- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.901
Misafir gelecekte bi çayımı içip işe koyulacağımmmm şekerimmm sen napannn işe miiii gidiyon, gittin mipamuk kız napan
iyi ne yapacaksın bakıyım misafirlerine ben seni tembel biliyordumMisafir gelecekte bi çayımı içip işe koyulacağımmmm şekerimmm sen napannn işe miiii gidiyon, gittin mi
ha bu arada daha kk desinMisafir gelecekte bi çayımı içip işe koyulacağımmmm şekerimmm sen napannn işe miiii gidiyon, gittin mi
Kız yok o tembellik ramazandaydıiyi ne yapacaksın bakıyım misafirlerine ben seni tembel biliyordumerkenden kalkmalar falan
Hayırlı cumalar bebekimmmmha bu arada daha kk desinkim kiminle nerede ben işteyim yeni geldim bu arada hayırlı cumalar
tmm canım kolay gelsin gözlerim seni arayacak bundan emin olKız yok o tembellik ramazandaydıherşeyim hazır kiiiiii sadece evi düzenleyeceğim
Hayırlı cumalar bebekimmmm
Ben uğrarım ara aratmm canım kolay gelsin gözlerim seni arayacak bundan emin ol
Kendimi zor tutuyorum erken gebelik testi için bile erkenhiç belli olmaz ki canım o. ümidini kaybetmee
Bata 11 gün var ama çıkar mı kiHayir hayir sakin kesme, bendede ona benzer biseler olmustu cnm. Bi test yap istersen.
Bekle istersen biraz daha o zaman. Erken gebelik testleri var ama ne kadar erken gosterir bilmiyorum cnm .Bata 11 gün var ama çıkar mı ki
Sanırım adete bir hafta kala falan.. adet olcakmışım gbi belirtiler acaba diyorum erken mi olcam normalde çok düzenlidir. Sende tam olarak nasıl olmuştu belirtilerBekle istersen biraz daha o zaman. Erken gebelik testleri var ama ne kadar erken gosterir bilmiyorum cnm .
Kete mi yaptınn gızzzKız yok o tembellik ramazandaydıherşeyim hazır kiiiiii sadece evi düzenleyeceğim
GünayydınnGunaydın
Canım bence biraz daha sabret 11 gün varmışBata 11 gün var ama çıkar mı ki
Cnm bendede erken adet belirtileri olmustu cok usuyordum. Adetten 1 hafta yada 10 gun once basladi. sonra hafif bir kahverengi bir kanamam oldu sabahtan ogleye kadar .adet oldum sandim ama degildi.uyku istegi cok oldu.bide agzim camur gibiydi . Bide idrada amonyak gibi bi koku vardi. Ben testi adet gectikten 2 gun sonra yapmistim. Cunku umudum yoktu.Sanırım adete bir hafta kala falan.. adet olcakmışım gbi belirtiler acaba diyorum erken mi olcam normalde çok düzenlidir. Sende tam olarak nasıl olmuştu belirtiler
gğnaydın hayırlı cumalarGünayydınn
Anladım canım hevesleniyorum işte bende ama boşa muhtemelenCnm bendede erken adet belirtileri olmustu cok usuyordum. Adetten 1 hafta yada 10 gun once basladi. sonra hafif bir kahverengi bir kanamam oldu sabahtan ogleye kadar .adet oldum sandim ama degildi.uyku istegi cok oldu.bide agzim camur gibiydi . Bide idrada amonyak gibi bi koku vardi. Ben testi adet gectikten 2 gun sonra yapmistim. Cunku umudum yoktu.
Aynen aynen daha erken zaten bi umut bendeki.. ilk defa ovülasyona göre düzenli ilişki oldu ondan herhaldeCanım bence biraz daha sabret 11 gün varmış
Cnm benim icini ferah tut dusunmemmeye calis olacagi varsa olur zaten.Anladım canım hevesleniyorum işte bende ama boşa muhtemelenBazı şeyler benim adetten önce hep olan şeyler o yüzden mi erken olcam acaba dedim bide herşeye ağlıyorum gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?