- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.361
Biraz araştırdım ama denizden mikrop kapılmaz deniyor ne kadar doğru bilemedim şimdi. Toksa doktorlar yüzmeyi öneriyorlarmış. Tabiki risk varsa bebeğimden önemli değil hiç birşey. 2 denelik ayvalık dikili taraflarına gidiyoruz. Bu sene bodrum falan bakıyordum da alkolsüz kalabileceğimiz düzgün bir yer bulamadım yaa. Doktoruma soruyim Salı günü o zamn ona göre karar veriyim.Canım daha hamileliğin çok yeni ilk 3 ay zaten düşük riski olur bence denize girmesen bu dönemde daha iyi
Sen bilirsin tabi illaki hevesleniyosun anlıyorum ama bebişin herşeyden önemli
Bide hamileyken idrar yolu enfeksiyonuna çok açık oluyosun yani deniz bile olsa ben güvenemem
Yer olarak balıkesire gitmediysen bi çok tatil yerleri var Ayvalık, Altınoluk, Erdek, Akçay daha çok yeri var ama heryerine gitmedim sen istersen oranın yerlerine bakabilirsin
Alternatifler çok tabi bodrum, çeşme falan muğladada çok yerler var ama tabi bütçeye göre bi yer bakmak lazım ben oralara gitmedim ama fiyatlar daha yüksektir
oy kaynana dedikodusu dönmus cok pis:) kacirmisim. Ben de hic beklenti icinde degilim. 3 kere zor anim oldu muhtacim dedim, 4 saat yol arabayla gelemem dedi, sonra zor durum gecince oglan iyilesince fln 2 hafta sonra geldi yani esiyle. Evle ilgili biryigin sey yapiyorlar gelip ama ev onlarin ve kira ödüyruz, bence kiraci olsa ona da yaparlar.Bazen diyor oglan büyüsün gelir bizde kalir fln diye ama soru isareti halindeyim. Bize geldiklerinde hic dagitmaz dökmez hep yardimci olmaya calisir, ben kuruyosam o toplar fln enyse ki o acilardan iyi ama yine de lousa dönemi ben de istemem yanimda yani, esim bana yeter ona cemkiririrm günboyu nazimi ceker ahahahha:)
Biraz araştırdım ama denizden mikrop kapılmaz deniyor ne kadar doğru bilemedim şimdi. Toksa doktorlar yüzmeyi öneriyorlarmış. Tabiki risk varsa bebeğimden önemli değil hiç birşey. 2 denelik ayvalık dikili taraflarına gidiyoruz. Bu sene bodrum falan bakıyordum da alkolsüz kalabileceğimiz düzgün bir yer bulamadım yaa. Doktoruma soruyim Salı günü o zamn ona göre karar veriyim.
Cnm benim almanyanin uygulama seklini tabiki bilemem. Ama turkiyede doktorlar gebelik doneminde tsh hormonunu 2.5 altinda istiyor.bende gebe kaldigimda 3 filandi ilac dozunu doktorum yukselti.ya aslen bende bu sorunlarin hicbiri yok, yani 4.3 iste. norm alde 3,1 civariydi, normalde dert deil de iste gebe kalmayi önlüyor diyorlar, hos ben yine 3 ustu tsh ile ogluma gebe kalmisim , kan testi negatif cikinca 1 hafta adet söktürücü aldim. damla bile kanamam olmadi, doguma kadar da olmadi. dusuk riskim hic olmadi, ben sdece 4 hafta kullandim gebelikte o ilaci cok korkutmuslardi engelli olabilir 14. haftaya kadar önemli diye. Ama belki dedigin gibi gebe kalmayi kolaylastirmadigi kesin bu yuksek degerin. Ben de gebelikte ilac kullanmayip her 3 haftada 1 kan vermistim,40. haftada 5.6 cikmisti, demistim hayatta kullanmam, dogumda 11 cikmis:)) oglanin da yuksekti dogumda ama sonra 5-4 derken Almanyada degeri umursamadilar bile normal deyip egctiler kimse bakmiyor artik oglumunkine. Endokrin uzmaniyla celismistim gebeligimde evet. Ama 50 mg ile basladim artik, zaten gebelik veya adet gecikmesi yoksa bana zarari yok ilacin.
Ay zor valla ya, kimse istemez tabii, hele bir de hasta ve ağrılıyken,ama zaten doğum zamanı kayınvalide çok uygun değil ya bence, ben mesela şimdiden kimse olmasa da olur modundayım.eşimle ben hallederiz her şeyi diye düşünüyorum.
Tamam canım çok sağol gitmeyebilirim o zaman.Evet tatlım yüzmeyi öneriyorlar ama ilk aylarda değil bildiğim kadarıyla çünkü düşük riski olabilir o dönemin geçmesi lazım diye biliyorum ama sen doktoruna sorarsın tabi
Her deniz tertemiz olmuyor malum temiz olması önemli tabi ama bide o bölge uzun süre ıslak kalırsa Allah korusun mantar vs ihtimali de var o yüzden ben risk göze alamıyorum
Kayseri Yamula barajıKızlar tatile nereye gidiyorsunuz,? Bu sene bayramdan önce bir yere gidelim diyoruz denizi güzel temiz olsun istiyorum ama karar veremedim. Havuzlun villaların fiyatları almış başını gitmişzaten hamilelikte havuz iyi değil diyorlar. Denizi sakin rahatça girebilcrğim bir yer var mı? Bayramda da İzmire gideceğiz orayada kolay geçsek sonrasında diyorum.
Valla öyle bacım ben eşime çok kızıyorum bana o kadar haksızlık edildi gıkı çıkmadı
Bende artık onun istediğini yapmicam
Ben eşime hamile kaldığımda tembih etmiştim hemen onlara söyleme kalp atışını duyalım ondan sonra bana tamam dedi ama meğerse en başından söylemişde haberim yok onu da ben farkettim mesajlarını yakaladım . Hamileliğimi biliyolarmış meğerse kaynanam bile arayıp hayırlı olsun demedi bende artık onun telefonlarını açmıyorum bundan sonra böyle
İnşâllah tez zamanda sağlıkla kalırımda bu sefer eşime bile kalp atışına kadar söylemeyi düşünmüyorum yoksa yine hemen gidip yetiştirir biliyorum
Selam kızlar bugün yumurtlamamın üstünden 15 gün geçti 13 gün geçtiğinde test yapmıştım negatif çıkmıştı yumurtlamamı testle takip ettim eminim sizce 13. Gün gözükmemiş olabilir mi? Hamilelik ihtimali var mı
Canim bende aynisini düsünüyorum biliyormusun eßim cok boş bogazli eger nasip olursa bende esine 2 ay söylemicem
Ayy canım inşallah inşallah o kadar çok iyi haber duymaya ihtiyacım var kiOlabilir tabiki canım sana bir örnek vereyim şuan çok yakınım olan biri 13.günde test yaptı negatifti ama adeti hala gelmedi ara ara adet sancısı oluyor ama gelmiyor 16.gün tekrar test yaptı ve bingo çift çizgibugün kan verdi bakalım kaç çıkacak...zaten idrara geç yansıdığı için en az 15 gün geçmesi şart inşâllah seninkide öyle olur hepimize sağlıkla nasip etsin Rabbim
Ayy canım inşallah inşallah o kadar çok iyi haber duymaya ihtiyacım var kiRabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Canım ben yeni hamile olduğumu öğrendimSelam kızlar bugün yumurtlamamın üstünden 15 gün geçti 13 gün geçtiğinde test yapmıştım negatif çıkmıştı yumurtlamamı testle takip ettim eminim sizce 13. Gün gözükmemiş olabilir mi? Hamilelik ihtimali var mı
Aminnn amin amin tüm sıkıntı da olanlara iyilik versin... rahmetinden mahrum etmesin senden de binlerce kez razı olsunRabbim yüreğini ferahlatsın ,bütün sıkıntılarını hayra çevirsin amin
Üzülme güzel kardeşim Rahman olan Allah'ın rahmeti bitmez.. tez zamanda üzerine yağmur gibi yağdırsın inşâllah
Bende yarın yapıcam inşallah canım bakalım varsa çıkar artık yoksa da Rabbim bizi uğraştırmasın tek dileğim o sağ salim kucağına al sende inşallahCanım ben yeni hamile olduğumu öğrendimovulasyonla günümü takip etmiştim 13.gün test yaptım negatifti tesi gün akşam aynı marka testi yine yaptım ve silik çizgi çıktı o yüzden umudunu yitirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?