- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.481
tşkler arkadaşlarla toplandık bi ara buralara göz gezdiririm şimdilik byeAfiyet şeker olsun
yicem de sirket politikasi, zaten ben de atmasyon söyledim yani cok yagli bisiydiye canım ye boşver ölümlü dünya aman ben hiç kalori falan takılmam huyum kurumasın
Buranın da kendnce güzel bazı yemekleri var ama ulaşma imkanım yok. Vallakoca bi hafta kalıp mantı yemeyi unutmuşum zaten dün fark ettim ve yıkıldım nası unuttum diyeOrda yemek kültürü de yok dimi ne zor ya bizim zengin mutfağımız gibisi yok valla çok mahrum kalıyorlar
kürklü sen pişirekoy emi
Ayyy keşke yakın şehirlerde olsakkkk yada aynı şehirde ne güzel olurdu değil miiii yaaaaaAyyyy Kayseri mantısı offfffff bol sarımsaklı
Aynen cnm ... Allahim caresiz dert vermesin.canim cikarsa sorun 150 kullanirsin neyse ki caresi var cok sukur, caresiz dert vermesin Allah:)
Cnm benim bildigim kadariyla evet kanama oluyor... ama dikkat et kendine uzanma cok ..agir bise de kaldirma. 3 ay cok onemli. Hatta carsaflarini bile sen degistirme mumkun olmadikca.Kızlar dün çok yoruldum. 1 saat ayakta gittim eve sonra marketten birşeyler almam gerekti ağır kaldırdım. Eve gittim acele yemek yaptım tabi dolaplara uzan vs vücut baya yoruldu. Akşamdan beri kasığım çok ağrıyor korkuyorum ya bir daha birşey yapmıycamDüşük olursa kanama olur dimi?
Yok kuzum benimki seninkinden farklı bence, çünkü ben kürtaj olmayacağım, bu şekilde çözülmezse ameliyat olacakmış, çözümü kürtaj değilmiş yaniAynen canım ondan kaldırdılar
Kürtajdan önce veriyolar rahim ağzı yumuşasın açılsın diye... 3 saat sancı çektim sonra kürtaja aldılar Rabbim bidaha yaşatmasın bana ve kimseyede...
Ben bana verdikleri ilacın prospektüsüne internetten bakmıştım mide ülser ilacı olduğu yazıyordu ama S SarI NisaN kanser ilacı demiş onu bilemiyorum
Biz de sarımsakcıyız her yıl tonlarca sarımsak iş ıcın bizi beklerKastamonu mu? Oyyyy ne de güzel olur oranın sarımsağı bende bulursam hep ondan alırım sarımsak soğansız bir hayat düşünemiyorum
gözün aydın canımKizlarrrr bizim cinsiyet % 80 kiz mis... ama 22 sinde genel taramamiz var. Cok sukur hersey yolunda..
nerelisiniz?Biz de sarımsakcıyız her yıl tonlarca sarımsak iş ıcın bizi bekler
Taşkopru gelınıyımnerelisiniz?
Ayyy keşke yakın şehirlerde olsakkkk yada aynı şehirde ne güzel olurdu değil miiii yaaaaa
Yaa ne iyi olurdu sormaaaa. Çok isterim valla ama ben İstanbula gelirsem seni bulmaya çalışırken kendim kaybolurumYaa bencede toplanırdık buluşurduk çok iyi olurdubizde ufak bi bahçede var gırgır cümbüş aahh ahh buralarda komşu momşu yok zaten akşama kadar sıkılıyoruz oğlumla ☹ bigün İstanbul'a yolun düşerse beklerim canikom
Biz de sarımsakcıyız her yıl tonlarca sarımsak iş ıcın bizi bekler
Yaa ne iyi olurdu sormaaaa. Çok isterim valla ama ben İstanbula gelirsem seni bulmaya çalışırken kendim kaybolurum
Yaa ne iyi olurdu sormaaaa. Çok isterim valla ama ben İstanbula gelirsem seni bulmaya çalışırken kendim kaybolurum
Ben Kastamonu taskopru gelınıyım ama boluda yasıyoruzHay mâşallah ne güzel bol bol taze taze yersinizsende mi Kastamonu'dasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?