Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim canını sıkacak huzurunu bozacak kişilerden olaylardan uzak etsin seni kuzum inşallah benim bat yaklaştı evet ama bi işe yaramıyor henüz. Ondan sonra başlayacağız

Amin Allah razı olsun ballim
Rabbim sana tez zamanda senin gibi balkız nasip etsin aaa bak ağzımdan çıktı bir an
Cinsiyet önemli değil tabi hayırlı sağlıklı olsun inşâllah

Ne kadar sığ bir düşünce bir tek nineler mi çekiyoe tespih. Bazen gerçekten bu insanları anlayamıyorum ya. Kuzum sen hiç takılma kendi canını sıkma. İnsanlar fesat işte akrabanda olsa bazen değişmiyor. Rabbim inşallah hepsinin çenesini kapatmanı sağlayacak evladı verir sana. Sen hiç üzülme kendini yıpratma.

Amin Allah razı olsun ballim
Rabbim sana tez zamanda senin gibi balkız nasip etsin aaa bak ağzımdan çıktı bir an
Cinsiyet önemli değil tabi hayırlı sağlıklı olsun inşâllah
ayyy kız erkek fark etmez tabiki ağzına sağlık inşallah Rabbim duysun bizleri
işte insan olsa ki laf anlatsan inşallah Rabbim tezzamanda nasip etsinnnn

Yavrum seni çok iyi anlıyorum akrabalar bazen çok patavatsızlık ederler. Sanki kardeşlerinin çocuğuyuz diye kafalarına gelen herşeyi söyleme hakkına sahip olduklarını zannederler. Bende zamanında çok rahatsız olduğum lafları duymaya maruz kalırdım ama şimdi düşünüyorumda neden insanlar kırılmasın diye susmuşum bu kadar...
Halbuki onlar kırıcı konuşmasını biliyolar
Mesela bi keresinde halam ben 2 senelik evliyim diye "hadi artık daha neyi bekliyosun ben senin yaşındayken 3.yü doğurmuştum" dedi
Yahu sanki hâşâ yaratan bizizde onun doğacak vaktini biz tayin ediyoruz! Hem sen benim ne yaşadığımı ne bileceksin
Kendisi çocuk yaşta evlenmiş 5 çocuğu olmuş ben 27'imde evlenmişim, benimle kendini kıyaslıyor.... O an bişey diyememiştim ama sonradan o kadar dövündümki kendi kendime... Ayrıca kimsenin özel hayatındaki yaşadığını kimse bilemez ben mahremimi akrabalarıma zaten anlatmam. Hamile kaldığımdada 5 aydan sonra öğrendiler. Ben zaten hiçbirine söylemedim, mecburen gittiğim bir düğün yerinde karşılaştığımız için kendileri farketmişlerdi yoksa bana kalsa söylemeyecektim . Sen en yakınımdır anne,baba yarısıdır daha iyi anlar diye düşünürken onlar empati kurmadan akıllarına ne gelirse söylemekten çekinmezler! O yüzden sözün özü, seni kıran olunca lafını esirgemeyeceksin kardeşim
Sonra içine dert oluyor. Kimse kimsenin yaşadığını bilemez .. ayrıca sen daha yeni evlisin ve daha genceciksin sanki 40'ına gelmişsin gibi teyzen çok boş konuşmuş.
Yerinde olsam hamile kalınca uzun bir süre söylemezdim, haketmeyenlere zaten hiç söylememek lazım. Sıkma canını, seni anlayan, seni kırmadan düşünen dostların ve ailen sana yeter♥

Son düzenleme:
İnsanlar gerçekten çok tuhaf... hamileyken benim bebeğim aşağıda dururdu karnım düşüktü yani fazla yukarda değildi
Bazı kişiler doğuma yakın karnın düştüğünü söyler ama sancım gelmedi zaten oğlum geç doğdu demekki o da doğru değilmiş
İnsanlar bunu bile mevzu etmişlerdi "karnın neden aşağıda?" diye... Yahu ne bileyim demekki çocuk orda rahat etti
söyliyimde yukarı çıksın bari
Arkamdan bile ablama demişler amcamın kızı da ablama demişki midesinin altını göstererek "Burda olur" demiş. Fesubhânallah....
O an orda olsam ona derdimki "Senin rahmin midende mi?" Ey Allah'ım ya....
Allah'ın izniyle sen hamile kalınca hiçbirine söyleme bence yoksa o zamanda saçmalayanlar görürsün kafan rahat eder bari
K KurkmantoluS

Aynen canim benim 1 tane var ama okadar hastalik gecirdim ilk sorulan soru artik cocugun olurmu. Hatta bir tanesi 3.ameliyattan 2gün sonra yanindaki kızına bu gelinin artik cocuguda olmaz dedi. Bizi bizden baska anlayan olmaz sen anlatmaya calissanda anlamazlar.

Müneccim mi o boş konuşan çok...
Allah Ol der ve olur! Bu kadar basit
Sen canını sıkma canım , veren Allah
Kimlere nasip etmemiş, sanada edecek inşâllah♥

Müneccim mi o boş konuşan çok...
Allah Ol der ve olur! Bu kadar basit
Sen canını sıkma canım , veren Allah
Kimlere nasip etmemiş, sanada edecek inşâllah♥

Insallah kuzum rabbim benim evladimada 1 kardes nasip eder. gecen gun anne ben kendime robot kardes alicam dedi kahroldum.verende Allah alanda. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ve iyi insanlarla karsilastirsin bizleri.

Insallah kuzum rabbim benim evladimada 1 kardes nasip eder. gecen gun anne ben kendime robot kardes alicam dedi kahroldum.verende Allah alanda. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ve iyi insanlarla karsilastirsin bizleri.
Amin benim oğlumda kardeş istemiyor abimim.ikizleri var 11 ayliklar onlari cok seviyor ama bir o.kadarda istemiyor herkesde diyor ikinci cocuk olursa işin zor şaşırdım valla

Ben de 1.5 yıla yakındır olmadıgını kimseye soyleyemıyorum cunku 1 kızım var ve ona hamileyken annem nerden cıktı bu cocuk sımdı der gibi karsıladı..2. Cocuk istegım kendi ıcımde insan annesine diyemez mi evet diyemez olmuyor anne desem ıyı denk gelmıs iste hayra yor der.. Cogalmamı istemiyor kendisi

Tövbe tövbe benim.annemde karismaz ama.en ideal 2 der durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…