- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.781
Sen oraya boşuna takılıyorsun bekli sonra blr yumurta daha vardı olgunlaştı ve çatladı illa o yumurtadan mı hamile kaldığını düşünüyorsun benim kaç arkadasım adete yakın hamile kaldı Rabblmin işine akıl sır erer mi ki sana nasip etmişse her turlu olur vakti zamanı gelmişse böyle düşün blr de olmaz deme olmazları da yaratan Allah ol dedi oldu belki yürekten gönülden yaptığın blr dua belkide sana edilen dualar yani böyle düşün kuzum hayırlı olsun diyorum ben insallah yüreğini de ferah tut ki bebeğin sana tutunsunYarın gideceğim bebişim ama benim anlamadığım yumurtlama zamanını biliyorum beb, geç döllenme nasıl olacak ki?
ben de iki kere aynısını denedim yumurtam bile çatlamadı. çok fazla ağrım sancım oldu. sizde durumlar nasıl inşallah tutmuştur.Selamlar herkeseBenim de letu+çatlatma iğnesi 2. denemem bat 6 temmuz. Göğüslerim aşırı şişti adet olacak gibi kıpırdanmalar var kesin olurum diye bekliyorum ama en az 3 4 gün öncesinde kahverengi lekelenmeler yaşardım onlar daha başlamadı diye biraz umudum var. İnşallah tutmuştur bu sefer
polemik dediği de duaPolemiğini yesinler senin
benim de komşum yeni evlendi göya görümcesiyle kavga etmişti bebek yapın demiş bu da sana mı sorcam gezip eğlencem demişKomşusu hamile olanlar kervanına bende katıldım
Sil onubenim de komşum yeni evlendi göya görümcesiyle kavga etmişti bebek yapın demiş bu da sana mı sorcam gezip eğlencem demiş
bilin bakalım kim her gün hikayesinde karnını çekip atıyor
Ben cok formdan dustum yaPolemik yarattım ondan
Benimde oyle oldu canim ama demekki dollenen yumurta rahime gec yerlesmis. Guzelde artmis masallahYarın gideceğim bebişim ama benim anlamadığım yumurtlama zamanını biliyorum beb, geç döllenme nasıl olacak ki?
ama niye dalga geçiyon kipolemik dediği de dua
insan duadan kavga çıkarır mı
Töbe Bismillah
aman git sinir bozucu. Çok sinirlendimBen cok formdan dustum yadenk gelmiyom artik
Senindua topiginde diil dimi kuzum ?ama niye dalga geçiyon kibenimde polemikim o tür oluyor
aman git sinir bozucu. Çok sinirlendim
Kız kürklü ban yemişsin dün geçmişler olsun anacım bi sen kalmıştınama niye dalga geçiyon kibenimde polemikim o tür oluyor
aman git sinir bozucu. Çok sinirlendim
yok çiçeğimmm başka bi topik. Selametsiz olanSenindua topiginde diil dimi kuzum ?
hee yaaa sorma değişiklik oldu ama telefonun başında bekledim cezamın bitmesini. Ama pişman değilim yine olsa yine veririm cevapKız kürklü ban yemişsin dün geçmişler olsun anacım bi sen kalmıştın
yok çiçeğimmm başka bi topik. Selametsiz olan
hee yaaa sorma değişiklik oldu ama telefonun başında bekledim cezamın bitmesini. Ama pişman değilim yine olsa yine veririm cevap
Kalmadım ki kız. Giriş yapmadan girdimiyi bakalim . Olsun arada telefondan uzak kalmak iyi geliyo
Dün yan komşumun da hamiş olduğunu öğrendim.benim de komşum yeni evlendi göya görümcesiyle kavga etmişti bebek yapın demiş bu da sana mı sorcam gezip eğlencem demiş
bilin bakalım kim her gün hikayesinde karnını çekip atıyor
Allah seni yaKalmadım ki kız. Giriş yapmadan girdim
Keşkemm senin komşun olaydımDün yan komşumun da hamiş olduğunu öğrendim.Ve 2 alt kattaki de Apartman boyu doğurcaz galiba
Bizde suan 8 daireli apartmanda 3 hamileyizDün yan komşumun da hamiş olduğunu öğrendim.Ve 2 alt kattaki de Apartman boyu doğurcaz galiba
Amoo 2 katı mı artıyormuşAllah seni yaneyse uslu bir kiz ol bakalim bidahaki ceza 48 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?