Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gemiş öyle akıntı olabilir biraz baktım da nete çeşitli nedenlerden dolayı olabiliyormus sen dinlen uzat ayaklarını hiçbir şeyle uğraşma
Şimdi öyle yapıyorum, doktor da birkaç gün istirahat dedi ama pazartesi eşek gibi gidip çalışacağım, bugün de çalışırken iş yerinde oldu zaten, dinlenmek haram biz çalışanlara
[/QUOTE]
Seni anlıyorum ama bebeğin öncelikli ona bir şey olsa üzülürsün o yüzden doktoru dinle kuzum dinlen uzat yat ayaklarını bizim hoca vardı hemen 10 günlük izni bastı hem de derslerin en yoğun olduğu anda ve şimdi doğurmak üzere bu ay demem o ki iş önceliği olmamalı bebegınden kıymetli değil Allah esirgesin insallah

Şimdi öyle yapıyorum, doktor da birkaç gün istirahat dedi ama pazartesi eşek gibi gidip çalışacağım, bugün de çalışırken iş yerinde oldu zaten, dinlenmek haram biz çalışanlara
Seni anlıyorum ama bebeğin öncelikli ona bir şey olsa üzülürsün o yüzden doktoru dinle kuzum dinlen uzat yat ayaklarını bizim hoca vardı hemen 10 günlük izni bastı hem de derslerin en yoğun olduğu anda ve şimdi doğurmak üzere bu ay demem o ki iş önceliği olmamalı bebegınden kıymetli değil Allah esirgesin insallah
[/QUOTE]
Canım özeldeyim, her gün 8-10 hasta iptal edilecek, onlar sonra birikecek, yine ben bakacağım, bir de çok yorulmuyorum, oturarak çalışıyorum aslında, yoksa aile yuva benim hep önceliğim, yemişim işi gücü ama bakalım, yarın doktor dinlen derse iptal ettireceğim randevuları.

Canım özeldeyim, her gün 8-10 hasta iptal edilecek, onlar sonra birikecek, yine ben bakacağım, bir de çok yorulmuyorum, oturarak çalışıyorum aslında, yoksa aile yuva benim hep önceliğim, yemişim işi gücü ama bakalım, yarın doktor dinlen derse iptal ettireceğim randevuları.
[/QUOTE]
Mantıklı aynen öyle en azından şimdilik şu süreçte senin bebek de çok nazlı gelene kadar bizim candan can çıkıyor valla çok Zormuş olunca da böyle korkular oluyor olmayınca ayrı bir üzüntü Rabbim yardımcımız olsun insallah

Bi anda sıcak sıcal aktı, avuç ortası kadar sonra da peçeteye silince geldi, şimdi geçti ama yine de umudum kalmadı ya fernur
Kuzum ya niye böyle oluyor yüksek birde değer düşükte değil bence bunu doktorlar araştırsın bi Bir doktora gitseydin progestan falan verir belki doktor düşük önleyici tutunmasına yardımcı olur canım ya. Ümidini kaybetme hemen kanama oldu diye belki yeeleşmedir.

Mantıklı aynen öyle en azından şimdilik şu süreçte senin bebek de çok nazlı gelene kadar bizim candan can çıkıyor valla çok Zormuş olunca da böyle korkular oluyor olmayınca ayrı bir üzüntü Rabbim yardımcımız olsun insallah
[/QUOTE]
Hepimize anne olmayı tattırsın, sağlıkla, güzellikle inşallah kuzum

Hepimize anne olmayı tattırsın, sağlıkla, güzellikle inşallah kuzum
[/QUOTE]
Amin inşallah canım benim Rabblm bebeğini sana bağışlasın

Progestan alınca geçti zaten kuzum, progesteronum 13müş, ondan mı acaba?sizin ilk aylarda nasıldı progesteron değeriniz?

Yaa senin bebiş biraz nazlı olcak bence kız olcekkk Allahım sağlıklıca büyümesini nasip etsin inşallah kuzum ya üzülmemen şakaya vurman da güzel aslında ama gönül sağlıklı olmasını istiyor

rahim kalınlaştırıcı canım. bebeğin tutunmasını sağlıyor. ama değeri normal olanların kullanmasına gerek yok.
aşılama olduğumda ben de kullanmıştım ama yine de tutunamadı.

Bende bişey demedi muayenelerimde doktorlar ama bunu forumda çok duydum. Herkes kullanıor dedim nerdeyse ne bu diye. İhtiyac olsa doktor derdi değil mi? Ne gibi değerlerden anlıyorlar ihtiyaç olduğunu

rahim kalınlaştırıcı canım. bebeğin tutunmasını sağlıyor. ama değeri normal olanların kullanmasına gerek yok.
aşılama olduğumda ben de kullanmıştım ama yine de tutunamadı.

Bu arada Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip eder inş hayırlarla kucağına alırsın.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…