- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.841
Yaaa ben seni sonra görecemac karnina icmisin kuzum ondan. Ay benimde midem kotu ilac da icesim yok yemekte yiyesim yok kilo vermisim
Yav kızlar ben haksız değildim ki hepsin de de o haksızdı. Bende didim heralde Allah bebek olmasın diye kavga ettiriyortöbee töbeeee
İnşallah bu ay bizde de bi aksilik çıkmazda olur yaaolabilir kuzum nasip degildir. Benimde her yum gunumde esim nobetci olurdu anca turturduk
Yaaa ben seni sonra görecemkaç kilo alcan acaba
İnşallah canim benimİnşallah bu ay bizde de bi aksilik çıkmazda olur yaa
Aynen yaaa ben onu etiket yapamıyorum. Bugün doktora gidecekti. Ne yaptı acabaaabugün yarın çok giremeyeceğim izne çıktım arkadaşıma gidiyorum il dışına
ama gece belki girerimmm merak ediyorum sizi
S SarI NisaN ın doktor kontrolü vardı
Töbe töbeeee o haksızsa bile ovu günü haklısın kociş diyiver hamilelikte çektirirsin hepsini sonra boşverYav kızlar ben haksız değildim ki hepsin de de o haksızdı. Bende didim heralde Allah bebek olmasın diye kavga ettiriyortöbee töbeeee
Aman sonra bebeye bakarken verirsinay cok korkuyorum ya kilo almaktan zaten zayif degilim artik yuvarlans yuvarlana ilerlerim
Vuuu sen öyle mi yaptınTöbe töbeeee o haksızsa bile ovu günü haklısın kociş diyiver hamilelikte çektirirsin hepsini sonra boşver
Aman sonra bebeye bakarken verirsin
kız 13 temmuzmuş batın ben inanıyorum 1 hafta arayla gebelik haberi giricez sonra sen bna hep geçen hafta ben de öyleydim dicenAynen yaaa ben onu etiket yapamıyorum. Bugün doktora gidecekti. Ne yaptı acabaaa
Anladım canım sağlıkla kucağına al miden bulanınca kuru şeyler ye ekmek kızartması gibi benim kızım da 9 ay bulandı daBenim belirtim olmadi pek canim sadece ishal olmustum normalde hic olmam. Suan bile arada midem bulanmasad biseyim yok
Hadi bakalım iyi düşünelim iyi olsun yaaa. Senin ne zamandı batkız 13 temmuzmuş batın ben inanıyorum 1 hafta arayla gebelik haberi giricez sonra sen bna hep geçen hafta ben de öyleydim diceninanıyorum
Tamam kız bende bu ay dikkat etcem suratsızlık ne yapmayacamtabikisiiiiii
Suan hayirlisiyla bunu dogurmak niyetindeyimAnladım canım sağlıkla kucağına al miden bulanınca kuru şeyler ye ekmek kızartması gibi benim kızım da 9 ay bulandı dabakalım bize ne zaman nasip olacak.. senin ilk çocuk mu eğer öyleyse ikinci için arayı sakın açma benim kızım 6 yaşında ikinci de daha yok tabi ki nasip kısmet ama kardeşi olsaydı iyi olurdu diye çok söyledim
22 temmuz direkt çötekotuna başlayacağım.Hadi bakalım iyi düşünelim iyi olsun yaaa. Senin ne zamandı bat
Hayırlısıyla Rabbim nasip eder inşAllahTamam kız bende bu ay dikkat etcem suratsızlık ne yapmayacam
Allah yardımcın olsun hamileliğinden zevk alarak geçir bu süreci inşallahSuan hayirlisiyla bunu dogurmak niyetindeyimbiseyim yok diyorum hep ama gercekten zor surecler. Allah razi olsun esim yardimcim olmasa napardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?