Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim rabbime sükürler olsun doktorlarin kısırsın dedikleri zamanlarda hic umudum yokken kendiliginden oldu. zaten 2. Bebegi oglum icin istiyorum. Rabbim annelik duygusunu herkese tattirsin.
Amin inş. bende istiyorum ikinciyi rabbim verirse benimde yaş ilerliyo sizinle aynı yaşıtız bu arada

benibekleyin K KurkmantoluS S SiriusBlackK Lostinparadise Hayhatun fer_nur guzelgunler2019 hayaksii

Kızlar şimdi son durum şöyle, doktor değeri beğendi, yarın tekrar baktıracağım, ama bu kadar yükselmesi güzel haber, kimyasal olacak olsa az yükselirdi dedi, güne çok bakma, geç tutunmuş olabilir dedi, şimdilik nıtmal gebelikmiş gibi dikkat edeceğim, bi aksilik olursa ki inşallah olmaz o zaman genetik menetik testlerine başkayacağız, bu arada 100lük coraspin devam, dua edelim birbirimize, güzel enerji yollayalım, çok iyi olur inşallah.
Bu arada iyi geyik çevirmişsiniz, üşenmedim hepsini okudum
benibekleyin iyi tatiller canım
K KurkmantoluS kocişle arayı her zaman iyi tutmak lazım, ben çok kocacı bir insan olarak, mutluluğun formülünün bu olduğunu düşünüyorum, bir de ağustosta güzel haber bekliyorum ben de senden inşallah

canım hadi hayırlısı olsun. Senin adına sevindim pozitif düşün pozitif olsun.

O kadar sevindim ki anlatamammm inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hiç bi aksilik olmaz. Dua edicemmmm. bende kocacığımı pek severim ama bazen beni dellendiriyor işin kötüsü ben haksızda olsam kolay kolay özür dilemem kurban bayramında bari müjdeyi verebilsemmmmm

Insallah sonuna kadar saglikli bir gebelik olacak canim benim ❤ dikkat et kendine

Amin inş. bende istiyorum ikinciyi rabbim verirse benimde yaş ilerliyo sizinle aynı yaşıtız bu arada

Insallah hepimize nasip olur. Ben eylülde tekrar aşılama denemek istiyorum.ozamana kadar toparlanirim. Kendiliginden olmuyor malesef yumurtam oluyor catlamiyor kist oluyor

Kuzucuk çok sevindim ki inşAllah duaların kabul olur. Rabbim mutluluğunu daim etsin. Güzel haberler bekliyorum

Seni
Seni gebe seni hadi maşallah

Yumurtlamada Pik günün üstünden 5 gün geçti elim ayağım buz gbi ve adet yaklaşırken ki sancılardan oluyo ara ara. Bu aydanda ümidi kesmelimiyim

Kuzum ya dua ediyorum sana çok inşallah sağlıkla artıcak değerlerin pozitif düşün. İyi bir eş olduğun gibi iyi bir anne de olacaksın Allahın izniyle

Mavi Boncugumm kuzummm hiç göremiyorum seni. Oğlun nasıl olduuu

Dün ateşi 39'a çıktı birkaç defa ılık suya soktum, vücudunu ara ara ıslak ılık bezle sildim, limonlu su içirdim, ayak altlarına limon sürdüm. Çok şükür ilaç kullanmadan
bugün düştü ateşi ama keyifsiz hala...
Sağol düşündüğün için canom sen napıyosun iyisin inşâllah?

Oh iyi bari iyi olsun da minikk bende valla iş güç misafir gelecek bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…