- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.261
oha yeter deseydinValla onu da dedi dört cocuğu var gidip spitalini cıkarttı gecen ay besinciyi getrcem dıor o da var yani eksik kalır mı
Otuz yasındaoha yeter deseydin
korkunç cidden. kaç yaşında ki dört çocuğu var?
En küçüğü bes yasında cok erkn evlenmiş sürekli doğurms sımdde dopurcam dıor sevk gelmişoha yeter deseydin
korkunç cidden. kaç yaşında ki dört çocuğu var?
anam benle yaşıtOtuz yasında
Buda durmdn doğurms yaanam benle yaşıt
bana yazıklar olsun daha bi tane doğuramadım
Amin benim oğlumda kardeş istemiyor abimim.ikizleri var 11 ayliklar onlari cok seviyor ama bir o.kadarda istemiyor herkesde diyor ikinci cocuk olursa işin zor şaşırdım valla
Kızlar benim bu da düştü, değerim geri binlere düşmüş, 5-6 ay ara vereceğim.hepinizi çok çok öpüyorum, arada girerim
aynen öyle kuzum. Cevap vermeyince dert oluyor işte bana olacağına ona olsun. Ama o an aklıma gelmiyor işte deli kafam Allahım hayırlı bi şekilde nasip etse de sıra ona söylemeye gelse keşke. Şeytan diyor ki hamilelik olduktan sonra sen bana böyle böyle demiştin ama benim bi sorunum var mı yok mu bilmiyordun bi daha bilip bilmeden millete laf etme diyesim var ama ne anlar ki vicdan mı yapacak sanki terbiyesiz. Demekki kendini bilmez akraba bi bende yokmuş seninkininde maşallahı var.
terbiyesizler. Senin derdin neyken ne diyor sana. Bunlara laf anlatsan da anlamazlar zaten. Müsibet gerek böylelere
Öyle tabiki ama gönülde istiyorrrBen hep Allah a havale ediyorum .rabbim bilir diyorum. Bazen bir şeye sahip olmaktansa olmamak daha hayirli oluyor.
Günaydın cağnımmmm. Bebiş uyanmadıysa tekrar yat. Ben gibiGününüz aydın, sabahınız hayırlı olsun gençler☀ ben yine 7'ciyim ah ne isterdim şuan yatakta olmayı
Gününüz aydın, sabahınız hayırlı olsun gençler☀ ben yine 7'ciyim ah ne isterdim şuan yatakta olmayı
Öyle tabiki ama gönülde istiyorrr
Kızlar benim bu da düştü, değerim geri binlere düşmüş, 5-6 ay ara vereceğim.hepinizi çok çok öpüyorum, arada girerim
günaydin canimmmm. Benim oglan 6 da ayakta .
günaydın herkese
S SarI NisaN üzüldüm canım yaaa hayırlısı olsun.
K KurkmantoluS sen de şu adamla bi dövüşmeee bebek yapma zamanınız geldi
Mavi Boncugumm canım senin bebiş iyileşti mi?
guzelgunler2019 kuzum sen izne mi geldin sesin çıkmıyor?
Allah razı olsunnn cağnımmmmmRabbim tez zamanda doldursun kucagini insallah. Dualarimda senide anacagim
Kız yok barıştıkgünaydın herkese
S SarI NisaN üzüldüm canım yaaa hayırlısı olsun.
K KurkmantoluS sen de şu adamla bi dövüşmeee bebek yapma zamanınız geldi
Mavi Boncugumm canım senin bebiş iyileşti mi?
guzelgunler2019 kuzum sen izne mi geldin sesin çıkmıyor?
günaydın oğlum 2015 eylül doğumlu 4 yaşındaCanim senin oğluşun kaç yasinda bilmiyorum ama benim oglumda hic istemiyordu çöpe atarim diyordu ama büyüdükce kardes özlemi oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?