Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz araştırdım ama denizden mikrop kapılmaz deniyor ne kadar doğru bilemedim şimdi. Toksa doktorlar yüzmeyi öneriyorlarmış. Tabiki risk varsa bebeğimden önemli değil hiç birşey. 2 denelik ayvalık dikili taraflarına gidiyoruz. Bu sene bodrum falan bakıyordum da alkolsüz kalabileceğimiz düzgün bir yer bulamadım yaa. Doktoruma soruyim Salı günü o zamn ona göre karar veriyim.

Oturduğunuz ev onların ve onlara kira parası mı ödüyorsunuz? Kendilerine gelince her türlü hizmeti ve yardımı beklerler ama bizim bişey beklemeye hakkımız yok robotuz ya hani
Bende halbuki sevinmiştim gelince ne güzel bana yardım eder diye ama havamı aldım
İstemem daha ya zaten ne diye ben emzirirken yatak odama çat diye girip beni izlesinki

Evet tatlım yüzmeyi öneriyorlar ama ilk aylarda değil bildiğim kadarıyla çünkü düşük riski olabilir o dönemin geçmesi lazım diye biliyorum ama sen doktoruna sorarsın tabi
Her deniz tertemiz olmuyor malum temiz olması önemli tabi ama bide o bölge uzun süre ıslak kalırsa Allah korusun mantar vs ihtimali de var o yüzden ben risk göze alamıyorum

Cnm benim almanyanin uygulama seklini tabiki bilemem. Ama turkiyede doktorlar gebelik doneminde tsh hormonunu 2.5 altinda istiyor.bende gebe kaldigimda 3 filandi ilac dozunu doktorum yukselti.

Bencede hiç uygun değil zaten zırt pırt emziriyosun geliyo izliyo ben hoşlanmam böyle durumlardan bebek geceleri sık sık uyanıyor ağlıyor haliyle gece yarısı odama giriyor birden belki uygun bi halde değilim
zaten girsede napacakki bebekle devamlı anne meşgul annenin kokusunu istiyor sürekli o evdeyken hiç rahat edemiyorum
herşey dozunda güzel

Tamam canım çok sağol gitmeyebilirim o zaman.

Kayseri Yamula barajı

Canim bende aynisini düsünüyorum biliyormusun eßim cok boş bogazli eger nasip olursa bende esine 2 ay söylemicem

Selam kızlar bugün yumurtlamamın üstünden 15 gün geçti 13 gün geçtiğinde test yapmıştım negatif çıkmıştı yumurtlamamı testle takip ettim eminim sizce 13. Gün gözükmemiş olabilir mi? Hamilelik ihtimali var mı

Olabilir tabiki canım sana bir örnek vereyim şuan çok yakınım olan biri 13.günde test yaptı negatifti ama adeti hala gelmedi ara ara adet sancısı oluyor ama gelmiyor 16.gün tekrar test yaptı ve bingo çift çizgi bugün kan verdi bakalım kaç çıkacak...zaten idrara geç yansıdığı için en az 15 gün geçmesi şart inşâllah seninkide öyle olur hepimize sağlıkla nasip etsin Rabbim

Ayy canım inşallah inşallah o kadar çok iyi haber duymaya ihtiyacım var ki Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Ayy canım inşallah inşallah o kadar çok iyi haber duymaya ihtiyacım var ki Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Rabbim yüreğini ferahlatsın ,bütün sıkıntılarını hayra çevirsin amin
Üzülme güzel kardeşim Rahman olan Allah'ın rahmeti bitmez.. tez zamanda üzerine yağmur gibi yağdırsın inşâllah

Canım ben yeni hamile olduğumu öğrendim ovulasyonla günümü takip etmiştim 13.gün test yaptım negatifti tesi gün akşam aynı marka testi yine yaptım ve silik çizgi çıktı o yüzden umudunu yitirme

Rabbim yüreğini ferahlatsın ,bütün sıkıntılarını hayra çevirsin amin
Üzülme güzel kardeşim Rahman olan Allah'ın rahmeti bitmez.. tez zamanda üzerine yağmur gibi yağdırsın inşâllah
Aminnn amin amin tüm sıkıntı da olanlara iyilik versin... rahmetinden mahrum etmesin senden de binlerce kez razı olsun

Bende yarın yapıcam inşallah canım bakalım varsa çıkar artık yoksa da Rabbim bizi uğraştırmasın tek dileğim o sağ salim kucağına al sende inşallah

Ahhhh ah kızlar toplaşın hele, ne diyeceğim, ben dış gebelik geçiriyormuşum, eşek gitmiş sağ tüpümde büyümeye çalışıyormuş, orada yolk sac bile oluşturmuş, zaten ben bu ağrıların çok normal olmadığını anlamıştım o kadar kızdım ki kendisine tekmeleye tekmeleye bile düşürebilirim
Neyse işte, bi iğne vurulacağım şimdi, biraz sarsacakmış beni, dua edin olur mu?
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…