Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anladım canım erkek çocukları daha geç alışıyormuş zaten çevremdende öyle görüyorum...
Benimki malesef 3 ay emdi ne sıkıntılar çektim olmadı nasibi yokmuş☹ seninki 3 sene maşallah epey emmiş ama anne sütü önemli en azından ondan mahrum olmadı.
Tuvalet eğitimi bizim için doğru zaman değil sanırım çünkü daha iletişim kuramıyorum ben oğlumla bişey anlatmaya çalışıyorum başka şeylerle ilgileniyor dinlemiyor fazla idrak edemiyor..daha zamanı var sanırım bu sene geçti☹ bide lazımlık tavsiye edermisin?
Bazı çocuklar klozetten korkuyormuş lazımlıkla daha kolay alışıyolarmış
Tabi çocuğuna göre değişir bu

oğlunuz sanırım 2 yaşında ben 3 yaşında öğrettim evet lazımlık kullandırdım lazımlığın içine az su koydum bak yapmışsın işte böyle devam et dedim birde tuvaletin oraya koydum lazımlığını bizler falan girerken öğrensin diye

Evet canım eylül'de 2 olacak inşallah
Seneye kaldı artık teşekkürler

Son düzenleme:
bazen çekemezlik olabiliyor canım üç günlük dünya oysa insanlar hayatı kendilerine niye bu kadar zorlaştırıyor anlayamıyorum..

Aynen canım valla bende anlamış değilim
Görümcemle ben aynı yaştayız sadece ay olarak o büyük benden . Eltim bizden 6 yaş küçük, görümceme abla der araları gayet iyi ama bana abla demez mesela kürtaj oldum illaki duydular hiçbiri geçmiş olsun bile demedi. Eşimde bütün bunlara rağmen hala beni onların yanına götürmeye çalışıyor çatışıyoruz sinir ediyor beni götürme diyorum mecbur değilim. Bu konuda hiç uzlaşamayız eşimle empati kurmaz çünkü
Şu saatten sonra hiçbiri umrumda değil artık

Kuzum ben lazimlik aldim kullanmak istemedi.ben wc aparatiyla alistirdim kendini büyümus hissediyor . 2 yasinda benim oglumda öyleydi ben anlatirken kale almazdi. Çevrem hep mana verdi okulagidene kadar bezlicenmi diye hiç takmadim.cocuk kendini hazir hissettiginde kendini belli ediyor zaten

Birde bazilari pis kaka diye cocugu korkutuyor.hatta yapmazsan icinde böcek olur diyen var. Ama ben ogluma dogru olani anlattim. Yemek yedigimizi sindirdigimizi falan yani.

Haklısın kuzum hazır hissetmeleriyle alakalı bi durum...seneye kadar beklicem inşâllah o zaman başlarım sağol tavsiyelerin için

Hahahha kız benim eltimde dün geldi bize ayrı şehirlerdeyiz bizde kalcak bir süre. Eltim açık ben tesettürlü olduğum için öyle birbirimizi kıskanma durumu olmuyor Demek eltin seni takip ediyor haaa
Gercekten edıyor resmen ne beğensem aynısını alıyor

Benim elticim de kardeşim gibi gördüğüm kuzenim olacak sanırım. İnşallah ilerde bi tatsızlık yaşanmazzz
Bende eltimle iyiyim ayeı şehirlerde olsak çok görüşemesekte görüşünce iyiyiz. Bebek haberini verirken bile çok düşündüm. Eltimin 5 yıldır falan çocuğu olmuyor içinde kötülük yok çok sevinir bebeğimin olmasına ama insanın içi burkuluyor ya onu hissedebiliyorum. Dün haberi verdim çok sevindi ama ben uyuyamadım nedense moralim bozuldu. İnşallah rabbim herkese tez zamanda bebek nasip eder.

Ayy inşallah arkadaşım. Sen güzel kalbinle düşünmüşün Rabbim eltine de versin inşallah. Bizlere de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…