Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak canım bi topikte bi tane bayan burnunu yaptırcak diye çocuk yapmayı aklından çıkartıyor yumurtlama geçmiş nasıl olca diyo yumurtlamadan baya sonra ilişki oluyor şimdi hamile aynı burda bi bayanda aynen doktor yumurtlama bile olmamış dedi ve hamile ümitsiz olma çatlama olduğu zaman da önemli hiç belli olmaz sıkma canını Rabbim ne zamn vereceğini çok iyi biliyor

Evet haklısın canım nasip ettikten sonra oluyor Doğum anını değiştiremeyiz varsa olacak zamanı değil demek ki öyle diyorum artık demek vakti zamanı gelmemiş ki olmuyor ne yapsam da teşekkürler cevapladığın için kuzum moral oldun sağolasın Rabbim senin de gönlüne göre versin

Allah razı olsun canım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah her ay bi umut bekliyoruz bakalım

Canim benim cok gecmis olsun yavrucaga. Aman dikkat et ara ara kontrol et. Benim oglum daha önce atesli havale gecirdi gece cok zor oluyor. Evde fitil bulundur muhakkak. Cok yukseldiginde fitil havale gecirmesibe engel oluyor.

Canim benim cok gecmis olsun yavrucaga. Aman dikkat et ara ara kontrol et. Benim oglum daha önce atesli havale gecirdi gece cok zor oluyor. Evde fitil bulundur muhakkak. Cok yukseldiginde fitil havale gecirmesibe engel oluyor.

Çok teşekkür ederim canım evet fitil var evde eğer düşmeseydi verecektim çok şükür düştü ama şöyle bişey oldu bugün vücudunda kızarıklıklar oluştu isilik gibi sırtında göğsünde bide bezlediğim yerlerde var
Ateş sonrası oluştu aklıma şu geldi geçen sene de yazın 3 gün ateşlenmişti ateşi düştükten sonra yine böyle döküntüler olmuştu inşâllah sabaha geçer bakıcam geçmezse doktora götürürüm
inşâllah randevuyu hemen alabilirim bakalım
Sizede çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun ya peki nasıl geçirdi havaleyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…