- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.721
Adet dönemin kaçıydı canım?kızlar merhaba.sessiz ama sıkı takipçilerinizdenim. bir şey danışmak istiyorum size. 2 temmuzda beta hcg değerim 38 çıktı. 5 temmuzda 134 , 8 temmuzda 422 çıktı daha sonra tekrar baktırmadım .bu normal bir gebelik mi yoksa hala kimyasal yada dış gebelik olma ihtimali var mı? pazartesi doktora görüneceğim ama belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor endişeleniyorum. sizce durum nedir? daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim.ve adetlerimkimyasal dan beri çok düzensiz . cevaplarsanız çok sevinirim.
Ben ni doktorun konuşmasında şöyle bir şey duymuştum, anne adayları bu virütik mevzularla alakalı testlerde gördükleri her şeyde çok telaşlanıyor ama aslında doktor açısından hiçbir sknyı olmuyor çoğu zaman, o testle asla kendileri yorumlamamalı, boşuna strese girmemeli demişti, bu konuda hiçbir şey bilmiyorum bu aradaKızlar ağlıycam şuan ya doktoruma da ulaşamıyorum. Tahlillerime bakiyim dedim çıkmış mı girdim bir baktım 2 tanesini kırmızı. Neymiş onlar diye bir arattım çok kötü şeyler yazıyor. Kızamıkçık ne ya ben kızamık geçirmiştim onun enfeksiyonu mu çok yüksekmiş. Çocuğu alıyorlarmış vs. O tarz şeyler yazmışlar bilginiz var mı çok kötüyüm ya
Anti rubella yazanEki Görüntüle 2288230
Ne diyeti kız ben ne kaçırdım? Gebe insan düyet mi yaparmışDiyetteyim ya aclık geldi
Kız sen çok önce yazmışsın onu, ben de şimdi yazıyordum daha sana, hem belki daha önce geçirmişsindir ondan pozitiftir diye, uzun uzun döşüyordum ki, saat 2de yazdığını gördüm.neyse hadi geçmiş olsun kuzumAynen kuzum kk da da daha önceden yazmışlar. Bağışıklığım olduğu için yüksekmiş. Şuan negatif gözüküyor çok şükür. E nabızda igm değerlerimi göstermiyordu. Hastanenin kendi sitesinden baktım bende rahatladım. Ay kemdi kendimi strese soktum valla yaa insan kırmızıları görünce endişeleniyor.
Dongum yok bi suredir ocakta kimyasal gebelik gecirdim ondan once 35 40 4 degisiyodu. Ocaktan sonra 80 gun adet olmadim. Tarlusalla ancak oldu pko varmis 1 mayistan sonra adet oladi. Ama takip ediyodum. Yumurtlama 23 haziranda oldu sanirim. Cok uzun ve karisik oldu kusura bakmayin.Adet dönemin kaçıydı canım?
Kızlar bişey dicem ya, size de şöyle bi his geliyo mu hiç? Edkiden okurken sınav sonrası , sonuçlar açıklanmadsn önce olup olmadık vakitlerde ah şu soruyı şöyle mi yaptım? Bu doğru mu ki ? Umarım şöyle yazmıştım gibi düşünceler sarardı beni.notun açıklanacağı gün bu adrenalin bu düşünceler iyice beynimi yakardı. Her adet yaklaştığında hele ki o son 1-2 gün hep gözden geçiyorum hah şu zaman da ilişki oldu, hah şu pozisyon oldu, tüh ya tam şu 4 gün ilişki olmayan döneme denk geldiyse? Ya yine tutmadıysa gibi düşüncelerde buluyorum kendimideli miyim buna benzer bi his yaşayanınız var mı? Mavi Boncugumm , K KurkmantoluS , ay işaretleyecek insan kalmamış herkes gebe S SarI NisaN
Biri kürekle vursa meselaTabiki yaşıyorum hemde nasıl yaşıyorum bi bilsenben bazı konularda çok takıntılıyımdır yaşanmış olayları enine boyuna düşünür dururum bu huyumu sevmiyorum keşke beynimizde reset tuşu olsada reset atsak kız sende mi terazisin yoksa?
Biri kürekle vursa meselaben öyle diyorum. Bende aynen senin gibiyim, 7 sene önce kavga edip konuşmadıgım arkadaşımın bile hala kritiğini yaparım kafamda
Bence bi tedavi bulmalıyız, beynimizi eğitmeliyiz falan? Gebeyken çok gamsızdım ben yaa ayı gibi gamsızdım nası olmuşum ben öyle gamsız? O kafadan istiyorum yineNiye böyleyiz acaba balataları mı yaktık
Huy işte böyle gelmiş böyle gideriz
Bence bi tedavi bulmalıyız, beynimizi eğitmeliyiz falan? Gebeyken çok gamsızdım ben yaa ayı gibi gamsızdım nası olmuşum ben öyle gamsız? O kafadan istiyorum yine
Göbek yağlanmam fazlaymış ondanNe diyeti kız ben ne kaçırdım? Gebe insan düyet mi yaparmış
Şu yazdığını aynen şu durumdayken okudum, keçiboynuzu pekmezli cevizli kek+nutella+turşuGöbek yağlanmam fazlaymış ondan
Ye yeŞu yazdığını aynen şu durumdayken okudum, keçiboynuzu pekmezli cevizli kek+nutella+turşusenin için de bi dilim nutellalı kek yiyip tursu atayım ağzıma bari
Yok ya benim bel çevrem yağlanmıyor, giden popoya gidiyor. Onu da günde 20 km bisikletle yakıyorım çok şükür. Gönlüm istemiş, yiyim deyim bi kez. Yalnız sağlıklı kek yaniYe yeyağlanırsın sonra
Ben sezeryan dan dolayı böle oldumYok ya benim bel çevrem yağlanmıyor, giden popoya gidiyor. Onu da günde 20 km bisikletle yakıyorım çok şükür. Gönlüm istemiş, yiyim deyim bi kez. Yalnız sağlıklı kek yaniortamdaki tek suçlu nutella gibi
Kızım şöyle korkutma milleti yaBen sezeryan dan dolayı böle oldum
Bence yumurtlama tarihini göz önünde bulundurunca değerinin ilk hali güzel artışların da güzel, sağlıkla kucağına alırsın inşallahDongum yok bi suredir ocakta kimyasal gebelik gecirdim ondan once 35 40 4 degisiyodu. Ocaktan sonra 80 gun adet olmadim. Tarlusalla ancak oldu pko varmis 1 mayistan sonra adet oladi. Ama takip ediyodum. Yumurtlama 23 haziranda oldu sanirim. Cok uzun ve karisik oldu kusura bakmayin.
Ben ezberledim, hep aynı şeyleri yapıyorum, ezberci eğitim mağduruyumKızlar bişey dicem ya, size de şöyle bi his geliyo mu hiç? Edkiden okurken sınav sonrası , sonuçlar açıklanmadsn önce olup olmadık vakitlerde ah şu soruyı şöyle mi yaptım? Bu doğru mu ki ? Umarım şöyle yazmıştım gibi düşünceler sarardı beni.notun açıklanacağı gün bu adrenalin bu düşünceler iyice beynimi yakardı. Her adet yaklaştığında hele ki o son 1-2 gün hep gözden geçiyorum hah şu zaman da ilişki oldu, hah şu pozisyon oldu, tüh ya tam şu 4 gün ilişki olmayan döneme denk geldiyse? Ya yine tutmadıysa gibi düşüncelerde buluyorum kendimideli miyim buna benzer bi his yaşayanınız var mı? Mavi Boncugumm , K KurkmantoluS , ay işaretleyecek insan kalmamış herkes gebe S SarI NisaN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?