Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Orda yemek kültürü de yok dimi ne zor ya bizim zengin mutfağımız gibisi yok valla çok mahrum kalıyorlar
Buranın da kendnce güzel bazı yemekleri var ama ulaşma imkanım yok. Vallakoca bi hafta kalıp mantı yemeyi unutmuşum zaten dün fark ettim ve yıkıldım nası unuttum diye

Cnm benim bildigim kadariyla evet kanama oluyor... ama dikkat et kendine uzanma cok ..agir bise de kaldirma. 3 ay cok onemli. Hatta carsaflarini bile sen degistirme mumkun olmadikca.

Yok kuzum benimki seninkinden farklı bence, çünkü ben kürtaj olmayacağım, bu şekilde çözülmezse ameliyat olacakmış, çözümü kürtaj değilmiş yani

Ayyy keşke yakın şehirlerde olsakkkk yada aynı şehirde ne güzel olurdu değil miiii yaaaaa

Yaa bencede toplanırdık buluşurduk çok iyi olurdu bizde ufak bi bahçede var gırgır cümbüş aahh ahh buralarda komşu momşu yok zaten akşama kadar sıkılıyoruz oğlumla bigün İstanbul'a yolun düşerse beklerim canikom

Yaa ne iyi olurdu sormaaaa. Çok isterim valla ama ben İstanbula gelirsem seni bulmaya çalışırken kendim kaybolurum

Yaa ne iyi olurdu sormaaaa. Çok isterim valla ama ben İstanbula gelirsem seni bulmaya çalışırken kendim kaybolurum

Ahahahaaa aynen öyle aman ha tek başına kalkışma kuzum hiç geldinmi bilmiyorum ama bak istanbulluyum diye demiyorum ama bi başka şehir gerçekten gezilecek görülecek o kadar yeri varki tarihi mimarisi dillere destan ben burda doğup büyüdüm ama bende bilmediğim bi yerine gitsem valla kaybolurum
%30'unu falan biliyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…