- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.981
Şimdi öyle yapıyorum, doktor da birkaç gün istirahat dedi ama pazartesi eşek gibi gidip çalışacağım, bugün de çalışırken iş yerinde oldu zaten, dinlenmek haram biz çalışanlaraGemiş öyle akıntı olabilir biraz baktım da nete çeşitli nedenlerden dolayı olabiliyormus sen dinlen uzat ayaklarını hiçbir şeyle uğraşma
Seni anlıyorum ama bebeğin öncelikli ona bir şey olsa üzülürsün o yüzden doktoru dinle kuzum dinlen uzat yat ayaklarını bizim hoca vardı hemen 10 günlük izni bastı hem de derslerin en yoğun olduğu anda ve şimdi doğurmak üzere bu ay demem o ki iş önceliği olmamalı bebegınden kıymetli değil Allah esirgesin insallahŞimdi öyle yapıyorum, doktor da birkaç gün istirahat dedi ama pazartesi eşek gibi gidip çalışacağım, bugün de çalışırken iş yerinde oldu zaten, dinlenmek haram biz çalışanlara
benim de öyledir inşallah canım, bir de düşük olsa durmaz devam eder az az da olsa diyorlar ama bilemiyorumBasta pembe olmustu canim sonra kahverengi sari azaldi bitti. Diger arkadasimin da camur gibi olmus. 8. Haftadayyim simdi bile yerlesmeye bagli olabilir dedi.
Oyle.canim dusuk.degildir ama progestani ic mutlaka doktora gidene kadar.benim de öyledir inşallah canım, bir de düşük olsa durmaz devam eder az az da olsa diyorlar ama bilemiyorum
Canım özeldeyim, her gün 8-10 hasta iptal edilecek, onlar sonra birikecek, yine ben bakacağım, bir de çok yorulmuyorum, oturarak çalışıyorum aslında, yoksa aile yuva benim hep önceliğim, yemişim işi gücü ama bakalım, yarın doktor dinlen derse iptal ettireceğim randevuları.Seni anlıyorum ama bebeğin öncelikli ona bir şey olsa üzülürsün o yüzden doktoru dinle kuzum dinlen uzat yat ayaklarını bizim hoca vardı hemen 10 günlük izni bastı hem de derslerin en yoğun olduğu anda ve şimdi doğurmak üzere bu ay demem o ki iş önceliği olmamalı bebegınden kıymetli değil Allah esirgesin insallah
Kuzum ya niye böyle oluyor yüksek birde değer düşükte değil bence bunu doktorlar araştırsın biBi anda sıcak sıcal aktı, avuç ortası kadar sonra da peçeteye silince geldi, şimdi geçti ama yine de umudum kalmadı ya fernur
Hııı içiyorum kuzum, crinone jel de kullanıyorum, çok sağolOyle.canim dusuk.degildir ama progestani ic mutlaka doktora gidene kadar.
Mantıklı aynen öyle en azından şimdilik şu süreçte senin bebek de çok nazlı gelene kadar bizim candan can çıkıyor valla çok Zormuş olunca da böyle korkular oluyor olmayınca ayrı bir üzüntü Rabbim yardımcımız olsun insallahCanım özeldeyim, her gün 8-10 hasta iptal edilecek, onlar sonra birikecek, yine ben bakacağım, bir de çok yorulmuyorum, oturarak çalışıyorum aslında, yoksa aile yuva benim hep önceliğim, yemişim işi gücü ama bakalım, yarın doktor dinlen derse iptal ettireceğim randevuları.
Hepimize anne olmayı tattırsın, sağlıkla, güzellikle inşallah kuzumMantıklı aynen öyle en azından şimdilik şu süreçte senin bebek de çok nazlı gelene kadar bizim candan can çıkıyor valla çok Zormuş olunca da böyle korkular oluyor olmayınca ayrı bir üzüntü Rabbim yardımcımız olsun insallah
Progestan alınca geçti zaten kuzum, progesteronum 13müş, ondan mı acaba?sizin ilk aylarda nasıldı progesteron değeriniz?Kuzum ya niye böyle oluyor yüksek birde değer düşükte değil bence bunu doktorlar araştırsın biBir doktora gitseydin progestan falan verir belki doktor düşük önleyici tutunmasına yardımcı olur canım ya. Ümidini kaybetme hemen kanama oldu diye belki yeeleşmedir.
Yaa senin bebiş biraz nazlı olcak bence kız olcekkkKız bi anda su gibi aktu, hiç regl gibi falan değil, devamı da gelmedi, ne bileyim ben, direkt kimyasal dedim, zaten artık eşimle kimyasal bebeklerimiz diye eğleniyoruz, üzül üzül nereye kadar, tevekkül edeceğim artık, iyi olır inşallah
Sağol canım benim, dua et bana, yarın değerim güzel çıksınYaa senin bebiş biraz nazlı olcak bence kız olcekkkAllahım sağlıklıca büyümesini nasip etsin inşallah kuzum ya üzülmemen şakaya vurman da güzel aslında ama gönül sağlıklı olmasını istiyor
Etmem mi kuzummm ediyorum tabiki. İnşallah güzel haberler alır, bize de güzel haberler verirsin. Darısı bizlere olsun inşallahSağol canım benim, dua et bana, yarın değerim güzel çıksın
rahim kalınlaştırıcı canım. bebeğin tutunmasını sağlıyor. ama değeri normal olanların kullanmasına gerek yok.Kızlar bu progestan nedir? Ne için veriyor doktorlar?
rahim kalınlaştırıcı canım. bebeğin tutunmasını sağlıyor. ama değeri normal olanların kullanmasına gerek yok.
aşılama olduğumda ben de kullanmıştım ama yine de tutunamadı.
rahim kalınlaştırıcı canım. bebeğin tutunmasını sağlıyor. ama değeri normal olanların kullanmasına gerek yok.
aşılama olduğumda ben de kullanmıştım ama yine de tutunamadı.
Etmem mi kuzummm ediyorum tabiki. İnşallah güzel haberler alır, bize de güzel haberler verirsin. Darısı bizlere olsun inşallah
Amin inşallah canım, tez zamanda anneliği tadalım hepimiz, sonra da bebişlerimizden konuşalımEtmem mi kuzummm ediyorum tabiki. İnşallah güzel haberler alır, bize de güzel haberler verirsin. Darısı bizlere olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?