- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.001
inş hepimize. sizin ilk mi olacakBu arada Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip eder inş hayırlarla kucağına alırsın.:)
kız doğruuuu senin artık olman lazımdı. en son ne zaman test yaptın, ne kadar geciktin?Of kizlar ya hala adet olamadimolsamda bir sonraki aya bakksam diyorum ama
kız doğruuuu senin artık olman lazımdı. en son ne zaman test yaptın, ne kadar geciktin?
Gebelik testini ne zaman yaptin kuzum en son4 unde olmam lazmdi ovuda pikte gorduk :/
4 unde yapmistim sanirim
Stresten mi bozdum acaba..
Gec yumurtlamayi duydumda yumurtlayipda adetin gelmemesi
Belki de yumurtlamadim mi acaba pik yapsasa , kafalar karisik vallaa
Gebelik testini ne zaman yaptin kuzum en son
Varsa elinde test bidaha yapsana kuzum ya. Belli olmaz. Az da olsa umidi olunca insanin gelmiyo o meretAdet gunumde kuzum 3 gun once ama hic bisi cikmadi(( bende e olmadi hadi gelsin diye bekliyorm gidip geliyorum ama gelen giden yok
Varsa elinde test bidaha yapsana kuzum ya. Belli olmaz. Az da olsa umidi olunca insanin gelmiyo o meret
Bebişim öğleden sonra vereceğim, 48 saat deniyor ya, tam 48 sa olsun öyle vereyim dedim.hatta şimdi oyalanmak için burada bi organik pazar var, oraya gideceğiz, bebek düşündüğümüzden beri hormon işine iyice dikkat etmeye başladım.doktor da 10 gibi ara demişti ama kanama olmadığı için aramadım, sonuç çıkınca ararım diye düşündüm, pazarbpazar rahatsız etmeyeyim adamı, yazık.sen napıyosun? Tatil devam mı?S SarI NisaN kan verdin mi kuzum naptın?
Ben hiç baktırmadım progesteronuma kuzum bilmiyorum o yüzden.Progestan alınca geçti zaten kuzum, progesteronum 13müş, ondan mı acaba?sizin ilk aylarda nasıldı progesteron değeriniz?
Ben 48 saat beklemedim kuzum artış varsa sıkıntı olmaz bence bekleme ver gitsinn :)Bebişim öğleden sonra vereceğim, 48 saat deniyor ya, tam 48 sa olsun öyle vereyim dedim.hatta şimdi oyalanmak için burada bi organik pazar var, oraya gideceğiz, bebek düşündüğümüzden beri hormon işine iyice dikkat etmeye başladım.doktor da 10 gibi ara demişti ama kanama olmadığı için aramadım, sonuç çıkınca ararım diye düşündüm, pazarbpazar rahatsız etmeyeyim adamı, yazık.sen napıyosun? Tatil devam mı?
Peki nasıl şuanki yükselmiş hali canım?Progesteron ben olduğunu bile bilmezdim kendisiyle 5 6 ay önce tanıştım hem de şok bir değerle 3,98 oturdum ağladım deli gibi hem de bu hormonu yükseltmenin bir yolu var mıydı hemen araştırmaya başladım tabi hayıt otu suyu aktardan gittim aldım şu hazır satılanlardan benim değer cuk yükseldi hemen yani yükselebiliyor o yüzden asla siz üzülmeyin çaresi var çok şükür yalnız hamileler kullanamaz diye biliyorum çünkü hamile olduğunu öğrendiğinde bırakılması söyleniyor ayrıca benim 3.ayım 3 ay içmek gerekiyormuş normale donmesi için değelerlerim şuan ortalam aynı normal gidiyor çok şükür
Vereceğim birazdan, beklemeyeyim mademBen 48 saat beklemedim kuzum artış varsa sıkıntı olmaz bence bekleme ver gitsinn :)
Ay ne güzel, demek ki hiç riskin yokmuş, benim ilk beta hcg de düşük çıkınca bi doktor arkadaş söylemişti, baktırdım.Ben hiç baktırmadım progesteronuma kuzum bilmiyorum o yüzden.
Bebce çok güzel, adet gününde güzel bir değerle başlarsın inşallah, hayırlı olsun canımKızlar merhabaadete 4-5 gün kala beta 14.13 normal mi ?
Teşekkür ederim iki gündür idrar testleri silik çıkınca sabah kan verdim sonra da korktum acaba çok mu düşük diyeBebce çok güzel, adet gününde güzel bir değerle başlarsın inşallah, hayırlı olsun canım
15 89 14 69 gibi bu ay da baktıracağım Adetin 21 .günü ama çok dusuk değerlerden bu kadar yükselmesi mucize bence bitkisel yapılar gerçekten etkili zaten çocuk düşündüm düşüneli beslenme düzenimi değiştirdim mesela ben yumurta sevmem ama yiyorum her gün mutlaka bir tane Demir yerlerdeydi 3,6 ben şokPeki nasıl şuanki yükselmiş hali canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?