- 6 Mayıs 2016
- 9.196
- 9.094
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.701
Mecburi yerim tok tutuyorsa canım çünkü gercekten acıkıyorun
Sen basladın mı denemeye canım
Acıkırsın tabi ya çok normal sen ye onu hem kan şekerini de yükseltmez şeker oranı düşük faydalı bi meyve yazık ya hamileykende diyet yapmak ne zordur
Olur hayırlısıyla inşallah sık sık ilişkiye kalırsınBaşladım canım zaten 2 ay geçti kürtajın üstünden hadi bismillah
korkular endişeler beni yemese bide
Olur hayırlısıyla inşallah sık sık ilişkiye kalırsın
eşim yok canım görevde ayın sonuna gelecek maalesef bekleme bişeycikler
Aminnnnİnşâllah canımçok fazla denemedik ama nasipte varsa tutar artık
eşim yok canım görevde ayın sonuna gelecek maalesef bekleme bişeycikler
Aynenn. Çok sağol kuzum ilgin içinBende olsam öyle doktora gitmem
İyi bari sevindim senin adına
insanı geriyolar oraya eski sonuç diye not düşeydiler bari ey Allah'ım ya
evet sağlık olsun herşeyin başı sağlık hakkımızda hayırlısıTüh neyse sağlık olsun ağustosa inşallah napalım bekliyecez
haberleşiriz o araTüh neyse sağlık olsun ağustosa inşallah napalım bekliyecez
Aynenn. Çok sağol kuzum ilgin için
kızlar merhaba.sessiz ama sıkı takipçilerinizdenim. bir şey danışmak istiyorum size. 2 temmuzda beta hcg değerim 38 çıktı. 5 temmuzda 134 , 8 temmuzda 422 çıktı daha sonra tekrar baktırmadım .bu normal bir gebelik mi yoksa hala kimyasal yada dış gebelik olma ihtimali var mı? pazartesi doktora görüneceğim ama belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor endişeleniyorum. sizce durum nedir? daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim.ve adetlerimkimyasal dan beri çok düzensiz . cevaplarsanız çok sevinirim.
teşekkürler cevapladığınız için. ilk olunca ve önceden kimyasal olunca bi tedirgin oldum haliyle. sizede geçmiş olsun bi kaybınız olmuş yakın zamanda allah sağlıklı bi bebek nasip etsin en yakın zamanda.Merhaba bacım değerlerin normal bence
Kasık ağrısı da normal ama çok şiddetli olursa ve Allah korusun kanama olursa sıkıntı var demektir. Değerlerinde ben bi sıkıntı görmedim şuan. Dış gebelikte bildiğim kadarıyla değerler çok yüksek oluyor
sağlıkla kavuşursun inşallah
Bize de dua et olur mu ben bir yıla yakındır bekliyorumKızlar hepinize merhaba. Şubat ayından beri bu müjdeyi vermek için bekliyorum çok şükür ki 5 ay sonunda hamile olduğumu öğrendim. Rabbim isteyen herkese nasip etsinSon adet tarihim 15 mayıs. BuGün adet günüm du olmayınca idrar testi yaptım anında çift cizgi çıktı
teşekkürler cevapladığınız için. ilk olunca ve önceden kimyasal olunca bi tedirgin oldum haliyle. sizede geçmiş olsun bi kaybınız olmuş yakın zamanda allah sağlıklı bi bebek nasip etsin en yakın zamanda.
Ay aynı his bana da geliyor yaa, kompleksli miyiz acaba?icki icsem hergün sarhos olsam mesela? beynim o zaman dusunmez belki ahahah:) yani test yapmak aklimin ucundan dahi gecmiyor zaten 40. gün bitmeden hic elim dahi gitmez, ya beni cok yipratiyor testte negatifi görmek, sanki 50 kisi toplanmis etrafima aptall ezik gerizekali senden zaten hicbi olmaz diye bagiriyormus kadar yogun üzüntü hissediyorum anlatamam sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?