- 9 Nisan 2019
- 477
- 539
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.241
Benim iki tane var en çok onlar destek oluyor bana maşallah diyimFesat ve kıskançlar bu bir gercek Allah kolaylık versin sanada
Bzmki de basta öyleydi bu sene modu fesatlık olmus ne yapsam aynısını yapıo gıcık kadınBenim iki tane var en çok onlar destek oluyor bana maşallah diyim
benim nerdeyse olacaktı ev mülk ağırlığınca altın falan isteyince almadılar kızıYeni gelen eltim küçük olanı sevıyorum ama cok tatlış
Şanslı grubun güzel hatunu senibenim nerdeyse olacaktı ev mülk ağırlığınca altın falan isteyince almadılar kızı
O kadar kıskanç ki anlatamam dolma sarısınmı övenler oluyor ona bile kıskanıyorhadi çekiştirelim
hahaha kız benim düğünümde kv neden onu insanlarla gelinim diye tanıştırmamış diye trip attı hem de daha sevgililerdi kızın ailesi bilmiyordu.Şanslı grubun güzel hatunu seni
Sıfatsızken bile trip atabilen elti yapmıs lar sanahahaha kız benim düğünümde kv neden onu insanlarla gelinim diye tanıştırmamış diye trip attı hem de daha sevgililerdi kızın ailesi bilmiyordu.
ben de arayıp yalnız orada gelin olan bendim demiştim
sorma yaaSıfatsızken bile trip atabilen elti yapmıs lar sana
yaaa çok iğrençNe alsam aynısını alıyor azimle arıyor buluyor ya basımın belası
Bu ne ya liseli miydisorma yaa
sonra bizi birbirmize düşürmeye kalktı emrivaki yapıp istemeye gelceksiniz dedi biz daha balayından yeni gelmiştik.
bizimkilerin bir tane evi vardı kiracı çıktı biz geçtik eee biz nerde oturcaz dedi.
iyi biz çıkarız kiraya gel sen otur dedim. bu ev eski yenisini istiyorum dedi
anlatsam roman olur. ama böyleleri işe yarıyo kv nin gözündeki değerim arttı olgunluğumla
Kız bir değil iki değil her zaman yapıor bıktım yayaaa çok iğrenç
desene neden aynısını aldın diye
herkesin içinde boz bence aaaaa canım bak bunu aldım bugün nerden aldığımı söyliyim de ararken zorlanma deKız bir değil iki değil her zaman yapıor bıktım yakardesım olsa almazz
Kaç kere dedim ayyy Baska yoktu ayy bu güzeldi dıor utanmuo ki anam bacımherkesin içinde boz bence aaaaa canım bak bunu aldım bugün nerden aldığımı söyliyim de ararken zorlanma de
ben bu konularda berbatım valla çat diye söylerim.
ben çok sinir olurdum cidden senin gibi.Kaç kere dedim ayyy Baska yoktu ayy bu güzeldi dıor utanmuo ki anam bacım
Senin derdin simdiden onu germişse evlense neler olurdu ay ucuz kurtuldunben çok sinir olurdum cidden senin gibi.
bizimki de bizi beğenmiyordu fakiriz diye
ev eski bişe takmamışlar kızı çalıştırıyorlar falan derken 3 senelik ilişkisini bitirdi
valla.Senin derdin simdiden onu germişse evlense neler olurdu ay ucuz kurtuldun
Valla onu da dedi dört cocuğu var gidip spitalini cıkarttı gecen ay besinciyi getrcem dıor o da var yani eksik kalır mıvalla.
sen nasıl kurtulucan kız?
sana özenip çocuk da yapmasın şimdi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?