Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın gideceğim bebişim ama benim anlamadığım yumurtlama zamanını biliyorum beb, geç döllenme nasıl olacak ki?
Sen oraya boşuna takılıyorsun bekli sonra blr yumurta daha vardı olgunlaştı ve çatladı illa o yumurtadan mı hamile kaldığını düşünüyorsun benim kaç arkadasım adete yakın hamile kaldı Rabblmin işine akıl sır erer mi ki sana nasip etmişse her turlu olur vakti zamanı gelmişse böyle düşün blr de olmaz deme olmazları da yaratan Allah ol dedi oldu belki yürekten gönülden yaptığın blr dua belkide sana edilen dualar yani böyle düşün kuzum hayırlı olsun diyorum ben insallah yüreğini de ferah tut ki bebeğin sana tutunsun

ben de iki kere aynısını denedim yumurtam bile çatlamadı. çok fazla ağrım sancım oldu. sizde durumlar nasıl inşallah tutmuştur.

benim de komşum yeni evlendi göya görümcesiyle kavga etmişti bebek yapın demiş bu da sana mı sorcam gezip eğlencem demiş
bilin bakalım kim her gün hikayesinde karnını çekip atıyor
Dün yan komşumun da hamiş olduğunu öğrendim. Ve 2 alt kattaki de Apartman boyu doğurcaz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…