Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende 2.yi yedim gecenlerde 3. Ne kadar sureli bilmiyorum. Yakinda ogrenirim
kızz cinsiyetinin belli olduğu zamanlarda yeme ha banı Ben merak ederim kuzumun cinsini
Kuzucum en senden çok umutluyum hissediyorum ki çok yakında geliyorsun sende
kız hele bu temmuzda olmasın sorarım sana şaka bi yana inşallah yaa ay o kadar çok istiyorum kiiii
Bana en son biri boyle dedogi ay hamile kalmistim hadi hayirlisi insallah K KurkmantoluS
O zaman hadi bakalımmmm senin kısmetinden versin Rabbim inşallah temmuz ayında olurrr. Yine çörekotu yicemm hiç içim atmıyor ama

Kiz cinsiyet dedin de bu aralar teorilerde geziyorum hep kiz cikiyor ama ben erkek hissediyorum gorucez bakalim Rabbim hayirlisini versin.

Corekotunu bi ben.severek yedim herhalde cektirme bu sefer corekotunu oyle dene bakalim

Ben S SiriusBlackK a da demiştim ki zamanında hamişlerin hissi kuvvetli olurmuş Rabbim nasip edicek temmuzda inanıyorum pes peşe doğurcaz hepimiz

Kiz cinsiyet dedin de bu aralar teorilerde geziyorum hep kiz cikiyor ama ben erkek hissediyorum gorucez bakalim Rabbim hayirlisini versin.

Corekotunu bi ben.severek yedim herhalde cektirme bu sefer corekotunu oyle dene bakalim
ya sağlıklı olsun da inşallah kız zaten ben çektirmedim ki. İlk yediğim de bu kadar rahatsız etmemişti beni ama bu ay yedim ya sadece 2 gün yiyebildim anlamadım ki çok rahatsız oldummm
Ben S SiriusBlackK a da demiştim ki zamanında hamişlerin hissi kuvvetli olurmuş Rabbim nasip edicek temmuzda inanıyorum pes peşe doğurcaz hepimiz
İnşallah kızzzz bak dua edin bana tamam mııııııı inşallah güzel kalbine doğuyordurrr

Duamdasın canım sen bu ayı iyi değerlendir bak ovu yapıyo musun

Yicen artik kuzum yapcak bisey yok hersey bebisler için.

Duamdasın canım sen bu ayı iyi değerlendir bak ovu yapıyo musun
Allah razı olsun kuzummmm yok yapmıyorum ya 2 ay yapmıştım sevmiyorum ben su içmeme vs olayları darlıyor beni. Ama telefondaki uygulama da da doğru çıkıyor takip ettim de aynı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…