- 6 Mayıs 2016
- 9.196
- 9.094
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.201
Allah razı olsun inşallah Rabbim burda gönlünden geçen dileyen herkese de nasip etsin hep kalbimdesiniz hep dilimdesiniz duamdasınız boncuğum
Rabbim canını sıkacak huzurunu bozacak kişilerden olaylardan uzak etsin seni kuzum inşallahbenim bat yaklaştı evet ama bi işe yaramıyor henüz. Ondan sonra başlayacağız
Varya kızlar herkesten o kadar nefret ediyorum ki anlatamam. Özellikle canım dediğim akraba bildiğim en yakınım dediğim kişilerden. Herkes o kadar fesat o kadar içten pazarlıklı o kadar sinsi ki. Nefret dolu içim kime ne desem diyim geçmiyor ama. Teyzem. Annemin kardeşi olacak bide teyzeliği kardeşliği batsın. O kadar severdim ki küçükken anne gibi görürdüm. Ama büyüdükçe işler değişiyor çünkü gerçek yüzünü görüyorsun. Herşeye laf eder sürekli laf sokma peşinde. Kendi çocukları ile bizleri kıyaslar çünkü hiç bi çocuğuda bi yere gelememiş. Biz çok şükür kardeşlerimle birlikte çok iyiyiz asla havalanmak falan değil derdim ama Allah herkesin kalbine göre veriyor gerçekten. Bugün iyice koptu bende ipler. Dangalak teyzemin yanında tesbih çekiyordum ne o nine gibi aldın eline dedi bende dua okumam lazım dedim niye dedi. Tarif ettim böyle böyle bi yer bar topluca dua okuyoruz hergün birine dedim. Kk dan bahsediyorum ama isim vermedim. Bana ne dese beğenirsiniz. Haa çocuğu olmayanlar mı dua ediyor dedi banamal gibi kaldım cevap veremedim. Aptal kafam. Yok ya dedim sınava girecekler borcu olanlar falan dua ediyor dedim.Sanane diyemedim yaaa diyemedim. Gözlerim doldu annem yanımızdaydı oda anlamasın diye hiç bişey diyemedim güldüm geçtim. O kadar ağrıma gittiki ben uzaktan insanların konuşmasına laf ederken teyze dediğin mahluk bunu söyledi lan. Demekki gerçekten 6 aydır olmadığını bilseler adımı kısıra çıkaracaklar. Allah hepsini ıslah etsin. Uzunca yazdım sanki bi konu gibi ama çok doldum sizle paylaşmak istedim helal edin hakkınızı
Sağlıkla gelsin inşallah oğluşun kuzum çok sevindim yaaKızçelerim bugün %90 oğluşum olacağını öğrendim Allahın izniyle.
çok teşekkür ederim canım inşallahSağlıkla gelsin inşallah oğluşun kuzum çok sevindim yaa
ayyy kız erkek fark etmez tabiki ağzına sağlık inşallah Rabbim duysun bizleriAmin Allah razı olsun ballim
Rabbim sana tez zamanda senin gibi balkız nasip etsinaaa bak ağzımdan çıktı bir an
Cinsiyet önemli değil tabi hayırlı sağlıklı olsun inşâllah
işte insan olsa ki laf anlatsanNe kadar sığ bir düşünce bir tek nineler mi çekiyoe tespih. Bazen gerçekten bu insanları anlayamıyorum ya. Kuzum sen hiç takılma kendi canını sıkma. İnsanlar fesat işte akrabanda olsa bazen değişmiyor. Rabbim inşallah hepsinin çenesini kapatmanı sağlayacak evladı verir sana. Sen hiç üzülme kendini yıpratma.
amin canımayyy kız erkek fark etmez tabiki ağzına sağlık inşallah Rabbim duysun bizleri❤❤
işte insan olsa ki laf anlatsaninşallah Rabbim tezzamanda nasip etsinnnn
Varya kızlar herkesten o kadar nefret ediyorum ki anlatamam. Özellikle canım dediğim akraba bildiğim en yakınım dediğim kişilerden. Herkes o kadar fesat o kadar içten pazarlıklı o kadar sinsi ki. Nefret dolu içim kime ne desem diyim geçmiyor ama. Teyzem. Annemin kardeşi olacak bide teyzeliği kardeşliği batsın. O kadar severdim ki küçükken anne gibi görürdüm. Ama büyüdükçe işler değişiyor çünkü gerçek yüzünü görüyorsun. Herşeye laf eder sürekli laf sokma peşinde. Kendi çocukları ile bizleri kıyaslar çünkü hiç bi çocuğuda bi yere gelememiş. Biz çok şükür kardeşlerimle birlikte çok iyiyiz asla havalanmak falan değil derdim ama Allah herkesin kalbine göre veriyor gerçekten. Bugün iyice koptu bende ipler. Dangalak teyzemin yanında tesbih çekiyordum ne o nine gibi aldın eline dedi bende dua okumam lazım dedim niye dedi. Tarif ettim böyle böyle bi yer bar topluca dua okuyoruz hergün birine dedim. Kk dan bahsediyorum ama isim vermedim. Bana ne dese beğenirsiniz. Haa çocuğu olmayanlar mı dua ediyor dedi banamal gibi kaldım cevap veremedim. Aptal kafam. Yok ya dedim sınava girecekler borcu olanlar falan dua ediyor dedim.Sanane diyemedim yaaa diyemedim. Gözlerim doldu annem yanımızdaydı oda anlamasın diye hiç bişey diyemedim güldüm geçtim. O kadar ağrıma gittiki ben uzaktan insanların konuşmasına laf ederken teyze dediğin mahluk bunu söyledi lan. Demekki gerçekten 6 aydır olmadığını bilseler adımı kısıra çıkaracaklar. Allah hepsini ıslah etsin. Uzunca yazdım sanki bi konu gibi ama çok doldum sizle paylaşmak istedim helal edin hakkınızı
bende öyle demek istedim inşallah Allah ona yaşatsın bunu demek istedim ama ondan geçmiş artık kuzenlerime kıyamam diyemedim öyle. Allah ıslah etsin dedim sadece ama benim içimi böyle burktuya Allahım çok büyük inşallah çok bekletmez Rabbim Hiç kimseyii
aynen bunlar susacak değilki sonra da nerde ikinci diyecekler. Ah ahh bu insanlar. Benim en çok zoruma giden de teyze dediğim kişinin böyle gamsız konuşması. Yazıklar olsun ona da, cevap veremediğim için bana da. Pislikkk. Ay o kadar doluyum kiiianneme de anlatmam o çok takar kafasına hemen hasta olur. Bi eşim bilir bikaç arkadaşım.
İnşallah kuzum yaaa inşallah güzel kalbine doğan olur çok istiyorum
Allah razı olsun inşallah Rabbim burda gönlünden geçen dileyen herkese de nasip etsin hep kalbimdesiniz hep dilimdesiniz duamdasınız boncuğum
Vavvv hayırlı olsun canımKızçelerim bugün %90 oğluşum olacağını öğrendim Allahın izniyle.
Aynen canim benim 1 tane var ama okadar hastalik gecirdim ilk sorulan soru artik cocugun olurmu. Hatta bir tanesi 3.ameliyattan 2gün sonra yanindaki kızına bu gelinin artik cocuguda olmaz dedi. Bizi bizden baska anlayan olmaz sen anlatmaya calissanda anlamazlar.
Eltimi hiç sevmiyorum
Müneccim mi oboş konuşan çok...
Allah Ol der ve olur! Bu kadar basit
Sen canını sıkma canım , veren Allah
Kimlere nasip etmemiş, sanada edecek inşâllah♥
Amin benim oğlumda kardeş istemiyor abimim.ikizleri var 11 ayliklar onlari cok seviyor ama bir o.kadarda istemiyor herkesde diyor ikinci cocuk olursa işin zor şaşırdım vallaInsallah kuzum rabbim benim evladimada 1 kardes nasip eder. gecen gun anne ben kendime robot kardes alicam dedi kahroldum.verende Allah alanda. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ve iyi insanlarla karsilastirsin bizleri.
Tövbe tövbe benim.annemde karismaz ama.en ideal 2 der dururBen de 1.5 yıla yakındır olmadıgını kimseye soyleyemıyorum cunku 1 kızım var ve ona hamileyken annem nerden cıktı bu cocuk sımdı der gibi karsıladı..2. Cocuk istegım kendi ıcımde insan annesine diyemez mi evet diyemez olmuyor anne desem ıyı denk gelmıs iste hayra yor der.. Cogalmamı istemiyor kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?