- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.861
bende yiyeceğim yine. Geçen yarım bıraktım yiyemedim. Çörekotu nu çektirecekmisin sen kuzu22 temmuz direkt çötekotuna başlayacağım.
İnşallah canım arkadaşımHayırlısıyla Rabbim nasip eder inşAllah
seni çakal seniKalmadım ki kız. Giriş yapmadan girdim
ben de iki kere aynısını denedim yumurtam bile çatlamadı. çok fazla ağrım sancım oldu. sizde durumlar nasıl inşallah tutmuştur.
İnşallah canimAllah yardımcın olsun hamileliğinden zevk alarak geçir bu süreci inşallah
Bilemedim canım demek herkeste farklı oluyor. Herkesin bünyesi bir değil.Ya canım bende 10 gün kullandım bende tam tersi yaptı ya 22inci günümdür daha yeni yumurtlama oluyor adetime 8 gün falan var yeni pik oluyor neden acaba ya
Kuzum değer gayet iyi gözüküyor yarın tekrar ver bakalım artarsa sıkıntı yoktur Allahın izniyleS SiriusBlackK @guzelgunler2019
K KurkmantoluS @benibekleyin
Hayhatun Lostinparadise
Bana bi yorum yapsanıza kızlar?219 çıkmış değerim
Off yerken nasıl güzel umutlarla yemiştimBilemedim canım demek herkeste farklı oluyor. Herkesin bünyesi bir değil.
Ahahahbenim de komşum yeni evlendi göya görümcesiyle kavga etmişti bebek yapın demiş bu da sana mı sorcam gezip eğlencem demiş
bilin bakalım kim her gün hikayesinde karnını çekip atıyor
Maşallah maşallah darısı bize inşallahDün yan komşumun da hamiş olduğunu öğrendim.Ve 2 alt kattaki de Apartman boyu doğurcaz galiba
Benim de bat 16 temmuz inşallah bu ay nasip olur bizedekız 13 temmuzmuş batın ben inanıyorum 1 hafta arayla gebelik haberi giricez sonra sen bna hep geçen hafta ben de öyleydim diceninanıyorum
Henüz çatlama olmamıştır çatlamak üzeredir tahminim yapmaya devam et canım takipte kalGünaydınn tatile girdiğimden beri tembellik üstümde kızlar ya ovü testi yapıyorum bir gün pik oldu diğer günlerde pik gibi çok koyu acaba testler mi hatalı
Bata 12 gün kaldı canım bugün tamamen silikleşti 4 gün önce pikti muhtemelenHenüz çatlama olmamıştır çatlamak üzeredir tahminim yapmaya devam et canım takipte kal
Canım benim geçmiş olsun, oh bak ne güzel, kısa zamanda her şey yoluna giriverdi, bebeğin de gelecektir inşallah
Cok gecmiş olsun
aminCok tesekkurler canim. Rabbim düsmanima bile yasatmasin
sizin 1 tane çocuğunuz vardı demi sanırımCok tesekkurler canim. Rabbim düsmanima bile yasatmasin
sizin 1 tane çocuğunuz vardı demi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?