Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Merhaba;
Grubunuzu uzaktan takip ettim ama sizde ekli değilim misafiriniz olarak bana yardım eder misiniz.
dün hamile olduğumu öğrendim. ancak KD acile gittiğim için pek konuşamadık. beta hcg 1484 çıktı. 15 gün sonra kalp atışına gel dedi.
sizce değerim nasıl, ve ben ne kadarlık gebeyimdir yorum yapabilir misiniz.

bildiğim kadarıyla 5 haftalık oluyor

hayırlı olsun bu arada

Kızlar merhaba bugün adetimin 13.günü uygulamaya göre yumurtlama adetin 16.gunu gözüküyor ben adetimin 11.günü doktora gittim yumurtalardan biri çatlamak üzere dedi değerlendir dedi ama tabi daha henüz eşim burda yok maalesef iş yerinden bu pazara çıkacak pazartesi sabah burda sizce yumurtlama için gerçeklemiş midir bu yumurtlamayı da kaçıracağız gibi mi çok üzülüyorum ben aşığa son dört gün yaptığım ovülasyonu atıyorum en aşağıdakini az önce yaptım sizce durum nedir ne olur yardım edin sizlerden dua istiyorum

Kızlar merhaba bugün adetimin 13.günü uygulamaya göre yumurtlama adetin 16.gunu gözüküyor ben adetimin 11.günü doktora gittim yumurtalardan biri çatlamak üzere dedi değerlendir dedi ama tabi daha henüz eşim burda yok maalesef iş yerinden bu pazara çıkacak pazartesi sabah burda sizce yumurtlama için gerçeklemiş midir bu yumurtlamayı da kaçıracağız gibi mi çok üzülüyorum ben aşığa son dört gün yaptığım ovülasyonu atıyorum en aşağıdakini az önce yaptım sizce durum nedir ne olur yardım edin sizlerden dua istiyorum

Eklentiler

• 5F38159F-F814-4A9B-9B8C-95299C7798BF.webp
    34 KB · Görüntüleme: 41
Ayrıca ilan yumurtlama agrısı da var hissediyorum agrıyı bir de şah ve solda yumurta saptadı doktor onların da olgunlaşıp çatlama ıhtımali var mı en çok merak ettiğim sadece bir tanesi mi olgunlaşıp catlıyor başla yumurta da olgunlaşabilir mi

Testi yarın tekrarla canım silikleşirse yarın ilişki gerekiyor. Allah yardımcımız olsun inşallah rabbim ol der ve olur çok takılma bazı şeylere bir gün iki gün gecikmeler olabilir.. benim bir arkadaşım uygulamalardaki son gün sadece ilişki yaşayarak hamile kaldı bilemeyiz sabır dua gerek

Evet Haklısın o söylediğinize yürekten inanıyordum normalde yarın sabah burdaydı ama olmadı pazartesi sabah Burda Allah iZin verirse kafama takmak istemiyorum ama gerçekten olmuyor deniyorum olmuyor o düşünceyi kafamdan atamıyorum yaş 36 ve geç evlendim nasip kısmet böyleymiş olursa bu ilk olacak ama bu süreçte çok yıprandım 10 ay oldu çocuk için çabalamam hemen hemen tabi bazı aylar boş geçti eşimi göremediğim için eşimle bir araya gelmedikten sonra da bu süreç daha can sıkıcı hal almaya eşimle olan iliskşmde zarar görmeye başladı onda beni anlamıyor o da 36 yaşında o kadar rahat ki kafası olursa olur olmazsa olmaz modunda benim anne olma hakkım yokmuş gibi davranıyor o ben kadar istemese de benim anne olma hakkım var

Sanki yarın pik olcak canım bugünde pik gibi duruyor

Bu süreç fizikselden ziyade psikolojik bir mücadele aslında. Birbirimize eş olarak ihtiyacımız var hem fiziken hem ruhen.. Belki rahat görünmesinin ardında korku vardır bilemiyorum iletişimle çözmeye çalışabilirsin açıkca konuşursun ama önemli günlerde yanında olamayışı bilinçli değil olarak algıladım ben. Eşin hiç doktora gitti mi? Sen gitmişsin anladığım kadarıyla olmazsa farklı tedavi yöntemleri ile daha fazla geç kalmadan başlanabilir. Benim de hiç çocuğum yok çok istiyorum, istiyoruz.. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama olmazsada ne yapalım herkes çocuk sahibi olacak diye bir kaide yok Allah bilir

Eşimde biraz sıkıntı çıktı doktor eş faktörü de çok önemli dedi başka bir özel hastanede bir defa bakılmıştı bitkisel ilaç kullandı kür kullandı çakır suyu içti bilmiyorum artık şimdi durum nedir doktor ona Tekrar ben burda bakmalıyım dedi ama eşimi ikna edip götürmem çok zor

Sanki yarın pik olcak canım bugünde pik gibi duruyor
Evet ben de öyle gördüm canım kaçırdık sanırım bu ay da olmadı üzüntüm oydu ve gerçek oldu korktuğum oldu zaten eşim bir sorun çıkacak gelemeyecek hissettim gerçekten hissettim çok istediğim için olmuyor sanırım ne yapabilirim ki çabalasam da olmuyor çabalamasam da sadece vicdanen rahat o kadar izindeyim ve mutsuz bir izin ve tatil geçiriyorum

Anladım umursamaz görünmesinin nedeni bu yüksek ihtimalle içten içe kaygılanıyor üzülüyor sorun kendinde biliyor ama kabullenemiyor. Benim eşiminde değerlerinde sorun vardı 4 aydır sperra isimli takviyeyi kullanıyor son testlerde ilerleme oldu baya tavsiye ederim yeni nesil baya etkili bir takviye

Ben alırım Ona kullanmaz ki ben aldım ilacını o çakşır suyunu falan gönderdim öyle kullandı kendi çabalamaz ki yapmaz yanı kendine bunu sorun yaptı sanırım ki benden kaçıyor yine olmazsa diye belkide korkuları var yine üzüleceğim çünkü

Canım bu şekilde aranıza duvarlar örülmüş olur o senin anlamadığını düşünür sen onun seni anlamadığını düşünürsün arada sıkışıp kalırsınız. Bizde başlarda böyleydik bir gün eşim benden habersiz doktora gitmiş şok oldum. Haftasında tedaviye başlandı üzerine konuşmadık bile sadece biz elimizden geleni yapalım nasip dedim konu kapandı bu bahsettiğim takviyeyi doktor verdi çok memnun kaldık tabi aynı zmanda keçiboynuzuda önemli eğer kürleri içmezse özünü yiyebilir kabak çekirdeği havuç bunlarda faydalı ama bahsettiğim takviye günde iki kere aç karnına alınıyor. İlk eczaneye gttik dedi ki bu takviyeden sonuç almayanı nadir çıkıyor dedi. Biraz pahalı diye insanlar başka takviyelere yöneliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…