- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #17.741
InsallahBence yumurtlama tarihini göz önünde bulundurunca değerinin ilk hali güzel artışların da güzel, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ne yaptin kuzu. Son durumun nedir?Yok ya benim bel çevrem yağlanmıyor, giden popoya gidiyor. Onu da günde 20 km bisikletle yakıyorım çok şükür. Gönlüm istemiş, yiyim deyim bi kez. Yalnız sağlıklı kek yaniortamdaki tek suçlu nutella gibi
Yani benim iki kimyasal bir dış gebelik tecrübeme güvenmen lazım, umutlu ol, değerlerin gayet güzelInsallahcok tesekkur ederim umut oldu benim icin.allah hepimize en yakin zamanda saglikli evlatlar nasip etsin.
OYyy yeni gelebildimmmmmkürklü kız nerelerdesin?
İyi akşamlaaar:) :) uzun zamandır yazamamıştım. Benim güncel BAT 14 TEMMUZ. Ama sanırım olmayacağım inşallah yani.öyle hissediyorum. Bazı belirtilerim de var gibi, bel ağrısı şişkinlik sık idrara çıkma... Artık psikolojik mi bilmiyorum. Ben bir önceki gebeligimde ovulasyon testinde öğrenmiştim sonucumu gebelik testi olmadığı için. Bugün ovulasyonda yine 2. Çizgiyi gördüm ama kendimi kaptırmak istemiyorum 2 gün bekleyip adet olmazsam test yapacağım
Inşallah canım Allah gönlüne göre versinAllahım o kadar özeniyorum kı biraz önce farklı bir topikte bir arkadaş yazmış bebegım 6 aylık şu an 3 aylık hamileyim dıye ne guzel rabbım verdıgıne art arda veriyor inşallah benım cennete giden bebegımın ardından rabbım benı bekletmeden nasıp eder o kadar şanslı kı anne olan insanlar ne kadar sükretseler az Allah boyle guzel bir duyguyu her kadına nasıp etmiyor
Amin inşallah her hamıle gördüğümde bebek gördüğümde aglamaklı oluyorum burnumun dıregı sızlıyor ben hamıleyken benımle beraber ablam kuzenim 2 tane akraba ve en yakın 2 arkadasım hamıle oldu ve su an hepsi doguruyor gidemiyorum bebeklerını görmeye dayanamam dıye ablama ya ablama bıle gidemiyorum Allahım bu nasıl bir acı bebegım yasasaydı simdi ben de onlar gıbı dogurcaktım,Inşallah canım Allah gönlüme göre versin
Allahım o kadar özeniyorum kı biraz önce farklı bir topikte bir arkadaş yazmış bebegım 6 aylık şu an 3 aylık hamileyim dıye ne guzel rabbım verdıgıne art arda veriyor inşallah benım cennete giden bebegımın ardından rabbım benı bekletmeden nasıp eder o kadar şanslı kı anne olan insanlar ne kadar sükretseler az Allah boyle guzel bir duyguyu her kadına nasıp etmiyor
2 yıllık evliyim canım 1 yıl korundum korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım ama bebegım yasamadı ve en zorlandıgım sey ben bebegımı kaybederken acı içindeyken benımle bırlıkte hamıle olan arkadaslarım akrabalarım ve ablam bebeklerını doguruyor lar ama ben gidemiyorum görürsem dayanamam hediye bıle almaya cıkamadım bugun bebek magazasına gıttık eşimle moralım bozuldu cıktık nefes alamadım o magazada hamıleyken girmiştim o magazaya o gunlerı hatırladımİnşallah sanada tez zamanda nasip olur kardeşim☹ ne kadar zamandır deniyordun? Lütfen umutsuzluğa kapılma. Bir kapı kapatan Allah bir kapı açar O'nun kapıları sonsuzdur
Rabbim çaresiz dert vermesin... sana diğer topicte yazmıştım dimi o dualarla ilgili
Mavi Boncugumm sen naptin nasilsin?
canım ben bu ay hiç düzenli ilişki yaşamadım. Bi umursamazlık var. Nasil olsa olmuyor diyorum sanki. 9 gun var bata. Dikkatimi birşey çekti bu ay . Her ay yumurtlama haftasında göğüs uçlarım ağrırdı bu ay olmadi. Yumurtlamadim mi acaba? Ama kasık ağrılarım oldu . Hayırlısı InsAllah.
Maalesef bu bir gercek kilolu bebek doğurduğum için karın kaslarım ve yağların yırtıldı dikildiği için su anki gebeliğimde kiloyu direk karnım alıyormuş doktorların söylediği bu yani korkutmak değilKızım şöyle korkutma milleti yaherkes sezeryandan korkacak iyice. Zaten benim annem de boku hep bize atıyor gebeliklerinde almış, kaynanam da ger cocukta on kilo koydum üstüme dikkat et dediydi 20. Haftada 7 kilo almışım diye, nası bi motive ettiyse doğuma kadar o 7 kiloyla gittim benim çocuğumun üstüne atabileceğim bitek kol kaslarım var yaa çok şükür Haa bide diş çıkardığı dönemler tırnaklarıyla bikaç yarmıştı, faça izi gibi onlar miras
2 yıllık evliyim canım 1 yıl korundum korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım ama bebegım yasamadı ve en zorlandıgım sey ben bebegımı kaybederken acı içindeyken benımle bırlıkte hamıle olan arkadaslarım akrabalarım ve ablam bebeklerını doguruyor lar ama ben gidemiyorum görürsem dayanamam hediye bıle almaya cıkamadım bugun bebek magazasına gıttık eşimle moralım bozuldu cıktık nefes alamadım o magazada hamıleyken girmiştim o magazaya o gunlerı hatırladımevet canım duayla ilgili konuşmuştuk
Çocuğum üstüne atmak derken ben cok mu mutluyum sanıyorsun anlamadım bu Bi sağlık sorunu bende mutlu değilim bundanKızım şöyle korkutma milleti yaherkes sezeryandan korkacak iyice. Zaten benim annem de boku hep bize atıyor gebeliklerinde almış, kaynanam da ger cocukta on kilo koydum üstüme dikkat et dediydi 20. Haftada 7 kilo almışım diye, nası bi motive ettiyse doğuma kadar o 7 kiloyla gittim benim çocuğumun üstüne atabileceğim bitek kol kaslarım var yaa çok şükür Haa bide diş çıkardığı dönemler tırnaklarıyla bikaç yarmıştı, faça izi gibi onlar miras
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?