Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yaa inşallah umduğun gibidir sonucunu yaz emi

Mavi Boncugumm sen naptin nasilsin?
canım ben bu ay hiç düzenli ilişki yaşamadım. Bi umursamazlık var. Nasil olsa olmuyor diyorum sanki. 9 gun var bata. Dikkatimi birşey çekti bu ay . Her ay yumurtlama haftasında göğüs uçlarım ağrırdı bu ay olmadi. Yumurtlamadim mi acaba? Ama kasık ağrılarım oldu . Hayırlısı InsAllah.

Allahım o kadar özeniyorum kı biraz önce farklı bir topikte bir arkadaş yazmış bebegım 6 aylık şu an 3 aylık hamileyim dıye ne guzel rabbım verdıgıne art arda veriyor inşallah benım cennete giden bebegımın ardından rabbım benı bekletmeden nasıp eder o kadar şanslı kı anne olan insanlar ne kadar sükretseler az Allah boyle guzel bir duyguyu her kadına nasıp etmiyor

Inşallah canım Allah gönlüne göre versin

Inşallah canım Allah gönlüme göre versin
Amin inşallah her hamıle gördüğümde bebek gördüğümde aglamaklı oluyorum burnumun dıregı sızlıyor ben hamıleyken benımle beraber ablam kuzenim 2 tane akraba ve en yakın 2 arkadasım hamıle oldu ve su an hepsi doguruyor gidemiyorum bebeklerını görmeye dayanamam dıye ablama ya ablama bıle gidemiyorum Allahım bu nasıl bir acı bebegım yasasaydı simdi ben de onlar gıbı dogurcaktım,

İnşallah sanada tez zamanda nasip olur kardeşim☹ ne kadar zamandır deniyordun? Lütfen umutsuzluğa kapılma. Bir kapı kapatan Allah bir kapı açar O'nun kapıları sonsuzdur
Rabbim çaresiz dert vermesin... sana diğer topicte yazmıştım dimi o dualarla ilgili

2 yıllık evliyim canım 1 yıl korundum korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım ama bebegım yasamadı ve en zorlandıgım sey ben bebegımı kaybederken acı içindeyken benımle bırlıkte hamıle olan arkadaslarım akrabalarım ve ablam bebeklerını doguruyor lar ama ben gidemiyorum görürsem dayanamam hediye bıle almaya cıkamadım bugun bebek magazasına gıttık eşimle moralım bozuldu cıktık nefes alamadım o magazada hamıleyken girmiştim o magazaya o gunlerı hatırladım evet canım duayla ilgili konuşmuştuk

Umursamamak gerek zaten aslında öyle kafa rahat oluyor daha iyi kuzum
yoo yoo öyle düşünme yumurtlama belirtisi illa her ay olacak diye bişey yok
Bende aynıyım bekliyorum

Maalesef bu bir gercek kilolu bebek doğurduğum için karın kaslarım ve yağların yırtıldı dikildiği için su anki gebeliğimde kiloyu direk karnım alıyormuş doktorların söylediği bu yani korkutmak değil

İyi yönünden bak bide çok şükürki hamile kalabiliyosun hamileyken kaybetmek evet çok zor biliyorum bende yaşadım ama ya yaşayıpda sağlıksız bebek olsaydı o zaman daha çok yanardı için... Belkide hayırsız olacaktı bak Yaradan ne diyor "Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer olabilir ,Allah bilir siz bilemezsiniz" bu âyetleri devamlı düşünelim
Olmadıysa elbet bizim hayrımıza olmadı
hadi toparlamaya çalış kendini kuzum
Stresle yiyip bitirme kendini bak hormonları da kötü etkiliyor. Rabbin sanada verecek inşallah göreceksin

Çocuğum üstüne atmak derken ben cok mu mutluyum sanıyorsun anlamadım bu Bi sağlık sorunu bende mutlu değilim bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…