- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.281
ay evet annemlerin yazlığındayım bu akşam döneceğim eve ama hafta sonu tekrar tatile çıkacağız bu sefer eşimleÇok şükür teyzesi iyileşti ama canıma okuyorsen napıyosun tatildemisin?
günaydın işini seven güzel insangünaydınlar
Ay o da erkenciymiş ya eskidende mi böyleydi? Benimki daha küçük bu kadar erken kalkmasını istemiyorum ama kalkıyor işte bide öğle uykusuna erken yatmıyor hele bi yere gittiğimizde öğle uykusu hepden gidiyor
Şimdiki çocuklar bi tuhaf biz böylemiydik annem yatın derdi kendi kendimize uyurduk gıkımız çıkmazdı
gnydn kız bu eltin sana erken doğum yaptırcak bu kadar strese girmişsinNe alsam aynısını alıyor azimle arıyor buluyor ya basımın belası
ay evet annemlerin yazlığındayım bu akşam döneceğim eve ama hafta sonu tekrar tatile çıkacağız bu sefer eşimle
günaydın oğlum 2015 eylül doğumlu 4 yaşında
anlıyorum seni 6 7 aydır artık düşünüyorum nasip kısmetAllah bagislasin canim benimkide 5 yasinda 1yildir kardes diye tutturdu. Belli bir zamana kadar anneler cocuklara yetiyor ama bir zaman sonra paylasimlar azaliyor. Sakin gec kalma ben 3yildir ugrasiyorum.keske hic ara vermeseydim
amin.Allah bagislasin canim benimkide 5 yasinda 1yildir kardes diye tutturdu. Belli bir zamana kadar anneler cocuklara yetiyor ama bir zaman sonra paylasimlar azaliyor. Sakin gec kalma ben 3yildir ugrasiyorum.keske hic ara vermeseydim
Benim oglan dogdugundan beri böyle canim. Anaokulunda ögretmen resim çizin demis benim oğlum gece karanlikta camiye giden adamlar cizmis.
ay ben oralardan bıktım çok gittim.Yaa ne güzel mâşallah size☺ tatile hasret kaldım aaah ahhh eskiden bizde giderdik
Balıkesir'de çok güzel tatil yerleri var hele ayvalık sarımsaklı plajı mis gibi denizi offfffAkçay, kaz dağları oofffff off
ay ben oralardan bıktım çok gittim.
karadeniz taraflarındayız artık.
sağ ol canım darısı başınızaaa en kusa süredeKaradeniz'de güzeldir iyi tatiller
karadeniz miay ben oralardan bıktım çok gittim.
karadeniz taraflarındayız artık.
Yaa niye böyle oluyor niyeeKızlar benim bu da düştü, değerim geri binlere düşmüş, 5-6 ay ara vereceğim.hepinizi çok çok öpüyorum, arada girerim
HahahhaBiri benimle eltimi çekiştirsin
Ayy evet dimi nasıl başlarsa öyle gidiyor
Allah yardımcın olsun seninde
Uykusuz kalmak bizim içinde zor çocuk olunca zaten uyku sistemimiz tamamen değişiyor sen hangi ildesin canım?
Canım sıkılıyor tuvalet eğitimine nasıl başlicam bilemiyorum bu çocuğu memnun edemiyorum çok mızmız altını açarken bile beni çok uğraştırıyor istemiyor kalkmaya çalışıyor
Tek başına sıkılıyor anlıyorum onu da ama devamlı dışarı çıkaramıyorum çıkarınca da eve girmek istemiyor yırtıyor kendini basbas bağırıyor oyuncaklarlada oynamıyor gerçi uzun zamandır yeni oyuncak almadım ama...
Son çare çizgi film açıyorum onu da sürekli izlemiyor zaten. izletme diyorlar napayım tek başıma nasıl zaptedeyim , söylemesi kolay tabi. Evde sürekli yaptığı elimden tutup beni çekiştirmek ağlamak sızlamak... İşim gücüm aksıyor napayım ben şimdi var mı öneriniz kızlar? ☹
Umutumut82
fer_nur
@Hayal Kocak
guzelgunler2019
Y Yazgele
gerçekten mi?Kastamonu canim
küçük eltiler iyidir yahu sevin onları daha temiz masum gözü açılmamış.. (ben de küçük eltiyim)Yeni gelen eltim küçük olanı sevıyorum ama cok tatlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?