Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin benim oğlumda kardeş istemiyor abimim.ikizleri var 11 ayliklar onlari cok seviyor ama bir o.kadarda istemiyor herkesde diyor ikinci cocuk olursa işin zor şaşırdım valla

Canim senin oğluşun kaç yasinda bilmiyorum ama benim oglumda hic istemiyordu çöpe atarim diyordu ama büyüdükce kardes özlemi oluyor .

Ben hep Allah a havale ediyorum .rabbim bilir diyorum. Bazen bir şeye sahip olmaktansa olmamak daha hayirli oluyor.

Kızlar benim bu da düştü, değerim geri binlere düşmüş, 5-6 ay ara vereceğim.hepinizi çok çok öpüyorum, arada girerim

Hayırlısı böyleymiş.. hamileyken ilerki haftalarda böyle sonuçlanması inan daha zor Allah sağlıklısını nasip etsin

günaydin canimmmm. Benim oglan 6 da ayakta .

Ay o da erkenciymiş ya eskidende mi böyleydi? Benimki daha küçük bu kadar erken kalkmasını istemiyorum ama kalkıyor işte bide öğle uykusuna erken yatmıyor hele bi yere gittiğimizde öğle uykusu hepden gidiyor
Şimdiki çocuklar bi tuhaf biz böylemiydik annem yatın derdi kendi kendimize uyurduk gıkımız çıkmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…