sürecte dua eden arkadaslardan Allah razi olsun. Bebek konusuna gelince doktor 1 2 ay sonra hamile kalmanda sakinca yok dedi. Gerci 3 yildir 6 klomen 6 catlama ignesi 2kez aşılama ile bebek yapmayı beceremedik .yas 35 oldu oğlum kardes diye tutturuyor. Eylul ayinda tekrar tedaviye baslamayi düsünüyorum. Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın.
Polemik yarattım ondanKiz sen nerelerdesin niye ban yedin bakem
Mikser gibi karıştırdın mı ortamiPolemik yarattım ondan
Yarın gideceğim bebişim ama benim anlamadığım yumurtlama zamanını biliyorum beb, geç döllenme nasıl olacak ki?Kiz gec dollenmis isteartmis degerin ya. Ne dedi doktor
Canım benim geçmiş olsun, oh bak ne güzel, kısa zamanda her şey yoluna giriverdi, bebeğin de gelecektir inşallahSelam kızlar umarim hepiniz iyisinizdir benim bugün beyin emarim sonuclandi çok sükürki iyi cikti. Bu sürecte dua eden arkadaslardan Allah razi olsun. Bebek konusuna gelince doktor 1 2 ay sonra hamile kalmanda sakinca yok dedi. Gerci 3 yildir 6 klomen 6 catlama ignesi 2kez aşılama ile bebek yapmayı beceremedik .yas 35 oldu oğlum kardes diye tutturuyor. Eylul ayinda tekrar tedaviye baslamayi düsünüyorum. Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın.
Yok aslında çok karıştıramadım hemen diskalifiye oldumMikser gibi karıştırdın mı ortami
Cumaya gitcem inşallah allah razı olsun canım cevabın için hele bi bakayım artıkDoktora gitme sansın varsa tam zamanı zaten doktor yumurtan var mı kaç tane var çatlamaya başladı mı hepsini söylüyor imkanın varsa 11.gün daha yeni olgunlaşıyordur veya çatlamaya yakın yumurtaların vardır onu hşssederssin zaten kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?