- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.801
Amoo 2 katı mı artıyormuşo zaman bidaha olacak olursa içesine bi polemik olsun
Kuzucum en senden çok umutluyum hissediyorum ki çok yakında geliyorsun sendeKeşkemm senin komşun olaydım
Güzel ama kimse kimseye laf edemez şikayet olmazBizde suan 8 daireli apartmanda 3 hamileyizdogunca artik Allaaahh sesten durulmaz
Bana en son biri boyle dedogi ay hamile kalmistimKuzucum en senden çok umutluyum hissediyorum ki çok yakında geliyorsun sende
Güzel ama kimse kimseye laf edemez şikayet olmaz
Hahahahaanam bebek aglamasinin neyini sikayet etcekler veririm ellerine susuyosa sustur diye artik alttan ustten vururuz oklavayla
kızz cinsiyetinin belli olduğu zamanlarda yeme ha banıbende 2.yi yedim gecenlerde 3. Ne kadar sureli bilmiyorum. Yakinda ogrenirim
kız hele bu temmuzda olmasın sorarım sanaKuzucum en senden çok umutluyum hissediyorum ki çok yakında geliyorsun sende
O zaman hadi bakalımmmm senin kısmetinden versin Rabbim inşallah temmuz ayında olurrr. Yine çörekotu yicemm hiç içim atmıyor ama
Aynen oyle canimHahahahaaman sağlıkla doğsun tüm yavrucaklarda ağlasınlar sorun değil
Kiz cinsiyet dedin dekızz cinsiyetinin belli olduğu zamanlarda yeme ha banıBen merak ederim kuzumun cinsini
kız hele bu temmuzda olmasın sorarım sanaşaka bi yana inşallah yaa ay o kadar çok istiyorum kiiii
O zaman hadi bakalımmmm senin kısmetinden versin Rabbim inşallah temmuz ayında olurrr. Yine çörekotu yicemm hiç içim atmıyor ama
Ben S SiriusBlackK a da demiştim ki zamanında hamişlerin hissi kuvvetli olurmuş Rabbim nasip edicek temmuzda inanıyorum pes peşe doğurcaz hepimizkızz cinsiyetinin belli olduğu zamanlarda yeme ha banıBen merak ederim kuzumun cinsini
kız hele bu temmuzda olmasın sorarım sanaşaka bi yana inşallah yaa ay o kadar çok istiyorum kiiii
Kiz bana da sen demistin dimiBen S SiriusBlackK a da demiştim ki zamanında hamişlerin hissi kuvvetli olurmuş Rabbim nasip edicek temmuzda inanıyorum pes peşe doğurcaz hepimiz
Ben burda kaç kişiye dedim valla hepsi bat beklerken hamiş olduğunu söyledi sırada kürklü var gelsin bebişlerKiz bana da sen demistin dimievet simdi hatirladim
Hadi kurklu bu ay calismalari sıķı tutuyosunBen burda kaç kişiye dedim valla hepsi bat beklerken hamiş olduğunu söyledi sırada kürklü var gelsin bebişler
ya sağlıklı olsun da inşallahKiz cinsiyet dedin debu aralar teorilerde geziyorum hep kiz cikiyor ama ben erkek hissediyorum gorucez bakalim Rabbim hayirlisini versin.
Corekotunu bi ben.severek yedim herhaldecektirme bu sefer corekotunu oyle dene bakalim
İnşallah kızzzz bak dua edin bana tamam mııııııı inşallah güzel kalbine doğuyordurrrBen S SiriusBlackK a da demiştim ki zamanında hamişlerin hissi kuvvetli olurmuş Rabbim nasip edicek temmuzda inanıyorum pes peşe doğurcaz hepimiz
Ben burda kaç kişiye dedim valla hepsi bat beklerken hamiş olduğunu söyledi sırada kürklü var gelsin bebişler
Hadi kızlar inşallah bu ay olur. İkiz olurlarsa sizlerin adını koyarımHadi kurklu bu ay calismalari sıķı tutuyosuncorekotunada basla Allahin izniyle olacak
ya sağlıklı olsun da inşallahkız zaten ben çektirmedim ki. İlk yediğim de bu kadar rahatsız etmemişti beni ama bu ay yedim ya sadece 2 gün yiyebildim anlamadım ki çok rahatsız oldummm
İnşallah kızzzz bak dua edin bana tamam mııııııı inşallah güzel kalbine doğuyordurrr
Yicen artik kuzum yapcak bisey yokya sağlıklı olsun da inşallahkız zaten ben çektirmedim ki. İlk yediğim de bu kadar rahatsız etmemişti beni ama bu ay yedim ya sadece 2 gün yiyebildim anlamadım ki çok rahatsız oldummm
İnşallah kızzzz bak dua edin bana tamam mııııııı inşallah güzel kalbine doğuyordurrr
Hadi kızlar inşallah bu ay olur. İkiz olurlarsa sizlerin adını koyarımAksiSümeyye
Allah razı olsun kuzummmmDuamdasın canım sen bu ayı iyi değerlendir bak ovu yapıyo musun
Ahahahahah aksisümeyye mikiz git baska isim koy benim adim cok uzun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?