Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün yarın çok giremeyeceğim izne çıktım arkadaşıma gidiyorum il dışına
ama gece belki girerimmm merak ediyorum sizi
S SarI NisaN ın doktor kontrolü vardı
Aynen yaaa ben onu etiket yapamıyorum. Bugün doktora gidecekti. Ne yaptı acabaaa

Yav kızlar ben haksız değildim ki hepsin de de o haksızdı. Bende didim heralde Allah bebek olmasın diye kavga ettiriyor töbee töbeeee
Töbe töbeeee o haksızsa bile ovu günü haklısın kociş diyiver hamilelikte çektirirsin hepsini sonra boşver

Benim belirtim olmadi pek canim sadece ishal olmustum normalde hic olmam. Suan bile arada midem bulanmasad biseyim yok
Anladım canım sağlıkla kucağına al miden bulanınca kuru şeyler ye ekmek kızartması gibi benim kızım da 9 ay bulandı da bakalım bize ne zaman nasip olacak.. senin ilk çocuk mu eğer öyleyse ikinci için arayı sakın açma benim kızım 6 yaşında ikinci de daha yok tabi ki nasip kısmet ama kardeşi olsaydı iyi olurdu diye çok söyledim

Suan hayirlisiyla bunu dogurmak niyetindeyim biseyim yok diyorum hep ama gercekten zor surecler. Allah razi olsun esim yardimcim olmasa napardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…