Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen öyle kuzum. Cevap vermeyince dert oluyor işte bana olacağına ona olsun. Ama o an aklıma gelmiyor işte deli kafam Allahım hayırlı bi şekilde nasip etse de sıra ona söylemeye gelse keşke. Şeytan diyor ki hamilelik olduktan sonra sen bana böyle böyle demiştin ama benim bi sorunum var mı yok mu bilmiyordun bi daha bilip bilmeden millete laf etme diyesim var ama ne anlar ki vicdan mı yapacak sanki terbiyesiz. Demekki kendini bilmez akraba bi bende yokmuş seninkininde maşallahı var.
terbiyesizler. Senin derdin neyken ne diyor sana. Bunlara laf anlatsan da anlamazlar zaten. Müsibet gerek böylelere

Kızlar ben bu ay ovulasyon testi baslayacaktım doktorum sakın dedi o testler insanı ilişkiye girme görevmiş gibi hissediyorriyor geriyor dedi sende akışına bırakmışken böyle Bi hata yapma dedi be yapsam yaaa

Kızlar ben bu ay ovulasyon testi baslayacaktım doktorum sakın dedi o testler insanı ilişkiye girme görevmiş gibi hissediyorriyor geriyor dedi sende akışına bırakmışken böyle Bi hata yapma dedi be yapsam yaaa
Haklı bence ama o dönem bi heves bi istek oluyor görevden çok ve ümitleniyosun değerlendirdim diye düşünüyosun

Bi sürü kişi öyle hamile kalmış yani eğer seni strese koyacağını düşünmüyorsan dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…