- 17 Nisan 2019
- 3.069
- 3.417
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.941
Ayyy sorma ya misafirler yeni gitti bende uzattım ayacıklarımı pasta yicem. Yakın olsaydık getirirdimbecerikli kürklü kız öğlen çayımın yanına yaptıklarından getir çay tek içilmiyor
Bak canım bi topikte bi tane bayan burnunu yaptırcak diye çocuk yapmayı aklından çıkartıyor yumurtlama geçmiş nasıl olca diyo yumurtlamadan baya sonra ilişki oluyor şimdi hamile aynı burda bi bayanda aynen doktor yumurtlama bile olmamış dedi ve hamile ümitsiz olma çatlama olduğu zaman da önemli hiç belli olmaz sıkma canını Rabbim ne zamn vereceğini çok iyi biliyorEvet ben de öyle gördüm canım kaçırdık sanırım bu ay da olmadı üzüntüm oydu ve gerçek oldu korktuğum oldu zaten eşim bir sorun çıkacak gelemeyecek hissettim gerçekten hissettim çok istediğim için olmuyor sanırım ne yapabilirim ki çabalasam da olmuyor çabalamasam da sadece vicdanen rahat o kadar izindeyim ve mutsuz bir izin ve tatil geçiriyorum
Teşekkürler sagolasınAyyy sorma ya misafirler yeni gitti bende uzattım ayacıklarımı pasta yicem. Yakın olsaydık getirirdim
Yok dahaa pek yorulmuşumm uzanıyorum halaaaKürklü dinlendin mi?
Evet haklısın canım nasip ettikten sonra oluyor Doğum anını değiştiremeyiz varsa olacak zamanı değil demek ki öyle diyorum artık demek vakti zamanı gelmemiş ki olmuyor ne yapsam da teşekkürler cevapladığın için kuzum moral oldun sağolasın Rabbim senin de gönlüne göre versinBak canım bi topikte bi tane bayan burnunu yaptırcak diye çocuk yapmayı aklından çıkartıyor yumurtlama geçmiş nasıl olca diyo yumurtlamadan baya sonra ilişki oluyor şimdi hamile aynı burda bi bayanda aynen doktor yumurtlama bile olmamış dedi ve hamile ümitsiz olma çatlama olduğu zaman da önemli hiç belli olmaz sıkma canını Rabbim ne zamn vereceğini çok iyi biliyor
Amin kuzum300-350 civarı eczanelerde ama internette 240 a da gördüm takip etmek lazım inşallah rabbim gönlümüze göre verir
Allah razı olsun canım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah her ay bi umut bekliyoruz bakalımEvet haklısın canım nasip ettikten sonra oluyor Doğum anını değiştiremeyiz varsa olacak zamanı değil demek ki öyle diyorum artık demek vakti zamanı gelmemiş ki olmuyor ne yapsam da teşekkürler cevapladığın için kuzum moral oldun sağolasın Rabbim senin de gönlüne göre versin
Amin İnsallah senin de bekleyişin sonu mutluluk olur hepimize nasip eder insallah RabbimAllah razı olsun canım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah her ay bi umut bekliyoruz bakalım
Yok dahaa pek yorulmuşumm uzanıyorum halaaa
Ohhh ne güzelBen isten geldim abimin ikizleri var alt kat üst kat oturuyoruz
Dün ateşi 39'a çıktıbirkaç defa ılık suya soktum, vücudunu ara ara ıslak ılık bezle sildim, limonlu su içirdim, ayak altlarına limon sürdüm. Çok şükür ilaç kullanmadan
bugün düştü ateşiama keyifsiz hala...
Sağol düşündüğün için canomsen napıyosun iyisin inşâllah?
Canim benim cok gecmis olsun yavrucaga. Aman dikkat et ara ara kontrol et. Benim oglum daha önce atesli havale gecirdi gece cok zor oluyor. Evde fitil bulundur muhakkak. Cok yukseldiginde fitil havale gecirmesibe engel oluyor.
Amin kuzumTeşekkürler kaydettim ilacı canım teşekkür ederim duruma göre hareket edeceğim bakalım
günaydınn heyecanla bat ı bekliyorumgünaydın herkeseeee
nasıl gidiyor pikler, batlar ?
fena canım sıkkın öyle tüylendim ki sorma alamıyorum canım yanıyor ve batık oluşuyor yarın denize gideceğiz mutsuzum çokgünaydınn heyecanla bat ı bekliyorumsende durumlar nasıl
Ahaahaa, kız güldürdün benifena canım sıkkın öyle tüylendim ki sorma alamıyorum canım yanıyor ve batık oluşuyor yarın denize gideceğiz mutsuzum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?