Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet dönemin kaçıydı canım?

Ben ni doktorun konuşmasında şöyle bir şey duymuştum, anne adayları bu virütik mevzularla alakalı testlerde gördükleri her şeyde çok telaşlanıyor ama aslında doktor açısından hiçbir sknyı olmuyor çoğu zaman, o testle asla kendileri yorumlamamalı, boşuna strese girmemeli demişti, bu konuda hiçbir şey bilmiyorum bu arada

Kız sen çok önce yazmışsın onu, ben de şimdi yazıyordum daha sana, hem belki daha önce geçirmişsindir ondan pozitiftir diye, uzun uzun döşüyordum ki, saat 2de yazdığını gördüm.neyse hadi geçmiş olsun kuzum

Adet dönemin kaçıydı canım?
Dongum yok bi suredir ocakta kimyasal gebelik gecirdim ondan once 35 40 4 degisiyodu. Ocaktan sonra 80 gun adet olmadim. Tarlusalla ancak oldu pko varmis 1 mayistan sonra adet oladi. Ama takip ediyodum. Yumurtlama 23 haziranda oldu sanirim. Cok uzun ve karisik oldu kusura bakmayin.

Kızlar bişey dicem ya, size de şöyle bi his geliyo mu hiç? Edkiden okurken sınav sonrası , sonuçlar açıklanmadsn önce olup olmadık vakitlerde ah şu soruyı şöyle mi yaptım? Bu doğru mu ki ? Umarım şöyle yazmıştım gibi düşünceler sarardı beni.notun açıklanacağı gün bu adrenalin bu düşünceler iyice beynimi yakardı. Her adet yaklaştığında hele ki o son 1-2 gün hep gözden geçiyorum hah şu zaman da ilişki oldu, hah şu pozisyon oldu, tüh ya tam şu 4 gün ilişki olmayan döneme denk geldiyse? Ya yine tutmadıysa gibi düşüncelerde buluyorum kendimi deli miyim buna benzer bi his yaşayanınız var mı? Mavi Boncugumm , K KurkmantoluS , ay işaretleyecek insan kalmamış herkes gebe S SarI NisaN

Tabiki yaşıyorum hemde nasıl yaşıyorum bi bilsen ben bazı konularda çok takıntılıyımdır yaşanmış olayları enine boyuna düşünür dururum bu huyumu sevmiyorum keşke beynimizde reset tuşu olsada reset atsak kız sende mi terazisin yoksa?

Biri kürekle vursa meselaben öyle diyorum. Bende aynen senin gibiyim, 7 sene önce kavga edip konuşmadıgım arkadaşımın bile hala kritiğini yaparım kafamda

Niye böyleyiz acaba balataları mı yaktık
Huy işte böyle gelmiş böyle gideriz
Bence bi tedavi bulmalıyız, beynimizi eğitmeliyiz falan? Gebeyken çok gamsızdım ben yaa ayı gibi gamsızdım nası olmuşum ben öyle gamsız? O kafadan istiyorum yine

Bence bi tedavi bulmalıyız, beynimizi eğitmeliyiz falan? Gebeyken çok gamsızdım ben yaa ayı gibi gamsızdım nası olmuşum ben öyle gamsız? O kafadan istiyorum yine

Hormonlar sayesinde bende acayip gergin olurdum en ufak bişeyde sinirim hoplardı
Bişeyede aşermedim hiç keşke aşeriyomuş gibi yapıp eşimi gece yarısı uyandırıp marketlere yollattırsaydım böylece beni üzdüğü zamanların intikamını almış olurdum bidahaki sefere inşallah

İyi akşamlaaar:) :) uzun zamandır yazamamıştım. Benim güncel BAT 14 TEMMUZ. Ama sanırım olmayacağım inşallah yani. öyle hissediyorum. Bazı belirtilerim de var gibi, bel ağrısı şişkinlik sık idrara çıkma... Artık psikolojik mi bilmiyorum. Ben bir önceki gebeligimde ovulasyon testinde öğrenmiştim sonucumu gebelik testi olmadığı için. Bugün ovulasyonda yine 2. Çizgiyi gördüm ama kendimi kaptırmak istemiyorum 2 gün bekleyip adet olmazsam test yapacağım

Ye ye yağlanırsın sonra
Yok ya benim bel çevrem yağlanmıyor, giden popoya gidiyor. Onu da günde 20 km bisikletle yakıyorım çok şükür. Gönlüm istemiş, yiyim deyim bi kez. Yalnız sağlıklı kek yani ortamdaki tek suçlu nutella gibi

Ben sezeryan dan dolayı böle oldum
Kızım şöyle korkutma milleti ya herkes sezeryandan korkacak iyice. Zaten benim annem de boku hep bize atıyor gebeliklerinde almış, kaynanam da ger cocukta on kilo koydum üstüme dikkat et dediydi 20. Haftada 7 kilo almışım diye, nası bi motive ettiyse doğuma kadar o 7 kiloyla gittim benim çocuğumun üstüne atabileceğim bitek kol kaslarım var yaa çok şükür Haa bide diş çıkardığı dönemler tırnaklarıyla bikaç yarmıştı, faça izi gibi onlar miras

Bence yumurtlama tarihini göz önünde bulundurunca değerinin ilk hali güzel artışların da güzel, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

S
Ben ezberledim, hep aynı şeyleri yapıyorum, ezberci eğitim mağduruyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…