- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.221
Teşekkür ederim canımmVavvv hayırlı olsun canım
aynen öyle kuzum. Cevap vermeyince dert oluyor işte bana olacağına ona olsun. Ama o an aklıma gelmiyor işte deli kafam Allahım hayırlı bi şekilde nasip etse de sıra ona söylemeye gelse keşke. Şeytan diyor ki hamilelik olduktan sonra sen bana böyle böyle demiştin ama benim bi sorunum var mı yok mu bilmiyordun bi daha bilip bilmeden millete laf etme diyesim var ama ne anlar ki vicdan mı yapacak sanki terbiyesiz. Demekki kendini bilmez akraba bi bende yokmuş seninkininde maşallahı var.Yavrum seni çok iyi anlıyorum akrabalar bazen çok patavatsızlık ederler. Sanki kardeşlerinin çocuğuyuz diye kafalarına gelen herşeyi söyleme hakkına sahip olduklarını zannederler. Bende zamanında çok rahatsız olduğum lafları duymaya maruz kalırdım ama şimdi düşünüyorumda neden insanlar kırılmasın diye susmuşum bu kadar...
Halbuki onlar kırıcı konuşmasını biliyolar
Mesela bi keresinde halam ben 2 senelik evliyim diye "hadi artık daha neyi bekliyosun ben senin yaşındayken 3.yü doğurmuştum" dedi
Yahu sanki hâşâ yaratan bizizde onun doğacak vaktini biz tayin ediyoruz! Hem sen benim ne yaşadığımı ne bileceksin
Kendisi çocuk yaşta evlenmiş 5 çocuğu olmuş ben 27'imde evlenmişim, benimle kendini kıyaslıyor.... O an bişey diyememiştim ama sonradan o kadar dövündümki kendi kendime... Ayrıca kimsenin özel hayatındaki yaşadığını kimse bilemez ben mahremimi akrabalarıma zaten anlatmam. Hamile kaldığımdada 5 aydan sonra öğrendiler. Ben zaten hiçbirine söylemedim, mecburen gittiğim bir düğün yerinde karşılaştığımız için kendileri farketmişlerdi yoksa bana kalsa söylemeyecektim . Sen en yakınımdır anne,baba yarısıdır daha iyi anlar diye düşünürken onlar empati kurmadan akıllarına ne gelirse söylemekten çekinmezler! O yüzden sözün özü, seni kıran olunca lafını esirgemeyeceksin kardeşim
Sonra içine dert oluyor. Kimse kimsenin yaşadığını bilemez .. ayrıca sen daha yeni evlisin ve daha genceciksin sanki 40'ına gelmişsin gibi teyzen çok boş konuşmuş.
Yerinde olsam hamile kalınca uzun bir süre söylemezdim, haketmeyenlere zaten hiç söylememek lazım. Sıkma canını, seni anlayan, seni kırmadan düşünen dostların ve ailen sana yeter♥
terbiyesizler. Senin derdin neyken ne diyor sana. Bunlara laf anlatsan da anlamazlar zaten. Müsibet gerek böylelereAynen canim benim 1 tane var ama okadar hastalik gecirdim ilk sorulan soru artik cocugun olurmu. Hatta bir tanesi 3.ameliyattan 2gün sonra yanindaki kızına bu gelinin artik cocuguda olmaz dedi. Bizi bizden baska anlayan olmaz sen anlatmaya calissanda anlamazlar.
YaaaaaaaaKızlar benim bu da düştü, değerim geri binlere düşmüş, 5-6 ay ara vereceğim.hepinizi çok çok öpüyorum, arada girerim
Böyle Bi örnek varmı canım etrafındaCanım erkek faktöründe çözümler kadına göre oldukça kısıtlı zaman geçmeden oluyorken hemen yapmalı bence
Canım şöyle ki benim eşim varikoselden ameliyat oldu yaşı şu an genç ve doktorun demesine göre bir yıl bile geriye götürüyor erkekleri yaş çok önemliBöyle Bi örnek varmı canım etrafında
Haklı bence ama o dönem bi heves bi istek oluyor görevden çok ve ümitleniyosun değerlendirdim diye düşünüyosunKızlar ben bu ay ovulasyon testi baslayacaktım doktorum sakın dedi o testler insanı ilişkiye girme görevmiş gibi hissediyorriyor geriyor dedi sende akışına bırakmışken böyle Bi hata yapma dedi be yapsam yaaa
Bi sürü kişi öyle hamile kalmış yani eğer seni strese koyacağını düşünmüyorsan dene benceKızlar ben bu ay ovulasyon testi baslayacaktım doktorum sakın dedi o testler insanı ilişkiye girme görevmiş gibi hissediyorriyor geriyor dedi sende akışına bırakmışken böyle Bi hata yapma dedi be yapsam yaaa
Anlamadım Canım 1 yıl geriye mi götürüyorCanım şöyle ki benim eşim varikoselden ameliyat oldu yaşı şu an genç ve doktorun demesine göre bir yıl bile geriye götürüyor erkekleri yaş çok önemli
sanrım denixem ya daha önce denemedim merakta ediyorumBi sürü kişi öyle hamile kalmış yani eğer seni strese koyacağını düşünmüyorsan dene bence
Bn sevmiyorum bide yakınız cok kıskançççBende bendetövbe estağfurullah ya
Benle hiç alakası yok zaten ne arar ne sorar soğuk tip...bide hayat tarzları bana çok ters.. aman zaten umrumdada değil
Psikolojim az toparlasın, vardır bir hayır inşallah, valla çok mutlu yuvamız var, o kaybettiYaaaaaaaa
O kaybetti demek.Psikolojim az toparlasın, vardır bir hayır inşallah, valla çok mutlu yuvamız var, o kaybetti
Bebeği henüz görmedik canım kalp atışını da duymadık perşembe günü randevumuz var inşllh herşey yolundadırNe güzelmiş maşallah değerinpeki bebeği ne zaman gördünüz? Bir de kalp atışını?
2 ay sonra 1 eltım olacak bakalım neler olacak simdiden sacma sapan durumlar oluyor amaBiri benimle eltimi çekiştirsin
Fesat ve kıskançlar bu bir gercek Allah kolaylık versin sanada2 ay sonra 1 eltım olacak bakalım neler olacak simdiden sacma sapan durumlar oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?