Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın arkadaşlar.. ben bu ay testle takip ettim yumurtlamamı 25. Günde yumurtladım...Normale göre yarın adet günüm ama yumurtlamaya göre yarın yumurtlamadan sonra 9. Gün bugün test yapayım mı sizce? Ama o kadar adet belirtisi var ki

Bence ovu yap temmuzda kuzum bak ben 1 ay ovu yaptım tuttu. Kesin olsun ağustosta bat değil bebiş bekleyelim
Öyle mi diyon ya. Ama ben ovu yaptığım da iki ayda da ovulasyon günü eşimle kavga ettik o yüzden strese girmesem mi acepp diyorum

9. Gunde cikacagini sanmiyorum canim benim 11. Gunde cok silikti

Sabah sabah ne yedin ne ictin sen kuzum ay nasil sinir olurdum bana lisede sum derlerdi
Bizimde üni de vardı da ona sümsüm derlerdi ben hiç sevmezdim o kızı bide sen o oluyormuşun valla bi folik asit içtim bişidr içmedim

Sende o gunler kavga etmeyiver ay senin acsus macsus diil huysuzlugundan olmamis
Kız sende yani kociş o zaman önemli saçmalama yok kavga falan o zamanlar bekle sonra dövüşün
Yav kızlar ben haksız değildim ki hepsin de de o haksızdı. Bende didim heralde Allah bebek olmasın diye kavga ettiriyor töbee töbeeee

Evet en iyisi cumartesiyi beklemek tabi yarın olmazsam senin belirtin neydi şu an bende mesela çok fazla göğüs hassasiyeti var ki bu benim adet belirtimdir
Benim belirtim olmadi pek canim sadece ishal olmustum normalde hic olmam. Suan bile arada midem bulanmasad biseyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…