- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.301
körpe derler yaküçük eltiler iyidir yahu sevin onları daha temiz masum gözü açılmamış.. (ben de küçük eltiyim)
Valla kuzum benim oglan emmeyide bezide 3 yasinda birakti. Ikisi icinde doktoragöturdum doktor artikbüyüdügünü emmeyi ve bezibirakmasi gerektigini soyledi bak annende zorlaniyor dedi ogün bezlenmeyi ve emmeyi birakti. Böyle durumlarda düsüncesine ve otoritesine inandigi birinin yönlendirmesi iyi oluyor. Sana en büyük tavsiyem büyük tuvaletini tutuyorlar ilk zamanlar ben yaklasik3 ay büyük tuvaletim yok desede günde 2kere bir sabah bir aksam klozete oturtup 10dakika bekledim böylece bagirsaklari düzenlendi.
küçük eltiler iyidir yahu sevin onları daha temiz masum gözü açılmamış.. (ben de küçük eltiyim)
oğlunuz sanırım 2 yaşında ben 3 yaşında öğrettim evet lazımlık kullandırdım lazımlığın içine az su koydum bak yapmışsın işte böyle devam et dedim birde tuvaletin oraya koydum lazımlığını bizler falan girerken öğrensin diyeAnladım canım erkek çocukları daha alışıyormuş zaten çevremdende öyle görüyorum...
Benimki malesef 3 ay emdi ne sıkıntılar çektim olmadı nasibi yokmuş☹ seninki 3 sene maşallah epey emmiş ama anne sütü önemli en azından ondan mahrum olmadı.
Tuvalet eğitimi bizim için doğru zaman değil sanırım çünkü daha iletişim kuramıyorum ben oğlumla bişey anlatmaya çalışıyorum başka şeylerle ilgileniyor dinlemiyor fazla idrak edemiyor..daha zamanı var sanırım bu sene geçti☹ bide lazımlık tavsiye edermisin?
Bazı çocuklar klozetten korkuyormuş lazımlıkla daha kolay alışıyolarmış
Tabi çocuğuna göre değişir bu
bazen çekemezlik olabiliyor canım üç günlük dünya oysa insanlar hayatı kendilerine niye bu kadar zorlaştırıyor anlayamıyorum..Bendede 1 tane küçük elti var ama hiç aramızda muhabbet yoktur iki yabancı gibiyizkişisine göre değişiyor canım
oğlunuz sanırım 2 yaşında ben 3 yaşında öğrettim evet lazımlık kullandırdım lazımlığın içine az su koydum bak yapmışsın işte böyle devam et dedim birde tuvaletin oraya koydum lazımlığını bizler falan girerken öğrensin diye
bazen çekemezlik olabiliyor canım üç günlük dünya oysa insanlar hayatı kendilerine niye bu kadar zorlaştırıyor anlayamıyorum..
Anladım canım erkek çocukları daha geç alışıyormuş zaten çevremdende öyle görüyorum...
Benimki malesef 3 ay emdi ne sıkıntılar çektim olmadı nasibi yokmuş☹ seninki 3 sene maşallah epey emmiş ama anne sütü önemli en azından ondan mahrum olmadı.
Tuvalet eğitimi bizim için doğru zaman değil sanırım çünkü daha iletişim kuramıyorum ben oğlumla bişey anlatmaya çalışıyorum başka şeylerle ilgileniyor dinlemiyor fazla idrak edemiyor..daha zamanı var sanırım bu sene geçti☹ bide lazımlık tavsiye edermisin?
Benim elticim de kardeşim gibi gördüğüm kuzenim olacak sanırım. İnşallah ilerde bi tatsızlık yaşanmazzz
Anladım canım erkek çocukları daha geç alışıyormuş zaten çevremdende öyle görüyorum...
Kuzum ben lazimlik aldim kullanmak istemedi.ben wc aparatiyla alistirdim kendini büyümus hissediyor . 2 yasinda benim oglumda öyleydi ben anlatirken kale almazdi. Çevrem hep mana verdi okulagidene kadar bezlicenmi diye hiç takmadim.cocuk kendini hazir hissettiginde kendini belli ediyor zaten
Aman bas belasıgnydn kız bu eltin sana erken doğum yaptırcak bu kadar strese girmişsin
Gercekten edıyor resmen ne beğensem aynısını alıyorHahahhakız benim eltimde dün geldi bize ayrı şehirlerdeyiz bizde kalcak bir süre. Eltim açık ben tesettürlü olduğum için öyle birbirimizi kıskanma durumu olmuyor Demek eltin seni takip ediyor haaa
Bende eltimle iyiyim ayeı şehirlerde olsak çok görüşemesekte görüşünce iyiyiz. Bebek haberini verirken bile çok düşündüm. Eltimin 5 yıldır falan çocuğu olmuyor içinde kötülük yok çok sevinir bebeğimin olmasına ama insanın içi burkuluyor ya onu hissedebiliyorum. Dün haberi verdim çok sevindi ama ben uyuyamadım nedense moralim bozuldu. İnşallah rabbim herkese tez zamanda bebek nasip eder.Benim elticim de kardeşim gibi gördüğüm kuzenim olacak sanırım. İnşallah ilerde bi tatsızlık yaşanmazzz
Ayy inşallah arkadaşım. Sen güzel kalbinle düşünmüşün Rabbim eltine de versin inşallah. Bizlere deBende eltimle iyiyim ayeı şehirlerde olsak çok görüşemesekte görüşünce iyiyiz. Bebek haberini verirken bile çok düşündüm. Eltimin 5 yıldır falan çocuğu olmuyor içinde kötülük yok çok sevinir bebeğimin olmasına ama insanın içi burkuluyor ya onu hissedebiliyorum. Dün haberi verdim çok sevindi ama ben uyuyamadım nedense moralim bozuldu. İnşallah rabbim herkese tez zamanda bebek nasip eder.
Acaba eltin bunları görse ne dirKendıne özgü Bi düşüncesi beğenisi yok resmen Bn gelin geldiğimde giyinmeyi bilmiyordu
Kız hiçbişiden anlamıyor ki bunları bilsinAcaba eltin bunları görse ne dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?