Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim oglan dogdugundan beri böyle canim. Anaokulunda ögretmen resim çizin demis benim oğlum gece karanlikta camiye giden adamlar cizmis.

ay evet annemlerin yazlığındayım bu akşam döneceğim eve ama hafta sonu tekrar tatile çıkacağız bu sefer eşimle

Yaa ne güzel mâşallah size tatile hasret kaldım aaah ahhh eskiden bizde giderdik
Balıkesir'de çok güzel tatil yerleri var hele ayvalık sarımsaklı plajı mis gibi denizi offfff Akçay, kaz dağları oofffff off

günaydın oğlum 2015 eylül doğumlu 4 yaşında

Allah bagislasin canim benimkide 5 yasinda 1yildir kardes diye tutturdu. Belli bir zamana kadar anneler cocuklara yetiyor ama bir zaman sonra paylasimlar azaliyor. Sakin gec kalma ben 3yildir ugrasiyorum.keske hic ara vermeseydim

Benim oglan dogdugundan beri böyle canim. Anaokulunda ögretmen resim çizin demis benim oğlum gece karanlikta camiye giden adamlar cizmis.

Ayy evet dimi nasıl başlarsa öyle gidiyor
Allah yardımcın olsun seninde
Uykusuz kalmak bizim içinde zor çocuk olunca zaten uyku sistemimiz tamamen değişiyor sen hangi ildesin canım?

ay ben oralardan bıktım çok gittim.
karadeniz taraflarındayız artık.

Canım sıkılıyor tuvalet eğitimine nasıl başlicam bilemiyorum bu çocuğu memnun edemiyorum çok mızmız altını açarken bile beni çok uğraştırıyor istemiyor kalkmaya çalışıyor
Tek başına sıkılıyor anlıyorum onu da ama devamlı dışarı çıkaramıyorum çıkarınca da eve girmek istemiyor yırtıyor kendini basbas bağırıyor oyuncaklarlada oynamıyor gerçi uzun zamandır yeni oyuncak almadım ama...
Son çare çizgi film açıyorum onu da sürekli izlemiyor zaten. izletme diyorlar napayım tek başıma nasıl zaptedeyim , söylemesi kolay tabi. Evde sürekli yaptığı elimden tutup beni çekiştirmek ağlamak sızlamak... İşim gücüm aksıyor napayım ben şimdi var mı öneriniz kızlar? ☹
Umutumut82
fer_nur
@Hayal Kocak
guzelgunler2019
Y Yazgele

Valla kuzum benim oglan emmeyide bezide 3 yasinda birakti. Ikisi icinde doktoragöturdum doktor artikbüyüdügünü emmeyi ve bezibirakmasi gerektigini soyledi bak annende zorlaniyor dedi ogün bezlenmeyi ve emmeyi birakti. Böyle durumlarda düsüncesine ve otoritesine inandigi birinin yönlendirmesi iyi oluyor. Sana en büyük tavsiyem büyük tuvaletini tutuyorlar ilk zamanlar ben yaklasik3 ay büyük tuvaletim yok desede günde 2kere bir sabah bir aksam klozete oturtup 10dakika bekledim böylece bagirsaklari düzenlendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…